לקראת הבחירות מחר

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך

apk

New member
לקראת הבחירות מחר

כמובן שמחר אלך להצביע, וכמובן שאני יודעת במי אבחר. אבל אני לא מתכוונת לאמר זאת כאן בצורה מפורשת. אני רק רוצה לקרוא לכם להצביע למען מי שבאמת דואג לטובת העיר, למען מי שאולי באישיותו אינו מן הנחמדים (ואני מוכנה לאמר שלפעמים הוא אפילו ממש מגעיל), אבל לפחות איננו שקרן והוא איש של עשיה יותר מאשר של מילים. אני קוראת לכם להצביע לאדם שיש שיגידו שהוא כיום הרע במיעוטו ויש שיאמרו שהוא הטוב היחיד, בכל מקרה, אין מועמד טוב ממנו. בל נפקיר את העיר בידיו של אדם שלאורך כל שנות פעילותו הצבורית ידע ליזום אך ורק ריב ומדון, בל נפקיר אותה בידיהם של אנשים צרי אופקים. בל ניתן אותה בידיו של אדם שמבטיח להשקיע במליונים בשיפוץ כל מה שכבר היום במצב מעולה בעיר, ומתחייב לעצור כל פתוח אמיתי. בל ניתן את העירייה בידיו של מי שמדבר על הוצאות שכר מנופחות, כאשר האמת היא בדיוק הפוכה. בעירייה יש מעט מאוד עובדים ששכרם מנופח, גם אם שכרם יקוצץ לרמה סבירה ומתאימה לתפקידם ודרגתם, לא ניתן יהיה לעשות עם סכום זה מאומה אלא אם יתקבלו לעבודה עוד עובדים זוטרים (שזה מה שחסר מאוד בעירייה). אבל קיצוץ בשכר הבכירים, יספיק אולי לקבלה לעבודה של עשירית מכמות העובדים הזוטרים הנוספת הנדרשת. ההוצאות על שכר בעיריית ראשון לציון לא רק שאינן מנופחות, הן הרבה פחות מהנדרש, מהסיבה הפשוטה - אין בעירייה מספיק עובדים למלא את כל תפקידיה, מה שגורם לעובדים הקיימים שחיקה. ולמה אין מספיק עובדים? תודות לאותו אחד שהיום רוצה להיות ראש עירייה. האם ניתן לו את התפקיד, כדי שיפטר עובדים נוספים וידרדר את העיר מעיר יפה ופורחת לעיירת פתוח גדולה והכי מוזנחת שתהייה בארץ? אז אני קוראת לכל מי שטובת העיר אל מול עיניו לצאת מחר להצביע עבור האיש הנכון היחיד, האיש שלא הייתי רוצה להמצא לידו כשאינו במצב רוח טוב, אבל הוא היחידי שטוב לראשון. לגבי הרשימה שעבורה כדאי להצביע. כאן אומר שיש 3 רשימות טובות מאוד לדעתי, והיה לי מאוד קשה להחליט במי אבחר. כמובן שבסוף החלטתי. אבל גם כאן לא אומר במפורש מה בחירתי, רק ארמוז מהן השלוש הטובות בעיני. רשימה אחת היא רשימתו של האדם בו אני תומכת לראשות העירייה, הרשימה ממנה לדעתי יבוא גם מי שיבחר ב-2008, וזה לא אותו האחד שיבחר מחר. השניה היא רשימה שמורכבת מאנשים עם לב חם, גם נחמדים מאוד וגם טובת שולחיהם עומדת בכנות לנגד עיניהם, אבל אני חוששת שלמרות נחמדותם ורצונם הטוב, אנשים אלו אינם מספיק מרפקניים, ובעיקר לא העומדים במקום 1 ו-3 ברשימה. הרשימה השלישית שייכת לגוף מתפורר, שבשל התפוררתו חששתי להצביע לה, אבל בראש הרשימה עומד איש מקסים, שבנוסף להיותו חבר טוב הוא גם חכם מאוד, איש מילים ואיש מעשה גם יחד; וגם ברשימה זאת ניתן למצוא אנשים מעולים נוספים חלקם צעירים וחלקם בעלי נסיון צבורי רב. אז לתועלת עירנו, בואו נצביע מחר הצבעה נכונה!!!!

קיר קמט

New member
לקראת הבחירות מחר.

