לפעמים מרגיש בחוסר אונים ( שירון)

כן אם מישהו יכתוב פה על רגשות שלו

זה לא ראוי לשפוט אותם ולהגיד לו לכתוב אותם פה כי זה רק פורום על אביב גפן מה כבר יש לכתוב עליו כל כך הרבה? מה כבר יש לדבר עליו??? ביחוד בתקופה הזו שלא קורה בקריירה שלו משהו חדש/מיוחד אז אנשים בואו תוציאו את הרגש זה בסדר אסור לסתום פה פיות אלא רק אם יש הסתה במילים של מישהו נגד מישהו אחר

סליחה אבל את ממציאה דברים...

השיתוף שלי היה על בסיס חודשי? אפילו לעיתים יותר תכופות? יצאת מפרופורציות לגמרי. אני זוכר בכל השנתיים שאני בפורום אולי 4-5 פוסטים אישיים ששיתפתי בהם את חברי הפורום. אלה אם כן גם "הייתה אחלה הופעה מאוד נהנתי" נחשב אצלך לשיתוף. הממוצע בכל זאת הוא פעם בכמה חודשים(וגם אז רובן שורשרו לOFF) עכשיו לכי תשווי את זה לפעם ביום-יומיים. וזה ממש לא קשור לתוכן. לרגע לא זלזלי בתוכן שישראל כותב. אני רק חושב שהתדירות היא טיפה מוגזמת. ולא כל מה שמפריע לי שזה לא משורשר לOFF. זה הפיתרון המתבקש והמתפשר. אני פשוט לא חושב שפוסטים דיכאוניים כאלה שיכולים לגרום לכל מיני דברים אצל אנשים מסוימים צריכים להפתח בפורום כזה בתדירות כזאת גבוהה. ידוע שהרבה ממעריצי אביב גפן סובלים מדיכאונות ומצבי רוח קיצוניים,אני חושב שכשסוג כזה של אנשים נכנס לפורום ורואה את הפוסטים האלה של ישראל זה עשוי עוד יותר להרע את מצבם. אבל עזבי אין טעם סתם להיגרר לקטנות. שירלי אמרה שיש משהו בבקשה הזאת שלי ושל גיל ואמרה שאין בעיה. אז מבחינתי הסיפור נסגר. חוץ מזה לא אני ולא גיל הפכנו את השירשור הזה למשפט שדה. כל אלה שהגנו עליו בחירוף נפש כאילו אני וגיל זה הוצעה לפועל הפכו את השירשור הזה ל"שירשור מלחמה" אנחנו בסך הכל ביקשנו משהו קטן ופעוט ואנשים כאן הפכו את זה למלחמת העולם השלישית. בכל מקרה חבל לטחון מים. המנהלת אמרה את דברה וזהו.

אגב עוד משהו קטן.

יש הבדל גדול בין לפתוח שירשורים חדשים כל יומיים לבין לשרשר לשירשורי OFF. 90% מההודעות האישיות שכתבתי בפורום שירשרתי לשירשורי OFF או ל"תפוז אנשים מודיע" וכו... אני לא נתתי לשיתופים האישיים מהחיים שלי להשתלט על הפורום. היה לי חשוב שאנשים יקראו ויגיבו אבל גם לשמור על מקומי בפורום כאזרח מהשורה. תאמיני לי שאם ישראל היה משרשר לשירשור OFF את כל הפוסטים שלו ומצידי שיהיה שירשור OFF של 300 הודעות ו290 מהם של ישראל אז לא הייתי אומר מילה. אבל המצב הנוכחי לי אישית(ומסתבר שלא רק לי) טיפה מעיק.

עכשיו גם אתה הפכת להיות טרוליקו?

מה הקטע שלך תגיד לי? מילא אתה מדבר מלוכלך אבל לפחות שיהיו קצת פואנטה לדברים שאתה אומר. מצחיק שאתה מטיף מוסר לגיא ובן על הדיבור שלהם ואתה בעצמך מדבר לא פחות גרוע. תציב עמדה נגדית בכיף. אבל אתה לא נותן לי הרגשה שאתה בכלל ראוי לדיון. אתה כאילו החבר הביריון של ישראל שאומר "תסתמו ת'פה קקות ישראל חבר שלי ומי שמתעסק איתו יש לו עסק איתי" חלאס אנחנו לא ילדים בגן. יש לך טיעון משכנע? לך על זה. אבל הגישה הילדותית הזאת לא בדיוק עושה עמך חסד...

