לאונרדו, ידידי...
אין לי בעיה שאלמוג תכתוב את דעתה, חלילה שתהיה לי. יש לי בעיה, כמו שאמרת, כאשר היא רודפת אחרי הודעות שלי וכותבת לגופו של אדם(אני) ולא לגופו של עניין. אתה מוכרח להבין, אם אלמוג הייתה באמת רצינית וכותבת לי תגובות ענייניות, לגופו של עניין ולא לגופו של אדם, לא הייתי מתלונן על שום דבר. הבעיה היא שהיא מנסה לסרס את הכתיבה שלי בפורום, ושים לב שאין שרשור אחד שאני מגיב כאן מבלי שהיא וחבריה יתנפלו עלי. אני לא רודף אחרי אף אחד, אני מקסימום כותב את דעתי על סוגייה מסוימת, בדר"כ, באמת, זה קורה כאשר מדברים על בעלי-חיים, כי זה נושא שקרוב מאוד לליבי. גם אם אני מנסה להציל את העולם, וגם אם זה נראה לך או לאחרים מגוכח, זו עדיין לא סיבה להתנהג אלי ככה. אני יכול להיכנס לגופו של עניין, ולהגיד לך שהיחידים ששינו אי פעם את העולם הזה היו בני נוער, ושאני בכלל לא מנסה "לשנות" את העולם, כפי שאתה ואחרים מנסים לגכח, אלא אני רק פועל למען המוסר והצדק, אבל זה לא רלוונטי; גם אם באמת הייתי הכי עלוב בעולם, ילד קטן שמנסה לשנות את העולם, עדיין יש טעם להגיב להודעות שלי באופן ענייני, ולא לרדוף אחרי. שיזלזלו בי, על זה אני לא יכול לשלוט, ולא כאן טמונה הבעיה. תאמין לי, יכלתי לרדת לרמה של אלמוג ולהתחיל לתאר את מה שאני חושב עליה, אבל אני לא אעשה את זה. היא באמת לא שווה את זה. אותך אני מעריך, ואני מקווה שתקרא את הודעתי בקשב רב.