כמובן שמחר אלך להצביע, וכמובן שאני יודע במי אבחר. אבל אני לא מתכוון לאמר זאת בצורה המפורשת. אני רק רוצה לקרוא לכם להצביע למען מי שבאמת דואג לטובת העיר וכלל תושביה, למען מי שבאישיותו אולי אינו מן המרפקניים (ואני מוכן לומר שלפעמים הוא ממש נחמד.) , אבל לפחות איננו שקרן והוא איש של עשייה ראויה מאשר של הבטחות. אני קורא לכם להצביע לאדם שיש שיגידו שהוא הרע במיעוטו ויש שיגידו שהוא הטוב היחיד, בכל מקרה, אין מועמד טוב ממנו. בל נפקיר את העיר בידיו של אדם שלאורך כל השנים האחרונות ידע להפקיר את העיר בקרב מקורביו למען ייעשו בה כטוב בעיניהם, בל נפקיר אותה בידיהם של אנשים אינטרסנטיים. בל ניתן אותה בידיו של אדם שמבטיח לתת מה שאין ידו משגת (או שאולי הוא כבר שכח שהוא הבטיח גינת ירק לכל תושב) , ולא מבטיח דבר מכיוון שיודע שאינו מסוגל לקיים דבר- ידיו כבולות בידי חבריו לאינטרסים צרי-העין. בעירייה יש לא מעט עובדים ששכרם מנופח מעבר לכל פרופורציה, ומעל לכל, בעיריית ראשון לציון יש מספר עצום של עובדים בניגוד לכל פרופורציה מקבילה בערים בסדר גודל זהה. ולמה יש יותר מדי עובדים ? כי אדם אחד שרוצה לרוץ שוב לראשות העיר צריך לספק את חבריו הקבלנים שבונים על כל חלקה שעוד נשארה במערב העיר, בצורה מגלומנית וחסרת מעצורים לחלוטין, ולמרות כל העובדים האלו - לא נמצאים עובדים שיתקנו לפחות חלק מהליקויים במזרח ובמערב הישן (כי הם צריכים לעבוד כל היום בגינות של החברים הקבלנים). ואסיים בברכה לכולנו - שיהיה כל 3 חודשים בחירות, בחודשיים האחרונים ראש העיר שלנו עשה לטובת העיר יותר מאשר עשה בכל 10 השנים האחרונות.

cobainos

New member
כל הכבוד,אחלה תשובה!

אני גם לא אומר במי אני בוחר. אני אומר שזה לא ניצן ולא ביטן.

apk

New member
תגובות לתגובות

למגיב הראשון. נראה שאינך מכיר את האיש בו אתה תומך, אבל אני כן (מאותו מקום שאני מכירה גם את ניצן), והאיש הזה לא יודע מה זה לדבר אמת. הוא אומר שהוא יוריד מיסים? זו אחת הסיבות העקריות שאני מתפללת שהוא יפסיד בבחירות, כי עקב דבריו אלו אני בטוחה שאם יזכה נטל המסים על כולנו יותר מיוכפל. האדם בו אתה תומך, לא רק שהוא שקרן ממדרגה ראשונה ושכל רצונו רק לעצור את הפתוח החיובי של העיר (הוא מדבר על לקדם את פתוח העיר הותיקה, והוא עצמו גר בחלק כזה של העיר, חלק שבימי גיבשטיין היה מרכז הפשע בראשון והיום הוא המקום היוקרתי ביותר בעיר. מענין מי אחראי לזה?). אתה רוצה לדעת את האמת על האדם בו אתה תומך? שאל את המועמד למועצה בלבד, שעומד בראש רשימה אחרת, שבעבר נפל ברשתו של זה שאתה תומך וחבר לו כנגד ניצן, עד שראה מה האיש שלך עושה וזומם; היום אותו אחד תומך במי שעשה, עושה וימשיך לעשות למען העיר, ולא באדם שרק יודע להשמיץ, לצעוק ולהרוס. אז אם אתה רוצה להרוס את ראשון, המשך ךתמוך במועמד שלך. אני, דור רביעי בראשון , רוצה עיר פורחת ולכן אצביע ליחיד שיעשה לה טוב. לנועם, נראה שאתה מסכים לכל מה שכתבתי, וזה טוב, כי צריך לזכור כי למרות כמה שניצן טוב לראשון, הוא באמת אדם מאוד לא נעים (לעתים, במקרים אחרים הוא האדם הכי מקסים שהכרתי מימי).

