לפני שג'קו קורא למדינה 'זונה'...

היי מרימה אלייך טלפון עוד שנייה

כל הכבוד לך, מילים כדורבנות.... רציתי רק להוסיף ריי, שממש אבל ממש לא רצוי להעביר ביקורת דווקא בהקשר שאתה התייחסת אליו וזאת משום שאנחנו לא מכירים את המשפחה שלו באופן אישי ולא בדיוק יודעים את כל פרטי הטרגדיה המשפחתית... נובה הסבירה את הנושא מצויין... אנחנו משלמים ביטוח לאומי כדי שנהיה מכוסים חלילה במקרים כאלה וגם במקרים פחות טראגיים... אפרופו, תחשוב על זה ריי, הורה נשאר לבד וצריך לדאוג לצרכי בנו, האם אין זה מחובתה של המדינה לעזור כאשר מדובר במשפחה שכולה... בדיוק כפי שזה מחובתו של אב לדאוג לצרכי בנו גם אם אינו נשוי לאם... זהו... חפרנו יותר מדי... בואו נשאיר את הצדדים האישיים של הוואקו מחוץ לפורום...

shongold

New member
משפט אחד אליך זואי החדירה לרשות

הפרט בנושא פרטי אישי כואב ולרדת עד נושאים כספים בין השאר, הביאה אותי לתגובה שנתתי למעלה, מנימוק זה לא יכולתי לענות עניינית לא היה ראוי בעיני. אבל נובה כמו נובה לקחה את זה למקום אחר לחלוטין - ושחקה אותה כרגיל כמו גדולה!

shongold

New member
נובה אני עדיין עומדת מאחורי דברי

דאז ורוצה להוסיף ולומר שבמחשבתי הוא לא מודע בעצמו עד כמה הוא מוכשר - ..הרבה יותר ממה שהוא חושב או מעריך...את עצמו ובאשר לסלון כמעט ספונטני..פרטים בהמשך..

לא נמאס להזכיר נשכחות???

ריינפ אני זוכרת אותך מהקומונה, גם אז כל הזמן דנת ודשת במה שג'קו אמר ובשיר שהוא שר..עזבת וחזרת בדיוק לאותה נקודה..
פה דנו בנושא כבר עשרות פעמים, כולם הסכימו שזה שיר מחאה שנכתב לפני 4-5 שנים, ג'קו בעצמו הודה שזה שיר פרובוקטיבי, שיר שהוא עצמו סיפר שלא הרבה לשיר בהופעות של ג'אמוס בעבר ולא חושבת שירצה לשיר שוב ולו רק בגלל הבאלגן שהשיר הזה גרם/גורם.. אז די... אם כבר הגעת להתארח שוב בפורומנו החמים אולי תתרכז בדבר חדש.. ג'קו פתח בדרך חדשה, הוא עובד על התקליט , אגב, ההודעה שלך דחקה את ההודעה מתחת, הודעה של ג'קו עצמו שכתב לנו בחן רב על מעשיו בתקופה האחרונה אז תקרא ותבין מאפה אנחנו באות, הספקנו להכיר את האדם, ראינו בעצמנו שכל התדמית הרעה שיצרו לו היא שטות ולכן הבנות פה מגוננות ותומכות.. ערב טוב לך ונקווה לשמוע ממך גם שיתוף בדיונים אחרים וחיוביים יותר..

shongold

New member
שמים ערב טוב בלי להתיחס לאורח..שבקר

ועזב שוב..רוצה לומר דבר אחד אנו צריכות להיות גאות בשיר שהוא יצירתו של ג'קו - "מדינה זונה מדינה מוצצת" ונדמה לי שכאשר מוזכר אפילו אנחנו נכנסות למגננה ומתחילות לסנגר. אין צורך לסנגר השיר נפלא נהדר - שיר נבואי עם אמת צרופה. והוא עומד בפני עצמו. עובדתית נכון נכתב לפני ארבע שנים - אבל זה לא עושה אותו פחות איכותי גם עם בוטה וזה טוב לצורך הנושא!

האנשים הירוקים משחקים בקרוסלה ../images/Emo6.gif

מסתובבים מסתובבים ושוכחים את העבודה חח ,יש בעיות בחיבור כנראה..

דורית41

New member
נובה-אני ספיצ'לס...

מכשרון הניתוח החשיבה והכתיבה שלך(יש אנשים שש להם אחד -שניים מהכשרונות הנ"ל)-אצלך הם חברו יחד

דורית41

New member
לרייבן (כך קראנו לך בקומונה...)

אתה מדי פעם מגיח,על תקן "לי יש אמירה אחרת על ג'קו"- אז קודם כל ברוך הבא!!!. גם אם ניתן לקבל רושם שלא ניתן לבקר כאן אמירה כזו או אחרת של ג'קו,זה לא מדוייק,(לא רוצה לומר שלגמרי לא נכון) הנקודה היא שצריך להיות טיעון אמיתי ברור ומבוסס,שיש מאחוריו משמעות,ולא אמירה רק לצורך ההתרסה (זה הרושם שאני מקבלת מגיחותיך ומתנצלת מראש אם פירשתי אותך לא נכון). מבלי לפגום בניתוח המאוד מאוד מעניין של נובה לשיר,אני מנסה לחשוב מה בעצם ניסית לומר-.......
ומה הקשר בין השיר,ליתר "העובדות" שציינת.

shongold

New member
דורית זו שאלה שאכן..יש לתת עליה

את הדעת...ובכובד ראש!!!

למעלה