לפעמים החגיגה נגמרת, הודעת פרישה:

למרות שקראתי ת'תחת בחיפושים

על ההודעה הראשונה בתפוז מצאתי אבל נטליה הקדימה אותי הנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=828&msgid=35725108&archive=1

tutana

New member
כי אתה הלכת בטח כל עמוד אחורה ...

או משהו כזה, לא? אופיר תקרא את המגילה שכתבתי כאן :p למעלה יותר

אממ לכל מי שתהה...אני בפורום רק שאנ

אני לא ממש כותבת...רק שיש דברים מאוד מאוד חשובים כמו העזיבה של הדס...אז זאת התשובה שלי לכל מי שתהה מי אני לעזאזל...חח

יפה ענית

דווקא הייתי בבית משפט,ואני לא מהסנגוריה,אני מהקטגוריה!! שזה אומר אני התובע המחוזי!

Cm 2004

New member
הדס../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

אני חייב להגיד שאני בשוק! לא ציפיתי להחלטה ממך. זה היה כזה ברור שאת ואקזיט הולכים ביחד עד הסוף כמו שני ילדים תאומים שנולדו ולא הופרדו בלידתם עד שזה הסוף. אבל כנראה שלכל התחלה יש סוף ולכל סוף יש התחלה חדשה. תודה על תקופה מדהימה! תודה על ההזדמנות של להכיר בנאדם מדהים כמוך! ועבודה מדהימה לאורך כל הדרך. בלעדייך הפאזל של המילה והתוכנית אקזיט הוא לא שלם. תמיד תהיה חלק ממנו וחלק מאיתנו! תודה על הכל! באמת! עוד בפעם הראשונה שנפגשנו במפגש עם יעל (אם את זוכרת) התייחסת אלי והתנהגת כאילו אנחנו מכירים כבר לפני. הדס! לא נשאר הרבה מה להגיד חוץ מלהגיד תודה! תמיד תהיי חלק מן הפורום היקר והמדהים הזה! בהצלחה בהמשך.. אני בטוח שתכבשי כל מקום שתהיי בו ושעוד תגיעי רחוק! ומגיע לך! שיהיה לך רק טוב.. גל!

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לmakeup אקזיט על ניהול הפורום המסור, ומאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז.

למעלה