לפעמים החגיגה נגמרת, הודעת פרישה:

yoooni

New member
הדסוש ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

אני חייב לומר שזה ממש הפסד לפורום... לאבד משקיענית כמוך... כולם יסכימו איתי שנתת 200% נשמה לפורום הזה... 500% עבודה ו 1000% אהבה
העברת עם הגולשים כאן יום יום, של התמדה, סדר, עידכונים, צ'ופרים, שיחות על אה ודה... ומה לא... מעבר לפורום גם הפסד של אקזיט שאת נעלמת להם... אבל אני בטוח שתצליחי, תתקדמי ותבעטי אנרגיה והשקעה בתחום/מקום אחר
בהצלחה בכל מה שלא יהייה, ואני בטוח אשמור איתך על קשר
חולה
עלייך

אחחח יוני יוני

אני מתה על הבן אדם הזה, הגיע לפה בתור מנהל כשהייתי צריכה עזרה. תמיד השיחות טלפון איתו נמשכו שעות וגלשו לשיחות ורכילויות... חולה עליך!

yoooni

New member
תרשי לי לצטט לך את שירם של

ההורס וההורסת מפסטיגל גיבורי על
: "אז אי אפשר לתאר אותך את בחורה הורסת כשרואה אותך אז מתפוררת לי הלסת"
(וזה היה בלי הקשר לכלום... פשוט בדיוק שמעתי את השיר והייתי חייב להגיד לך שאת בחורה הורסת
)

mary17

New member
הדס../images/Emo24.gif

המון המון בהצלחה בדרך החדשה אליה תפני
שמחתי להכיר אותך
אני בטוחה שתצליחי בכל תחום שתפני אליו... אני אתגעגע

מארי...

מנהלת טלנובלה בע"מ, אני שמחה שנכנסת. תודה על הצחוקים שהעברנו בשעות הקטנות של הלילה!

הדסס חמודהה

שיהיה לךך המון המון בהצלחה בהמשךך סליחה אם שיגענו אותך לפעמיםם מקווים נורא לשמועע ממך המון בהצלחה .. ואנחנו מודים לך על ניהול נפלא של הפורוםםם תודהה צליל

nofar cohen

New member
הדס!

לא ממש מכירה אותך אבל שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך! עשית עבודה נהדרת עם הפורום הזה

אני קראתי ונגיד לך משהו הדס

אני מזה שונא פרידות ותמיד שנאתי פרידות אבל מה אני יעשה זה דרכו של עולם פרידות תמיד מרגשות אותי בתקווה שמשהו חדש יתחיל

חחח אני מבטיח לך שאני אלמד

הילי רעות תלמדו אותי חחחחחחחחחחח, סתם אני אשתדל לנסות לפסק לך את המשט הזה.

הנה אותו משפט בהודעה מפוסק

אני מזה שונא פרידות ותמיד שנאתי פרידות, אבל מה אני יעשה זה דרכו של עולם. פרידות תמיד מרגשות אותי בתקווה שמשהו חדש יתחיל.

כל הכבוד!

כל הכבוד (פסיק) אתה רואה שאתה רוצה (פסיק) אתה יכול (סימן שאלה) גאה בך (סימן קריאה)

הדסי..בהצלחה! אוהבים אותך!

זה לא יהיה אותו הדבר בלעדייך....את היית הדבר בין אקזיט לפורום...אז תודה על שלוש שנים נפלאות!!!

למעלה