קיר קמט

New member
שופט אמר שניצן שיקר לציבור

ואת קוראת לדב צור שקרן. טוב, בסדר. הוא בטח גם אחראי לגביית אגרת הביטחון. והוא בטח גם אחראי לעלייה המדהימה בפשיעה בעיר. והוא בטח גם אחראי לפקקים הבלתי-נסבלים כל בוקר ברמז ורוטשילד. והוא בטח גם אחראי לזה שבנחלת עדיין אין מדרכות, 15 שנים אחריי צירופה לראשון לציון. והוא בטח גם אחראי לזה שהמסים בראשון כל כך גבוהים. והוא בטח גם האחראי לזה שכל שבוע אנחנו קוראים על פרשת שחיתות חדשה בעיר. והוא בטח גם אחראי על זה שחוות הגז תעבור לראשון. אין ספק, הוא האדם הכי גרוע שישנו על הפלנטה, ואם יש צדק בעולם, הוא יישלח לכלא, מקום ראוי לאנשים כמוהו.

apk

New member
בהחלט שצור את דורון הם האשמים

ניצן ניסה ללא הפסקה לתקן את כל תחלואות העיר, אבל צמד הליצנים, הדמגוגים השקרנים הללו רק שמו רגליים. דאגו שלהחלטות ישיבת מועצת העיר לא יכנסו מספיק משתתפים, כדי שלא יהיה להן תוקף, וכשניצן ניסה בכל זאת לבצע פנו התמימים הללו לבג"ץ על שהוא עוסק במינהל לא תקין ןמבצע החלטות שהתקבלו לא לפי הוראות התקשיר. מתנגדים למשהו? תביעו את דעתכןם בישיבה ותנו לחברי המועצה להכריע ולצבור לקבוע אם הכריעו נכון ובדרך ראויה, אבל למנוע קבלת החלטות בדרך דמוקרטית ואח"כ לבוא בטענות? זו רק דרך שמתאימה למושחתים כמו צור ודורון. והשופט לא אמר שניצן שיקר רק שלא פעל לפי הוראות התקשיר.

mango man

New member
למה?!

למה לכתוב הודעה ארוכה כל כך?!?!?!?!?! למה?!?.! למה אני שואל? מישהו מוכן לענות לי? כאילו גם אני יכול לכתוב הודעה ארוכה. אבל אני לא אעשה זאת ואתם יודעים למה כי אני מתחשב מאוד מתחשב ואני לא כותב הודעות ארוכות כמו מישהו פה למה?! אני לא יודע אני מתחשב תזכרו!

Hii BiTcH

New member
חחחחחח מנגו מאמי

קורא מחשבות אתה!!!! גמני ניסיתי לקרוא והתייאשתי!!!

בקשר לבחירות../images/Emo70.gif

חברים, מחר אנחנו הולכים לקלפי להצביע. בשביל חלקינו מדובר בפעם הראשונה אבל אני מאמין שבשביל רובינו, זאת אינה הפעם הראשונה. בתור תושב העיר, נורא חשוב לי לבחור באנשים המתאימים, אלו שפיתחו את העיר בשנים האחרונות, תרמו לה מעל ומעבר ודאגו שראשון תהיה במצב הכל כך טוב שהיא כיום. בניגוד לאחרים שבוחרים שלא לחשוף את דעתם, אני מעולם לא התביישתי בדעתי ותמיד אמרתי את מה שאני חושב ואת מה שאני מאמין בו. חברי מפלגת העבודה - אמת הם האנשים המתאימים, האנשים שהנהיגו את העיר בשנים האחרונות האחרונות. לאחר שניצן קצת איבד את שפיותו בשנה-שנתיים האחרונות, הוא נטש את מפלגת העבודה, מהבושה. כיום הוא מריץ רשימה עצמאית, המורכבת מאנשים שניזונים מטריפת העניים. מספר 3 ברשימה של ניצן, הוא אדם בשם שמוליק טומשין, מייסד מכללת "טומשין". לאדם זה, מייעד ניצן את תפקיד שר החינוך של ראשון לציון. אדם שניזון ומרוויח ממשפחות תלמידים שלא שורדים את מערכת החינוך. איך ניצן מצפה מאדם כזה, שכשלון החינוך בראשון הוא הפרנסה שלו, לשפר ולהעלות את רמת החינוך בראשון לציון??? מספר 6 ברשימת אמת, היא מורה לשעבר, 26 שנה במערכת החינוך, בחורה נפלאה בשם אילנה מור. אילנה היתה 26 שנה במערכת, היא יודעת בדיוק היכן התקלות ומה צריך לשפר בחינוך. ולמען החינוך שלנו (בני ה-17 וה-18), או החינוך של אחינו הקטנים או ילדינו, צריך לתת לאילנה מור את הכוח להכנס למועצה, ולפעול למען העלאת רמת החינוך בראשון והצבת העיר במקום הראשון בחינוך בארץ! את רשימת אמת מנהיג רו"ח חשבון מוטי עג'מי, מנהיג כריזמטי שעשוי ללא חת. מוטי תמיד פעל למען העיר ואזרחיה, גם בתור אזרח וגם בתור חבר מועצה בשנים האחרונות. מוטי הוא דוגמא וסמל מופת לכל פעיל בעיר. עוד ברשימת אמת נמצאים תא"ל (במילואים) משה פרנקל, מייסד קאנטרי קלאב ההסתדרות, דינה לוין, סגנית ראש העיר בקדנציה האחרונה, עו"ד ישראל לוליק אסל (אדם קרוב, שאף היה מורה שלי בתקופת לימודי) ועוד הרבה צעירים שיתרמו לכל השכבות בעיר. לסיכום, מחר, שאתם הולכים בקלפי, אל תתנו לאנשים להכניס לכם לראש שרשימות מפלגתיות לא יכולות לפעול למען העיר. להפך, דווקא הרשימות הגדולות והמפלגתיות, ובעיקר רשימת אמת שפעלה רבות כל כך למען העיר בשנים האחרונות, רק הם, האנשים שיכולים להמשיך את השגשוג של העיר, ואף לשפר את איכות רמת החיים. מחר, ה-28 באוקטובר, כולנו אמת - מפלגת העבודה

