לפעמים החגיגה נגמרת, הודעת פרישה:

קבלי את הודעת הפרידה שלי אליך

בפסיקים חח אני אישית רוצה לומר לך תודה על זה שהיית במשך 3 עונות של אקזיט, ושנה או שנתיים כמעט שאני הייתי בפורום. והיית לי כל דבר כלי עזר, ואפילו אני מודה שמה שקרה לי בתקופות קודמות זה ממש עזר לי, אני יודע שלפעמים אני הייתי חוצפן ולא בסדר, אני רוצה להתנצל בפנייך על כל זה ועל זה שסבלת ממני הטחות קשות. וחלקן לא נעימות, אני רוצה להגיד לך שאת תצליחי בכל תחום אפשרי שיש, אני גיליתי שאת יכולה להשיג המון דברים, ואת עושה המון דברים טובים גם לאחרים וגם לטובת הפורום, ובעיקר לקהל הרחב שנקרא פורום אקזיט תפוז. אני מופתע להכנס לכאן ולראות את זה ככה שאת עוזבת, אבל בואי נגיד שיותר אני לא אשמע את המתקשרתתתתתת באקזיט, ואת אפילו מצאת חן בעיני גם אם הייתי מעצבן וקרצייה. כולם פה סובלים אותי, אבל אהבתי רגעים טובים ועצובים, ואפילו קשים אם את יודעת למה אני מתכוון. ואני רוצה לאחל לך רק הצלחה בהמשך דרכך, ואת מה שעשית לפורום ומה שעשית אחרי זה, אז עצוב שאת עוזבת, וכמו שיעל ומלי ורבים אחרים אמרו, שגוזלים גודלים הם צריכים לפרוס כנף ולעזוב את הקן כדי להסתדר בטבע, ואני בטוח שאת תסתדרי יפה מאוד בטבע של התעשייה הזאת היא צריכה אותך. אז אפרד ממך בטקסט החסר סימני פיסוק, אני צריך לדעת לעשות זאת חח. ומי ייתן אישה מקסימה שכמוך, היית ממש בסדר גמור ואחלה של בנאדם. אוהב מקרב לב.... אופיר שבת...

|הדס קבלי ממני חיבוק../images/Emo24.gif

וגם נשיקה קטנה לדרך

צודקת אין לי מה להגיד יותר בנושא

וזה גם לא מכובד שתוכן ההודעה כזה או אחר,נכתב מכל סוג שהוא שאת אומרת,וזה בכלל לא במקום שזה עוד כמו מסיבת פרידה בשבילך.

התכונתי להודעה ה1 שלך בפורומים

מתי בפעם ה 1 כתבת כאן ובהייד? ואם יש לך קישור להודעות? זה יכול להיות מעניין..

למעלה