לפעמים מרגיש בחוסר אונים ( שירון)

לפעמים מרגיש בחוסר אונים ( שירון)

אני לפעמים מרגיש חסר אונים, ככה זה בחיים בכל מיני תחומים מרגיש כל כך חלש כאילו איין לי מה לתרום כבר,,,, בחיים האלה מפה באים לי רגשי נחיתות קשים שאותי מגבילים בנסיעות ובדרכים לא מסוגל להרים את הראש חיוך להוא וחיוך להיא אבל בתוכי יודע שמת לי העולם כבר ניראה כאילו זה ממזמן עומד חסר אונים , מול האנשים ערימה של פחדים אותי עוטפים ואנשים צוחקים ואנשים נהנים , ואני רק רוצה לשכב שוב, לנוח דומם רק לברוח משם לברוח למיקלט הקטן שאני קורא לו בית או חדרון רוצה להגיד להיא שלום ועוד דבר אחרון אני אוהב אותך ויש לי עוד מה לתת אבל היא ראתה בי איש מת בגלל המבט העצוב או הנוקשה ואני מרגיש מנותק ומשותק ועננים רבים כבר יתכנסו בשמיים רק חסר עוד שמהשמיים יפגע בי ברק,, להמשך קריאה מהנה יש להקיש למטה קיצור לבלוג שלי

ניראה ששום דבר לא השתנה ("טקסט מצב"

היום יום הרצח של יצחק רבין ה11 כבר נותן לי לחשוב ולהיזכר על תקוות שהיו תקוות על שלום , של כולם תקווה על אהבה ומישפחה חשבנו אז שיכול להיות יותר טוב שאדם ישב עם אדם בלי לשפוט אותו על מה הוא? ומה הוא לובש ומהם המוטיביים השונים שלו ממני אבל ניראה ששום דבר לא ישתנה רק נעשה יותר גרוע היום שוב בשושן הבירה כמו אז קם המן הרשע שבמקום לצעוק "זייג הייל" הם צועקים אללה אכבר מטורף עלה שם לשילטון ועוד יש אנשים שקוראים לי משוגע?? כי אני קצת שתקן להשמיד אומות הוא רוצה , והאו"ם שותק והעולם שותק וניראה כאילו הכל חוזר ואני רק פוחד יותר ויותר ואני מרגיש מרוח וסדוק,, ושואל כבר מתי יגמר הסיוט?? איין שלום איין תקווה הפנאטים מכל כיוון מרימים ראש העולם הולך ומשתגע ואני איש קטן שרק פוחד למחר אני יודע שעוד מעט כבר יכול להיות מאוחר וכולנו נישאב לתוך ענן אפר שחור ושום דבר כבר לא יחזיר את האור האיש ההוא נרצח על ידי תולעת , רמש , זבל אנושי באיזה זכות לקח את החיים של האיש הזה שעשה כל כך הרבה בשביל תקומתה של המדינה היה יותר טוב אם היו הורגים את הנוולה כי היום הוא זוכה להתייחד עם אישתו המגעילולה הפלולה והוא כבר את עונשו קיבל זאת הלריסה כלבת הרחוב שתעשה לו ביד ויהיה לו טוב במקום שיהיה בצינוק עד סוף ימיו שיחנק שם ולא נשמע ממנו כבר עדיף, בוואדי רבין מת סדאם חי רבין מת המוות עוד פה וכבר עברה יותר משנה בלשון המעטה וניראה ששום דבר לא השתנה אני הולך לישון לא רוצה לשמוע עוד זוועות תעירו אותי שיהיה פה קצת יותר טוב

../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif

One Echoe

New member
אני יודע שכולם הולכים לתקוף אותי,

ולהגיד לי ש"אני יכול לא להיכנס לכאן אם לא בא לי", אבל אני חייב להגיד את זה. ישראל, אתה יודע שאני מאוד מעריך אותך ומאוד מחבב אותך, אבל אני חושב שאתה צריך להפסיק לכתוב את ההודעות האלה כאן, או לפחות להוריד בתדירות. אני לא רוצה להישמע מניאק או קר, אבל אני לא רוצה לקרוא את ההודעות האלה כל פעם שאני נכנס לפורום אביב גפן. לא בגלל שזה אתה, בגלל שזה לפעמים יכול להכניס לדיכאון, וזה לא כיף... יש פורומים מתאימים לכך, ותמיד יש איסיקיו\מסנג'ר, מקומות יותר אידיאליים לשפוך את הלב. מקווה שרק חצי פורום יתקוף אותי בעקבות ההודעה הזאת, ולא פורום שלם...
לילה טוב, גיל