טיעון משכנע?

תפסיק כבר אתה חי בסרט זה פורום לא ישיבה בממשלה אני ידבר איך שבא לי בשפה שלי ואיך שאני יודע לדבר ואני לא ינסה להיות תרבותי בשביל שליאונרדו החייל יעשה לי טובה וינהל איתי דיון.. אני מקלל אבל אני בן אדם אני לא מנסה להיות מושלם כמוך מר תרבות וכמו ההוא מעלייך שדואג לרגשות של יתושים .. ומי שבא לו לפרוק אני לא יסובב לו את הגב ויתחיל להתבכיין שזה לא בא לי בטוב לעין שאני נכנס לפורום.. ותחסוך ממני ת'תגובה הפלצנית שלך סיימתי להגיב לך

One Echoe

New member
בואנה י'טמבל, תרגע.

תתחיל להרגע, יא חתיכת טמבל. לא טוב לך לקרוא את ההודעות שלי, אל תקרא אותן.

bobit marely

New member
כמו שאתה אומר...

שאם הוא לא רוצה לקרוא את ההודעות שלך אז שלא יתח אותן אותו דבר אתה לגבי ישראל לא טוב לך אל תקרא...

One Echoe

New member
זה לא אותו דבר, לי אין בעיה

עם ישראל, אלא עם תוכן מסוים שלו. לאדם הטמבל הזה, יש כנראה בעיה איתי. מלבד זאת, התוכן שאני כתבתי(את דעתי) לא הורס שום כלל בפורום, בניגוד לפוסטים של ישראל. חוץ מזה, לא אמרתי שישראל חייב להפסיק לכתוב את הפוסטים, שוב, רק כתבתי את דעתי.

bobit marely

New member
אוקיי סבבה אבל...

עובדה שיש אנשים שהתגובות שלך מעצבנות אותם שכל דבר קטן אתה מקשר לחיות או מה שזה לא יהיה... בגלל זה יש אנשים שכבר למדו לא לקרוא תגובות ממך...אותו דבר,אתה לא חייב לפתוח הודעות של ישראל

על מה נדבר אז?

אם הפוסטים שלי הורסים בוא תעשה את הפורום הזה מעניין אני יודע נדבר על בובות ברבי ??? ומכתביות? מי רוצה להחליף איתי<??? איזה מספר זה הפורום של רוני סופר סטאר?<

אתה ליצן

לך תמצוץ לפרה.. לא טוב לך לקרוא את ההודעות של ישראל, אל תקרא אותן.

בבקשה אנא מיכם

אל תריבו בגללי זה לא משהו שהייתי רוצה,,,, אני גם לא רוצה חלילה שתריבו בגלל משהו אחר ,,, כמובן,,,

אתה פשוט תת רמה של בן אדם...

"אני ידבר איך שבא לי בשפה שלי" אתה באמת מתחיל להזכיר לי אנשים מסוימים. מה לעשות שזה פורום תרבותי ולא כל אחד יכול להגיד מה בזין שלו. גם לראיון עבודה אתה תבוא ותגיד "אני מדבר איך שבא לי ואומר מה בזין שלי"?? ברור שלא. אז למה כאן אתה לא מוכן להתאמץ? כי זה פורום באינטרנט עם אנשים ווירטואלים? עכשיו אתה מרגיש יותר "גבר" שאתה מקלל ושם זין בעוד אנחנו תרבותיים? תסלח לי אבל אתה תינוק. לא חסכתי את התגובה הפלצנית שלי רק כי המלך אמר לי לא. יכול להיות שאני מתפלצן אבל לפחות עושה את זה כמו בן אדם ולא כמו איזה חאפר מרמלה.

מעיין51

New member
ואיי איזה חפירות

כל התגובות שלך שנכנסתי אליהן עד עכשיו..... מפה עד הריצפה.. אז... תקצץ קצת.. מטיש לקרוא את כל השטיות האלה... מילא היית כותב דברים חכמים.. או לא היית כותב אותו משפט 80 פעם רק במילים אחרות....אז היה כייף לקרוא.. פףף [לא בכוונה רעה]

למעלה