לפעמים החגיגה נגמרת, הודעת פרישה:

lilach16

New member
הדסוש!!!

אני מאחלת לך הצלחה מכל הלב איפה שלא תהיי ולאן שלא תלכי !!! את תהיי חסרה פה ובתוכנית,תבואי לבקר פה לפעמים :) אוהבת אותך :))) לילך.

הדס!!!

שיהיה לך המון המון בהצלחה...!! היה לנו כיף להיות איתך פה בפורום תץודה על כל הפעמים שעזרת!!!!! שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! תבקרי לפעמים!!!!! -לילך-

../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif

הדס, לכל התחלה יש סוף ולכל סוף יש התחלה חדשה
כבר 3 שנים שאת מנהלת את הפורום ופתאום לראות את הכינוי שלך שחור זה די מוזר
את תמיד היית דואגת לעשות סדר בפורום, להפעיל אותו והכי חשוב לכבד את חברי הפורום שבו
אף פעם לא פגעת בי אבל בכל זאת אני אקבל את סליחתך
וגם אני רוצה לבקש סליחה בחזרה אם אי פעם פגעת בך!! אני מבינה שצריך להתקדם בחיים ולנסות דברים חדשים כי אחרת בשביל מה אנחנו חיים?? אני רוצה לאחל לך המון המון בהצלחה בהמשך דרכך!! ואני מבטיחה לך שהיית נהדרת לאורך כל הדרך!! ולסיום... קבלי משפט לחיים: לעולם אל תתני למה שאת יכולה להפריע למה שאת לא יכולה! אוהבת, פז נ.ב חסר לך אם לא תבואי לביקור

אויש כתבתי את המשפט הפוך../images/Emo90.gif

הנה המשפט המתוקן
לעולם אל תתני למה שאת לא יכולה להפריע למה שאת יכולה!

איןלי כלכך מה להגיד..../images/Emo110.gif

חוץ מבהצלחה בהמשך, בכל מה שתעשי. היה כיף כשהיית פה
.

להדס!!!

אני בשוק אני עוד לא מאמינה למה שקראתי.. אז כתבית לך הודעה פרטית וחשוב לי שתקראי אבל אני יוסיף פה הודעה גם .. רציתי להגיד לך קודם תודה רבה על מה שעשית בשבילי .. על ההזדמנות שנתת לי.... ודבר שני רציתי להגיד לך דרך צלחה בהכל... שתמשכי לעשות את מה שאת אוהבת תמשכי ותצליחי בכל.. ואני עוד בשוק .. אז נישאר לי להגיד לך שוב תודה ואני אוהבת אותך מאוד!! ממני מיכל!!!

תוםםםם

New member
שלום לך הדס!

תמיד טוב לסיים דברים ישנים (למרות שהם טובים) ולהתחיל דברים חדשים! בהצלחה בכל דרך שתבחרי! פורום אקזיט בנענע גם מוסר לך המון הצלחה, ולא נשכח אותך :)

בסדר.. היא עושה מה שנראה לה

עזבו אותה.. שתעשה מה שנראה לה.. יביאו אחת לא פחות טובה זה בטוח תסמכו על המערכת של אקזיט

HiLi88

New member
שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif

הדס אדומה

LeeOfeR

New member
הדס../images/Emo13.gif

מה זה???שנים לא נכנסתי לפורום(לא שאני כותבת כאן כ"כ הרבה...אבל שיהיה..חחח)וההודעה הראשונה שאני רואה זה שאת עוזבת! (ד"א אני מקווה שאת זוכרת מי אני
) מממ..מי יתקשר אליי עכשיו כל שבוע להגיד לי שאני בקהל? מי יתקשר אליי עכשיו ויגיד לי שחסרים ילדים ל"מגה אלוף" ויגיד לי שהוא(יותר נכון היא) שולח לי עכשיו מונית שאני אבוא לאולפנים,ואחרי כמה דקות יתקשר שוב ויגיד שנמצא פיתרון,אבל עדיין חסרים ילדים לשבוע הבא(ואני,כמובן אסכים להשתתף,איך אפשר לסרב כשמבקשים כ"כ יפה?!חיחי
) מי יקבל את הפנים שלי שאני באה כל שבוע להיות קהל??חחחחח
זה יהיה חסר לי... הדס, אני מאחלת לך המון הצלחה בכל תחום שאליו תפני היה לי נחמד להכיר אותך קצת
אוהבת ומתגעגעת מעכשיו.. לי

../images/Emo23.gifשובו של הקאמבק-../images/Emo152.gif../images/Emo23.gif

כן כן חברים, כמו צביקה פיק גם לי מגיע קאמבק... עכשיו כשאני אכתוב (אם יתחשק לי...
) אני אהיה אדומה... איזה כיף!

למעלה