לצערי

אני לא מסכים איתך

את רשאית כמובן לחשוב מה שאת רוצה, ולפספס את כל הפואנטה שבאמת בפורום פמיניזם לא תדברי לבחורה בצורה כזאת, רק לגברים.

belli80

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מלך אתה, אנדר!!! ותשקוט הארץ 40 שנה

aaa123

Member
אני מסכים שיש אפליה ביחס של טל קר נגד גברים

אבל חוסר תגובה לא מוכיח דבר ,ואני חושב שלא כל כך קל להראות את זה על ידי השוואה של מקרים סימטרים כי אין סימטריה מוחלטת בין תגובות שונות. אני יכול להגיד שלדעתי ההודעה הבאה למשל היתה נמחקת אילו היתה נכתבת על ידי גבר. אני מתנגד לתוכנה של ההודעה ,ואם אותי מחקו על הרבה פחות מזה כשהבעתי דעות בנושא אונס שמרת(ולא כפרתי בטענה שמדובר באונס או שהנאשמים היו צריכים לשבת בכלא כשההודעה ההיא למעשה כופרת בעקיפין בטענה שאונס שמרת הוא אונס) אז על אחת כמה וכמה שהיו מוחקים אותי אילו הייתי כותב את ההודעה שבלינק המצורף.

טל קר

New member
טוב, האמת שהפתעתם אותי,

לא ידעתי שאתם קבוצה בכל אופן חשבתי על זה קצת, ואם מה שגורם לכם הנאה זה לעבור על ההודעות שלי ולראות כמה זמן עבר מאז הפעם האחרונה שכתבתי הודעה אז כמה שזה נראה לי תמוה, וציון השעות אפילו נראה לי קנטרני, החלטתי לפרגן- אתם מוזמנים להרגיש חופשי לתעד.

טל קר

New member
תראי, כל אחת ודרך הסקת המסקנות שלה

אישית אם היו מביאים לי הוכחה מפורום א' שגולש מסוים באמצע שרשור פלצת קיבל תשובה קצרת רוח, לא הייתי רואה בכך הוכחה שבפורום ב' אדם שבא בכוונה טובה ושואל שאלה מקבל הודעה קיצרת רוח. אם לקבל ממני תשובה קיצרת רוח באמצע שרשורפלצת מזכה במלוכה, אני חוששת שעלולה להיווצר אינפלציה קלה בקרב האריסטוקרטיה

טל קר

New member
אנדר, הקישורים הם לא מהפורום שלי, ואתה לא

גולש תמים חדש שהגיע לשאול שאלה (אלא אדם שמקנטר אותי כמה שנים) וזה לא בתחילת שרשור אלא לקראת סוף שרשורפלצת, לא ברור לי מדוע אתה מצפה תחת תנאים כאלה שאשב ואסביר לך כאילו שאתה גולשת שבאה בכוונות טובות לפורום פמיניזם ושואלת שאלה אינפורמטיבית בפעם הראשונה, אתה לא עונה על אף אחד מהתנאים.

שמעת פעם על סוקרטס?לא זה מהפורומים

אני לא מקנטר , אני שואל שאלה לגיטימית כמו כולם וכמו שאני שואל שאלה על ר'ת באנגלית נורא פשוטה באמת מחוסר ידיעה ,מסיבה כלשהיא את בוחרת לראות בזה קנטור ולפנות בצורה מעליבה ופוגענית ואחר כך להאשים אותי על שאת מעליבה אותי, כמו כל ההודעות שלך בשרשור - את מאישמה אחרים בחוסר היכולת שלך את לא מוצאת (שציטטתי לך אותה בדיוק) הודעה אז את מעדיפה לקרוא שקרן למי שמולך, איך בכלל אפשר להתווכח עם מי שמחזיק בעקביות בדעות קדומות ומשקר ומעליב כדי לחזקן? ולסיום סוקרטס מויקיפדיה: "סוקרטס ראה בסגולה הטובה ערך עליון, וחלק ממנה הוא החיפוש אחר ההגדרה הנכונה על מנת שנוכל לדון בנושאי מוסר. בהסתובבו ברחובות אתונה, הוא פונה אל אנשים ושואל אותם שאלות על טיב העולם. כדי לברר את דעתם בנוגע לנושא מסוים, עליו לברר תחילה מהי הגדרתם את אותו נושא והאם הגדרה זו אכן אמיתית. סוקרטס משתמש בבליל שאלות, מעין חקירה צולבת הנקראת אלנכוס (ελενχος), תוך שהוא נמנע מלהכניס לדיון את דעותיו. את כל מסקנותיו, כביכול, מסיק סוקרטס מתשובותיו של בן שיחו, ואלו בתורן משמשות אותו בהמשך הדיון על מנת להפריך את דעותיו של זה האחרון. כך הוכיח בעצם שאין אנשים יודעים על מה הם מדברים כאשר הם טוענים טענות ערכיות. שיטת דיון שכזו מכונה דו-שיח דיאלקטי, דו-שיח בו הטיעונים של סוקרטס נובעים מעמדותיו של בן שיחו מבלי שסוקרטס עצמו מתחייב לשום דעה משלו. סוקרטס פשוט מצליח להצביע על הסתירות הפנימיות בכל הגדרה שנותן בן שיחו ולפיכך מוכיח לו כי אינו באמת מבין את שהוא מתיימר להבין...."

חבל שאת לא רואה עצמך מהצד

אם כבר את זו שמקנטרת אותי במשך שנים, ולמרות הרצון הטוב שלי את ממשיכה להכפיש.

ולמה יחידה?

האם אני צריך לחפש כל הודעה פוגענית שלך, או לצפות שתדברי כמו שאת מצפה שידברו אליך

lior 30 rg

New member
ככה בקטנה....

אני לא חושב שאתה יכול להטיף למישהו על הודעות פוגעניות... בדיוק כמו שאני לא יכול להטיף (אבל אני לא עושה את זה)

איפה ההוכחה?

יש הבדל בין להתנפל על מישהו בלי סיבה לבין לקרוא לאדם בור בור שמתגאה בבורותו וחוסר הבנתו, גם אני לא יודע כל ויש עניינים , כמו אולי גאוגרפיה ופיזיקה גרעינית שאני לא מבין גדול, אבל אני כן יכול ללמוד.

למעלה