זה בסדר

אני יכול להבין אותך אבל אני רק עושה בערך מה שעשה אביב כתב על המצוקות שלו זה בסדר אני יכול להבין אותך מאוד אך אני חושב שיש קשר בין שיתוף רגשות לפורום הזה כי זה כמו שעשה אביב גפן בעצמו שיתף את ריגשתיו , בשירים שלו אבל אני בהחלט מבין אותך פשוט אם קשה לך לקרוא את זה אני תמיד שם כותרות שפחות או יותר מראות מה יהיה כתוב בהם פשוט אל תפתח הודעות כאלו

One Echoe

New member
בסדר. תודה על היחס.

מקווה שלא נפגעת
לא הייתה לי שום כוונה שבעולם. אגב, תאמין או לא, אבל אחת הסיבות שכתבתי את מה שכתבתי היא לטובתך. יום אחד תבין גם למה..

אני מבין כבר מניסיון קודם

אנשים מפחדים ממני או מתרחקים ממני גם בפורומים שאני בטיפשותי בפורום שלא קשורים "למצבי רוח" פירסמתי את הבלוג שלי בלי לחשוב פעמיים זה הרחיק ממני אנשים נבהלו,,

One Echoe

New member
לא, האמת שלא התכוונתי לזה../images/Emo13.gif

אני פשוט חושב שאתה צריך יותר לשאוף את אוויר העולם. לנסות להתמודד עם הבעיות שלך על-אמת, ולא בפורומים באינטרנט. אני חושב שאתה צריך לעשות הפרדה בין פורומים בעלי-עניין, לבין האישיות המורכבת שלך. את האישיות תשאיר בצד. זה כיף לפעמים סתם להיכנס לפורום ולהנות...

S h A b i T

New member
גיל להצלת כו-לם.

תקן את השגיאת כתיב בניק שלך ואחר כך תשאף לתקן את העולם.

One Echoe

New member
אני לא שואף לתקן את העולם.

ואני גם לא רואה סיבה לענות לך כרגע. אני מבקש ממך להפסיק לרדוף אחרי ההודעות שלי. מעבר לכך שזה פתטי ועבר את גבול הטעם הטוב, אני חושב שאת צריכה להשקיע בעצמך קצת יותר, ולא לתת לעצבים שלך להשתלט עליך... שירלי, אם את קוראת את זה, בבקשה מחקי את הודעתה של shabit, והזהירי אותה, ולא תיחסם. אין לך שום זכות שבעולם לרדוף אחרי ההודעות שלי ולא לעזוב אותי לנפשי. לא רק שאת עוברת על חוקי תפוז, אפילו מוסר בסיסי אין לך. אבל לא אעשה מה שאת עושה, ולא ארד לרמה שלך.

שמע גיל אתה יודע שאני מעריך אותך...

אבל עד אלמוג. כאן כבר קצת עברת את הגבול. לחסום את אלמוג? אתה מקשיב לעצמך? היא אומרת את דעתך בדיוק כמו שאתה אומר את דעתך. היא רודפת הודעות שלך? אולי. אתה לא רודף הודעה של כל מי שחלילה יראה זלזול בחיות או יספר לנו איזה אחלה צ'יזבורגר הוא דפק עם חברים במקדונלדס? אני לא רואה הבדל בין הדברים. חוץ מזה שגיל אם ניהיה כנים זאת דייסה שאתה בישלת. בתכלס אתה באמת מנסה להיות סוג של סופרCOW שמנסה להציל את כל הפרות שבעולם. וסופר CHIKEN שמנסה להציל את כל התרנגולים בעולם. בעיניי מספר אנשים זה נראה טיפה אבסורד שנער בגיל ההתבגרות מנסה לשנות את העולם. אז תנסה להבין מאיפה בא המקום של הזלזול והליגלוג. אני חלילה לא מזלזל במטרות החשובות שלך. אבל מה,עכשיו תבקש לחסום כל מי שיזלזל בך? אז נצטרך לחסום גם את ליאור ונעם ונעמן ועוד מספר אנשים. זה לא נראה לי רציני. תנסה פשוט להתעלם. אגב לגבי ישראל רק שתדע שאני מסכים איתך. גם אותי זה מכניס קצת לדאון אחרי שאני קורא את הפוסטים שלו. וישראל כמה שאני מעריך אותך ונוגע לי ללב הסיפורים שלך. אני חושב שאתה טיפל'ה מגזים. נכון שזה פורום חופשי והכל. אבל זה הפך להיות פורום אביב גפן+הפוסטים המדכאים של ישראל. יש פורומים ספציפים שנועדו לכמות מכובדת של פוסטים כאלה. וזה שאביב כותב כתיבה דיכאונית זה לא בדיוק הצדקה. אינפקציה כותבים כתיבה פסיכית וחולנית. זה אומר שאני אלך לפורום שלהם ואכתוב סיפורים על הכנסת חתולים למיקרוגל וזריקת כלבים לפחי זבל? אולי אם היית מנצל"ש את הפוסטים שלך לשירשורי OFF זה היה יותר נחמד. אבל כשאתה כותב את הפוסטים בראש חוצות הפורום אז אין ממש לאן לברוח... סתם נקודה למחשבה אתה כמובן לא חייב להסכים איתי...

