לפעמים החגיגה נגמרת, הודעת פרישה:

tutana

New member
הנה...!

אני מקווה שזה יעבוד.

tutana

New member
זה אולי???

נ.ב: הדס... איזו היסטוריה מהלכת הפורום ההוא נכון.....? רק כשעוברים עכשיו על הכל קולטים איך!! אבל אני הגעתי לקישור דרך מקום דוקא!!

tutana

New member
דרך מקום אחר** אני קצת עייפה

קצת הרבה אז אני קצת לא קולטת מה הולך:S. מצטערת..

כן זו ההודעה!!!

הההודעה הראשונה של עפר - בשם שלי איך הוצפתי במסרים אח"כ... ונטליה, עברתי על ההודעות שם, חתיכת נוסטלגיה!!!

tutana

New member
חחחחחח נוסטלגיה זאת לא מילהה

הדס, עברת על אשכול הקישורים של ליסטה? הוא כמו מפה של הפורום לפי נושאים והכל הרבה יותר קל למצוא דברים דרך שם... בכ"א... שיהיה בכייףף!!

tutana

New member
בקשה.... ../images/Emo13.gif

צריכה עוד הודעות??? גם ככה אין לי יותר מדי מה לעשות עכשיו.... רציתי להמשיך לערוך קצת אבל כואבות העיינים בשביל זה....:p אז אין כמו חיפושים ליילים בפורומים :p במיוחד בהייד! =]

tutana

New member
אני אשרשר לעצמי כי לא מוצאת מקום...

אבל הנה התוכן של איזה קובץ וורד שאני והדס יכולה לנחש מי כתבנו לפני כמה ימים כהכנה למשהו שאני עושה...< אבל מתי אני לא עושה משהו??> *1.1.2003 תכנית ראשונה. *וכבר מאז היא עושה בעיות למשל הפרובוקציות בכנסת והתחת בשלג בירושלים. *ב7 למרץ 2003 עלה לאויר הפורום הראשון והתומך היחידי באותה התקופה של התכנית. *אפריל 2003- אקזיט הורדה ליומיים בגלל בעיות תקציב בערוץ 10. *סוף מאי 2003 מאה תכניות ושבירת רייטינג בצורה ידנית. *יוני 2003 עוברים לשידורים מוקלטים. הקהל לא יושב בשקט ומפציץ כל דבר שיכול להשפיע. בשלב הזה החבר'ה מהיידפארק מתארגנים והעושים הפצצה תקשורתית על מנת להכניס את אקזיט לתודעה.וזה מצליח לא רע... *אקזיט עובדת לשידור של שעת אולפן בבית הורד ושעת ים. *3 ליולי חוזרת אקזיט לשידור חי אחד בשבוע בספיישל התפשטות מלא אנרגיות ושמחה. *ממשיכות הבעיות עם הרשות השניה. והבעיות רק הולכות וגדלות. במקביל נתפח פורום ואתר רישמי לאקזיט בנענע והיידפארק הוזנח! *נפתח גם הפורום לאקזיט בתפוז לאחר מלחמות לא קטנות. *ואז באה סתיו מיכאלי ... שכתבה להם תגובה תומכת בYNET והשאר כבר ידוע... *הכתבת שער הראשונה של אקזיט,> מעריב לנוער. *מושיק גלאמין הופך ממגיש פינה למנחה בתכנית. *15 בנובמבר כל הקהל של אקזיט מתאחד כדי לגרום לה לזכות בפרס על השנה הקשה והמוצלחת שעברה. זה הוכיח לכולנו שמגיע לנוער תכנית שתדבר אליו בגובה העיניים.. *4.12.2003 שירי מימון מצטרפת לצוות ההנחיה לאחר שבמסך הזהב היתה זו שהגישה להם את הפרס. *1.1.2004 חגיגות שנה עם החברה מהיידפארק באולפן. *12.02.2004 –ספיישל יום האהבה.מיכאל הנגבי ,מהיוצרים והמקימים של אקזיט, מודיע שהוא עוזב את התכנית בשידור חי .לאחר מכן אקזיט יוצאת לפגרה וחזרו ב4.3.2004 במתכונת מקוצרת ועם תחרות "חדש!! מנחה באקזיט!!" *1.4.2004 המורדים מגיעים לאקזיט ועפר מותח את כולנו וטוען שהוא פורש מהתכנית במהלך שידור חי. *16.4.2004 התכנית מקבלת את אסי לזרעותיה. *קיץ 2004 – עלה האתר והפורום הרשמי של אקזיט בתפוז. *ב28 ליולי מתחיל סיבוב ההופעות של אקזיט סיטי יחד עם השיא שלו בהופעה בחולון שבה מחליט עפר לחשוף את ישבנו שוב. * זה היה התחת של עפר ששבר את גב הרשות השניה. *התחילו לקטול את אקזיט בכל מקום ובכל פינה ועל כל דבר. ואת עפר אישית. *התכנית ירדה. ואורגנה הפגנה שהנוער והקהל התומך השתתפו בה.רוב היידפארק שלקחו חלק גדול בארגון ושאר הפורומים גם הם..... *19.09.2004 אקזיט חוזרת לשידורים מוקלטים מפוקחים ומצונזרים. *4.11.2004 לאחר נסיונות רבים נקבעה פגישה בין הצופים הנאמנים מבית היידפארק לבין צוות המנחים. *שורדים עד החגיגות שנתיים שהיתה גם התכנית האחרונה שלהם בערוץ 10. *6.3.2005 התכנית הראשונה של אקזיט בהוט.וכמובן עם מנחה חדש! מיכאל מושונוב. 6.4.2005 פגישה שניה של הצופים עם ההפקה שגם היא נעשתה ביוזמת היידפארק שאליה "צורפו" חברי פורומים אחרים. והVIP לא הגיעו בהתרעה מראש. *20.4.2005 גולדמן הולכת בעקבות ליבה ועוזבת את התכנית גם היא. *עונת הקיץ. *3.7.2005 אקזיט עוברת לוילה אי שם באזור השרון. ומצטרפת לשורותיה את שרי גבעתי. חודש אחרי זה גם את הדס מורנו. *27.09.2005 מסתיימת העונה החלשה ביותר בתולדות אקזיט ואקזיט נפרדת משלושה מנחים: מלי שירי ואסי.... וגם עתידו של עפר בתכנית מרחף באויר.אבל את זה כבר ידענו... וזה רק הדברים שעלו לנו באותו הרגע...!

חתיכת מגילה עצבנית כפרה

אני אהבתי את ההיסטוריה, אבל את השמטת דברים על דיוקם, זה אומר שהיו לא פחות ויכוחים ומריבות שאני יצרתי, את צריכה לקרוא לזה מאורעות אדי גאררו תרפ"א, ומאורעות ג'ון סינה תרפ"ט חח תעשי את השיקולים שלך,אבל בסך הכל אחלה של סיכום

למעלה