לפעמים מרגיש בחוסר אונים ( שירון)

bobit marely

New member
צרי עין=קנאים

חסכתי ממך חפירה

הנה הסבר קצר בתוספת ברכה אוטנטית../images/Emo13.gif

צרי עין-קנאים. אנשים שלא מסוגלים לכתוב ברמה גבוהה מקנאים באלה שמסוגלים. והברכה: לכי חפשי חיים כבר יא תת רמה

מעיין51

New member
אני יודעת מה זה צרי עין..

התכוונתי שתסביר מה הקשר לתגובה שלי? ורק שתדע שאני כותבת ברמה גבוהה מאוד.. וגם אם אתה יודע לכתוב בשפה גבוהה.. כי אתה מוסיף כמה מלים יפות.. לא הופך את הכתיבה שלך למעניינת .

מעיין51

New member
../images/Emo4.gif

א) אני לא מפסגת זאב ב) אני לא פרחה =[ אתם דירדרתם את השיחה הזאת.. כולה אמרתי שאתה חופר... ו.. "חופר" זה לא קללה\העלבה סליחה אם נפגעת =\ **ואני לא תת רמה זה ממש מעליב

לא התכוונתי להעליב

מצטער שהשוותי אותך לפרחות של פסגת זאב באמת קצת הגזמתי ..... ודבר שני המושג הזה אל תחפור מעיק ממש כי לבן אדם יש מה להגיד ולהגיד על זה "אתה חופר" זה מייבש ומעליב.......

One Echoe

New member
לאונרדו, ידידי...

אין לי בעיה שאלמוג תכתוב את דעתה, חלילה שתהיה לי. יש לי בעיה, כמו שאמרת, כאשר היא רודפת אחרי הודעות שלי וכותבת לגופו של אדם(אני) ולא לגופו של עניין. אתה מוכרח להבין, אם אלמוג הייתה באמת רצינית וכותבת לי תגובות ענייניות, לגופו של עניין ולא לגופו של אדם, לא הייתי מתלונן על שום דבר. הבעיה היא שהיא מנסה לסרס את הכתיבה שלי בפורום, ושים לב שאין שרשור אחד שאני מגיב כאן מבלי שהיא וחבריה יתנפלו עלי. אני לא רודף אחרי אף אחד, אני מקסימום כותב את דעתי על סוגייה מסוימת, בדר"כ, באמת, זה קורה כאשר מדברים על בעלי-חיים, כי זה נושא שקרוב מאוד לליבי. גם אם אני מנסה להציל את העולם, וגם אם זה נראה לך או לאחרים מגוכח, זו עדיין לא סיבה להתנהג אלי ככה. אני יכול להיכנס לגופו של עניין, ולהגיד לך שהיחידים ששינו אי פעם את העולם הזה היו בני נוער, ושאני בכלל לא מנסה "לשנות" את העולם, כפי שאתה ואחרים מנסים לגכח, אלא אני רק פועל למען המוסר והצדק, אבל זה לא רלוונטי; גם אם באמת הייתי הכי עלוב בעולם, ילד קטן שמנסה לשנות את העולם, עדיין יש טעם להגיב להודעות שלי באופן ענייני, ולא לרדוף אחרי. שיזלזלו בי, על זה אני לא יכול לשלוט, ולא כאן טמונה הבעיה. תאמין לי, יכלתי לרדת לרמה של אלמוג ולהתחיל לתאר את מה שאני חושב עליה, אבל אני לא אעשה את זה. היא באמת לא שווה את זה. אותך אני מעריך, ואני מקווה שתקרא את הודעתי בקשב רב.

פחיחצה

New member
נורא יפה לרצות לפעול למען המוסר

והצדק בעולם רק כדאי שקודם תבדוק מה עם המוסר והצדק שלך ואיפה בדרך תוך כדי הקרב למען האידאל איבדת אותם...

One Echoe

New member
אני, בניגוד אליך,

עושה בדק בית מדי פעם, ובודק אם ההרגלים שלי הם מוסריים או לא. שלא כמוך, העובדה שהרגלים כלשהם הם מקובלים, לא הופכת אותם ללגיטימיים או למוסריים. מוסר הוא ממך והלאה, את מזדעזעת כאשר אני משווה בעלי-חיים לבני אדם, את אומרת שאני מבזה את השואה, אבל אפילו טיעון ענייני אחד לא היה לך כנגד הטיעונים שלי. אף לא אחד. אם היית חיה לפני כמה מאות שנים, סביר להניח שהיית סבורה ששחורים לא שווים ללבנים. אם מישהו היה בא ואומר לך "תקשיבי! שחורים שווים ללבנים!", היית מזדעזעת באותה הצורה ואומרת שהוא מבזה את ערך האדם הלבן ואת השואות שהוא עבר. בכל מקרה, התעלמת לחלוטין מהמסר העיקרי שלי. תקראי שוב את הודעתי, ותביני שאת יכולה לא להסכים איתי, לחשוב שאני לא מוסרי, אבל אין לך ולא לאף אחד אחר כאן זכות לרדוף אחר הודעותי.

למעלה