מוזר....
כי הבעת דעתי לכך שהאפליה המתקנת זכתה לתגובה כאילו רמסתי את בנך שלך, שכן הרעיון בכללותו באופן מפתיע אכן הופך לבלוף בשתי הדוגמאות שהובאו. בשני המקרים התייחסנו למקרה בו האפליה המתקנת מאבדת את מטרתה (איזו הפתעה שהיא בלוף בדוגמא של שנינו) שנינו התייחסנו לאותה נקודת מוצא בה אם כופים על מערכותאפליה מתקנת היא תזכה לדרך יישום הירודה ביותר האפשרית - מה שיביא לקיבעון אי שיוויון וקיבעון בסטריאוטיפ המשפיל של האישה במקום קידום מעמדה בחברה. כולם היו מצביעים בעד האפליה המתקנת, אילו לכולנו היה אמון מלא שהיתה מביאה לפיתרון הסוגיה. לכן, מאחר ואני קטן אמונה במימוש חוקים במדינה, כי עדיין בתוך עמי אני חי, ועדיין יודע כמעט בודאות שכל מי שיכול למצוא את הקומבינה יממש אותה ולא קשה למצוא אותה, האפליה המתקנת, עם כל הכוונות הטובות שלה תלך לאיבוד. את "זכית" ליחס מזלזל ממני נוכח יחסך הבוטה והמתנשא, כך שאל תופתעי שאין לי טיפת הערכה לדרך ההתבטאות שלך. מה גם, שמשימת שריפת החזיות אלייך קיבלת נוכח הודעה בטון קנטרני, מכליל ומזלזל בדבריי, מבלי שום רצון ולו קט להבין ולחפש הבהרה אליה, תוך הצהרות כלפי דעותיי שכהרגלך בקודש הובנו בכיוון שנוח לך - והוא לתקוף את המין האחר. היית יכולה להיות מוערכת, אבל הדרך שלך כל כך עקומה, נמוכה, מתנשאת ומאוסה, שבאמת מוצא עצמי מופתע איך את (שעושה רושם בעלת טיפה יכולת חשיבה, חד מימדית אבל עדיין חשיבה), לא מצליחה להבין שהעטיפה של המסר חשובה לא פחות מהמסר עצמו. שהכבוד אל האחר, גם אם דעתו שונה משלך, חשובה לא מעט למען השיכנוע והעברת המסר. ויותר מכל שאין דבר כזה צדק מוחלט. הצדק הוא יחסי ודינמי עם השינויים בנורמות, המוסר והראייה הסובייקטיבית. ועדיין התנהגותך היא התנהגות טרולית לחלוטין, גם אם את טוענת שאינך טרול. דמגוגיה, קוראים לזה.