לפעמים מרגיש בחוסר אונים ( שירון)

אהה אתה לא התכוונת אלי אופסס..

אייך אתם מסתדרים עם תקליטים של,,?

היהודים למשל או אלג'יר,,,, או תקליט כמו ממנטו מורי של אביב גפן 90 אחוז ממנו מאוד קשה לשמיעה לדעתי לשמוע את התקליטים של הלהקות האלו , לא גורם לכם לדיכאון ? אייך אתם עושים את זה?

מעיין51

New member
צאא מזה

איך הגעת ש 90 אחוז מהשירים של אביב הם דיכאון?! שמעת כמה שירים שלו? 2? 4? 10?!!? אז חמוד.. יש לו הרבה יותר מזה.. שתשמע את כולם.. תגיב.. לא שתשמע אלבום אחד או חצי אלבום.. אביב הוא לא דיכאוני בכללל השירים שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק בקצת.. =\ B

מישהו יכול להלוות לי דיסקים של אביב

אני לא מכיר מספיק את השירים שלו בבקשה מישהו יכול לשלוח לי דיסקים שלו אני הודה לו,,

מעיין51

New member
12 אלבומים שלמים של אביב

אמיול? תכתוב אביב גפן.. ותמצא את כל האלבומים שלו.. זה בא אפילו בקובץ אחד.. 500 מ"ג... תהנה

שוב אני אבהיר ,,לכולם

אינניי רוצה לדכאות מישהו , או לגרום למישהו לכאוב אבל אני חושב שזו קצת התמכרות שלי בלשתף,,,, כי זה מה שאני עושה איזה 10 שנים משתף משתף משתף כדי להתגבר על רגשי הלב, אני מוצא לנכון לכתוב את זה גם כאן כי אני אהבתי את העשייה של גפן למשל בעשייה של אביב בשירים כמו: אבדון מצטערים ושומקום וזה רק מתקליט אחד שלו מצאתי בו בית, וחברים טובים אני יכול להבין גם את אלו שלא אוהבים את האימרות שלי בוואדי אני חושב שאני זקוק לתשומת לב לפעמים כדי לא לכאוב יותר מדיי זה מקל לי על הכאב הפנימי אז שוב שליחה אם אני מכאיב למישהו-ברצינות וזהו (לא חייב אף אחד לקרוא אותי)

מעיין51

New member
גם אתה צא מזה

למי אתה כבר מכאיב?! מה זה השטויות האלה.. תכתוב מה שאתה רוצה! מקום ציבורי חמוד.. ותפסיקקק להתנצלל כבר .. תעמוד על שלך תינוק

לא רציתי להתערב,

אל כשביקשו ממך את אותו הדבר זוכר אי אתה הגבת? למה לישראל אסור? כ"כ קשה לתת למישהו את המענה שהוא צריך?

ובכל זאת התערבת...

ולא בפעם הראשונה. אבל זה בסדר אני רגיל שאת מחפשת איפה להתקיל אותי. ולגופו של עניין. את בכלל משווה את השיתופים שלי פעם בכמה חודשים לפתיחת פוסטים כל יומיים? אני חושב שלהגיד פעם בכמה חודשים שאני עובר ניתוח גדול,או מתגייס,או עובר קורס למודעות עצמית זה לגיטימי לגמרי ואני מעודד שיתוף עצמי עם חברי פורום. אבל כשזה מגיע לרמה של כל יומיים לפתוח פוסט דיכאוני. לא יודע. אני בטוח שאם כל יומיים הייתי פותח פוסט בפורום היהודים על כל מיני נושאים חשובים ככל שיהיו לאנשים מהר מאוד היה נמאס והיה עלי עליהום. בכל מקרה יש מקומות יותר ראויים מפורום אביב גפן בשביל פוסטים דיכאוניים. וחוץ מזה אם לכל חבר פורום תיהייה את האפשרות לפתוח כל יומיים פוסט על חייו את יודעת טוב מאוד איך הפורום יראה. אין לי שום דבר אישי נגד ישראל אני באמת מעריך אותו ואוהב אותו. אבל לי אישית טיפה קשה לראות את הפורום ככה מלא פוסטים דיכאוניים. ואגב ברוב הפוסטים אנשים לא ממש מגיבים ועוזרים. לא יודע זאת דעתי,סליחה שאני יוצא האיש הרע בסיפור אבל מה לעשות.

אף אחד לא נטפל אליך

מה לעשות שדוקא איתך אני לא מסכימה? ואז, לפני שהעירו לך והיה בלאןג, השיתוף שלך לא היה על בסיס חודשי, אלא לעיתים הרבה יותר תכופות. וכשאמרנו שמפריע, התקוממת. אני לא הולכת להשוות בין החשיבות של הדברים של ישראל לבין החשיבות של הדברים שלך, כי זה לא לעניין. אני רק אומרת שאתה מכולם צריך לדעת את ההרגשה של בקשה כזו, או משפט שדה על גבי הפורום, או איך שלא תרצה לקרוא לזה, ושזה לא לעניין. במיוחד לא במקרה כזה. מה גם שאני לא מבינה מה מפריע לכם. חוץ. מזה, שלא אתה הוא זה שיקבע מה מקום ראוי לפוסט כזה, ואם ישראל רוצה שאנחנו נהיה השותפים לרגשות שלו, תגיד לו לא? אם כל מה שמפריע לך שזה לא משורשר ל
(מה שלטעמי התחמקות די גרועה מכל הסיפור), על מה כל הבלאגן. יכולת לבקש מישראל, אני בטוחה שלא תהיה לו התנגדות. איך אמר אדם חכם פעם (
) למה סתם??

למעלה