שמע

אתה והסופר קאו מעלייך אתם שתי ילדים קקה עלק פורום אביב גפן +הפוסטים המדכאים של ישראל ... יא אפסים אם זה עוזר לו לפרוק אז מה כואב לכם?

מה הסרט שלך בן אדם?

קודם כל מה אתה מתחיל לפתוח את הג'ורה? ועוד אחרי זה מטיף לגיא על הפה שלו... אני וגיל גם אם אנחנו טועים או אומרים דברים שלא לטעמך ולטעם אחרים,אנחנו עושים את זה בצורה עדינה ומתורבתת. אצפה ממך לנהוג כך גם. בכל מקרה אנחנו הבאנו את דעתינו. זה שכל הפורום חש צורך עז להיות יפי נפש זה לא בעיה שלנו. אין לי בעיה עם ישראל,אני מעריך אותו ואוהב אותו. אבל לדעתי הוא הופך את הפורום למעט דיכאוני וקודר. שלא לדבר על זה שלפחות חצי מהפוסטים שלו הם סוג של טריגרים שיכולים להיות להם השפעה גדולה על אנשים מסויימים. וישראל לא בדיוק מפרסם אזהרות לפני שהוא שולח את ההודעות שלו. אני לא אומר שיפסיק לכתוב ולפרוק כאן אם זה עושה לו טוב. אבל לפחות שישרשר לשירשור OFF או אם כבר קיים פוסט שלו בעמוד הראשי שישרשר אליו פוסט נוסף. אין לי בעיה אפילו שיהיה "שירשור יצירות" כמו בפורום הרשמי של היהודים שהוא ישרשר אליו את "יצירותיו" או "שירשור פריקה" או "שירשור דברים אישיים" לא יודע. עכשיו זה רק ישראל. ומה יהיה אם עוד שבוע יבוא לכאן עוד בחור דומה לישראל שירצה לפרוק? ואחרי חודש עוד אחד? אז הפורום יראה יותר כמו ישראבלוג מאשר פורום אביב גפן. בקיצור אין לי בעיה שיכתוב ויפרוק כמה שבא לו. אבל לפחות שיהיה קצת סדר פה.

יאוו אתם ממש רעים"ישארלבלוג"

אני באמת לא מבינה מזה כל כך משנה לכם אם הוא רושם פה?! אם אתם רואים הודעה ממנו ואתם יודעת שאתם נכנסים לדיאכון מיזה אל תיכנסו! מה הבעיה זכותו של כל אחד ואחד לרשום פה מה שהוא רוצה! כמו שזכותך לרשום פה את הדעות שלך זאת גם זכותו! אני מקווה שישראל ימשיך לכתוב פה אחרי כל הדברים האלה שרשמנו על הכתיבה שלו.. לא נוחה לקריאה

אם יש לך מה לכתוב על אביב גפן

תכתוב אותם קדימה הדברים שלי לא יפריעו לדברי החוכמה המופלאים שלך אני בטוח שהם יקבלו תגובות מתאימות קדימה תכתוב כבר משהו על אביב גפן הפורום מחכה להארה שלך

למעלה