לפעמים החגיגה נגמרת, הודעת פרישה:

אל תקחי את זה קשה

היא לא כתבה גם לי אז אני לא מתעצבן או נהיה ריגשי אני בטוח שהיא קראה את זה

זהו שזה תקף רק לבנים 3 שנים

אני יודע שזה לבנות תקף שנתיים צבא אבל עדיין לכן אני שואל האם חוץ מהמניעים של להמשיך הלאה ולהתנסות בדברים אחרים היה עוד משהו שהיה מניע שרצית להגיד עד כאן?

איפה מצאת אותו?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ובת כמה את
חחחח אם אני לא מביכה אותך.... אם לא בא לך את לא חייבת לענות...

האמת אני יודע כמה אבל

רשות הדיבור של הדס בלבד חח ועוד שאלה הדס את תתגעגעי אליי ולשטויות שלי? חחחח

זה לא זקנה../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מצאתי הודעה שלך מלפני שנה שכתבת שאת בת 26
הצלחתי למצוא את הקטע של שירי מהפסיגל

ועוד משהו הדס

אם קראת את מה שכתבתי לך הזכרתי גם רגעים שמחים עצובים וקשים אז אני רוצה לשתף אותך ברגע יפה שהיה לי אותך ואת כל הפורום בכך שהיה לי סיור בהיכל המשפט היום מטעם בצפר והשופט במהלך הדיון הרצה לנו על חוקה ושיפוט ושהוא שאל אם יש שאלות אני הצלחתי לשאול את שאלת השאלות חחח ובגלל הדבר הזה אני נורא תוסס ושמח ואני מבין כמה אני יכול להיות אדם טוב יותר בכך שאני לא אתנהג בצורה הלא מכובדת שהייתה לי פה איתך וגם עם אחרים

אני כן מגיבה לך

כמו למשל: שים פסיקים!!!
אני לא מגיבה לליהיא כי היא עשתה מעשה מכוער

האמת אמרתי לך אני לא יודע לפסק

אני אמרתי לך אפילו בהודעת פרידה למעלה אבל לא ענית לי על השאלה את תתגעגעי אליי ולשטויות שלי? זה יחסר לך?

מהה הדס../images/Emo10.gifלאא..איזה מוזר../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

יווווווווווו את עוזבת אותנו?! אני אתגעגע...בכל זאת...שלוש שנים של ניהול מדהים פה.. וגם טלפון אחד שקיבלתי ממך..
[אם זאת ההית את כן כן זאת את..חחח] ועכשיו אני לא ראה יותר את השם הזה בכחול?! ואוי מוזר בטירוף... טוב אבל לפחות משהו טוב את עוזבת כי את רוצה להתפתח יותר וזה דבר חיבוי...
למרות שעצוב אח אח הדס הדס! "זה שיר פרידה אז בואי רק אימרי שלום אני אומר תודה ואת יודעת שחלום סופו להתגשם אני אומר תודה ואחר כך נושם"
-הדר!

כן גם אליי התקשרת

שזכיתי בכל מיני פרסים בעיקר עם המסיבה זה המתנה הכי גדולה שקיבלתי אי פעם בחיים שלי

הדס האמת ששכחת להפרד

מהפורום בנענע אז שמתי שם קישור שיכולו להכנס לכאן ולהפרד ממך בצורה מכובדת

בשידור החי הראשון בהוט../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

חחחח את זאתי שתמיד מתקשרת לכולם להגיד להם "אתם עולים עכשיו לשידור" "זכיתם בזה ובזה " וכל זה נכון?!כי שהתקשרת[אם זאת ההית את]אז אמרת "שלום קוראים לי הדס מאקזיט" חח זאת את?! קיצר זה היה בשידור החי הראשון בהוט שהנחו מלי ויעל והיה את השיר "חי חי חי זה שידור חי" נהנהנה חח אני זוכרת.. יווו את לא כחולה יותר אאאאאאא?!!?!?!?!?

למעלה