לצערי

lior 30 rg

New member
תתחיל לחפור בהודעות שלך...

אתה כל כך מוכשר בלחפור בהודעות של אחרים...אולי תחפור קצת בשלך.

הסר דאגה מלבך

אתה רוצה לראות איך היא מדברת אלי?
(לא קשורה לפורום הזה, ובניגוד לגב' טל קר, גם ללא כל מטרה לטרלל בו. סתם, נתנו לי קישור במסרים...)

הסר דאגה מלבך

אתה רוצה לראות איך היא מדברת אלי?
(לא קשורה לפורום הזה, ובניגוד לגב' טל קר, גם ללא כל מטרה לטרלל בו. סתם, נתנו לי קישור במסרים...)

התנצלותי, כפי שהועברה לג'ירף ב- 3 עותקים...

"...לא יודעת אם את יודעת עד כמה אני פתוחה בפורום בד"כ- אני מביאה לשם אדם שלם, בלי בעיות אני יכולה לספר ספורים הכי אישיים לאנשים הכמעט זרים האלו, שכבר מכירים אותי ממש טוב, תכלס. אין לי בעיה לכתוב להם על עצמי הכל- וכך קרה שגם לא חשבתי פעמיים לפני שכתבתי דברים עליך. לא חשדתי שמדובר במצב כל כך עדין, ובכלל, מרוב רביצה בפורום, עלי להודות, שחושיי לכל מה שמותר או אסור לכתוב שם- קצת כהו. זו היתה התנצלות, למקרה שלא הבנת, וגם דרשתי שהתגובה הנ"ל תמחק בהקדם. בכל אופן, זהו סיכומו של דבר. לא התכוונתי לפגוע בך..." היה שם קטע נוסף, שדן ממש בדברים שכתבתי- אבל הפעם, מפאת פרטיותה של הג'ירף- אני אחסוך לכם את המידע הזה. ניסיתי להסביר מדוע הדברים שכתבתי לא נתפסים בעיני כתמצית הרוע, ומדוע לא היתה צריכה להפגע מהם קשות כל כך. אני מקווה שהיא תסלח לי בהמשך... ואם לא- דיינו. ועכשיו, המים חזרו, אז מקלחת ולעבודה. יום טוב לכולם.

אישון36

New member
לצערי לא הצלחתי

להבין את כל הסיכסוך. בזמן האחרון השרשורים הפכו למיפלצות שירשורים. ... פשוט בלתי אפשרי להבין מי נגד מי ולמה. אבל, מה שמוזר זה שאת לוקחת את החיים שלך (האמיתיים) לתוך ויכוח בפורום ורבה עם חברה של המון שנים בגלל משהו שאמרת....או שהיא אמרה או בכלל. הפורום הוא מקום טוב, בהנחה שאת רואה את ההבחנה בינו לבין החיים בחוץ. משהו/י שהם מיוחדים וחמודים בפורום יכולים להיות שונים בחיים. לפורום חיים משלהם. וההיבט השטוח של הפורום מחייב לראות את הדברים כפשוטם, אם וואספ מספרת משו לנתח את הסיפור ולא לשאול את עצמך אם את מכירה את הבן אדם וכמה הוא חמוד. היחידי שעשה האוטינג לעצמו הוא הבן אדם. ולכן הדמות המדוברת היא לא קיימת בעולם הפורום. אני מציע לכן שתחזרי לחולמת, תשתו בירה, תעשנו גרס (תתפסו - ותבואו אלי) ותשלימו. יאללה להתקשר ולהשלים. אישון. בהשלמה מלאה.

aaa123

Member
חולמת חשפה פרטים מחייה האישים של purplegiraff

בלי הסכמתה. זה פגע בpurplegiraff וזה מקור הסכסוך לפי מה שהבנתי. הפרישה של purplegiraff לא קשורה לוואספ בכלל. חולמת בהודעה הפוגענית חשבה בטעות שpurplegiraff התייחסה לוואספ אבל זאת לא הסיבה שpurplegiraff עזבה את הפורום. באופן אישי לא התעמקתי בנושא. לא הבנתי בדיוק מה חולמת חשפה ,וזה גם לא מעניין אותי(חייה האישים של purplegiraff אינם ענין שלי,ומעולם לא היה שום קשר ביני לבינה חוץ מתגובות שלה על הודעות שלי בפורום או להפך).

אישון36

New member
ברור לי שזה פוגע

אבל חולמת היא חולמת !!!! אולי לא כולם זוכרים אבל אני וחולמת לחמנו רבות ואני לקחתי פרטים עסיסיים מחייה ופגעתי בה שוב ושוב באמצעותם. גם אחרים בימי העבר עשו כך לא מעט. האם חולמת יכולה להימנע מלהיות חולמת ? חולמת כשמה היא חולמת, השירשורים מתקדמים, אני לא מצליח למצוא את זה. אז יאללה הלאה. חברות מעולם החוץ חבל שתהרס בגלל סיכסוך חסר משמעות שכזה. וגירפית, אני מבין שקשה לך להיות סינגלית אם את מתחילה להיות מרירה, מתחילה להאמין בקיומה של הדמות הוירטואלית, מתחילה להוציא אמוציות, מה עם חתול ? מה עם ט7יפול בכעסים ? אולי בכל זאת חתול ? אישון. חובב חיות. (גירפות וכלבים).

aaa123

Member
אכן אתה לא מצליח למצוא את זה כי ההודעה

הרלבנטית נמחקה בהתאם לבקשתה של חולמת. זה עדיין לא אומר שלא נגרם נזק כי היו כאלו שכן קראו את זה לפני שההודעה נמחקה.

למעלה