לי זה יותר נשמע כמו ניסיון לשכנע

ברגע האחרון ואם ניצן כול כך טוב אז איך זה ש: ראשון במקום הראשון בפשיעה בארץ איך זה שהארנונה הכי גבוהה זה בראשון איך זה שהשכונות הישנות מקופחות וכול ההשקעה הולכת לחדשות איך זה שהוא מאשר לבנות שכונה 15 מטר מהמזבלה העירונית שנגיגי אכות הסביבה אמרו שחייב להיות מרחק של 50 מטר לפחות ולמה הוא כזה מגלומן שקורא להיכל התרבות על שמו אף פעם לא נרא מבנה על שם מישהו שחי ובטח לא כשראש העיר המכהן מחליט לקרוא להיכל התרבות על שמו דבר נוסף איך זה שהוא נבחר בפעם הראשונה הוא אמר שהוא לא יהיה יותר משתי קדנציות ועכשיו הוא רץ כבר לקדנציה חמישית מי נתן לו את הסמכות להחליט על יורש שירש את מקום ראש העיר שנה אחרי בזמן שהוא החליט שהוא פורש אחרי שנה מצטערת על המגילה אבל זה כבר ממש מוגזם ואני לא נציגה של שום מפלגה ולא מתנדבת בשום מפלגה אבל בניצן אין שום סיכוי שאני אבחר ולדעתי זה יהיה עצוב מאוד אם הוא יבחר בפעם החמישית

מי מנסה לשכנע לבחור בניצן?

אני ממש נגד ניצן. אני מדבר על מפלגת העבודה, שסוף סוף רצים בלי ניצן. ניצן בשנים האחרונות היה נטע זר במפלגה, ולכן בשנים האחרונות המפלגה תרמה לפיתוח העיר בלעדיו. בטח שזה נסיון לשכנע, אני לא מנסה להתיימר ולהגיד שאני לא מנסה לשכנע, אני בהחלט מנסה לשכנע. אני לניצן לא אצביע, אבל למפלגת העבודה, אמת כן אצביע.

apk

New member
אז למי כן תצביע?

לביטן שאין לא מה להציע, לא חיוב ולא שלילה? לדב צור הדמגוג שאחראי בין היתר על הרס סניף מפלגת העבודה בעיר ומנסה בכל כוחו להרוס את העיר כולה?

תגובה

אני חייב להגיב, כי טעית פה בכל הסעיפים: תגובות: 1. ראשון במקום הראשון בפשיעה בארץ. סליחה? מקום ראשון בפשיעה? איפה את חיה? משטרת ישראל פירסמה נתונים שונים לחלוטין בנוגע לשנת 2002 (השנה שבא סיירת ראשונים החלה לפעול). חוץ מזה שהעירייה והסיירת עצרו המון אנשים השנה (מה שמראה על פעילות ביטחונית מוגברת). 2. איך זה שהארנונה הכי גבוהה זה בראשון? שוב שגיאה. כבר פירסמתי בעבר ונתתי פה קישורים לדו"חות שהוציא משרד הפנים (אותו משרד הפנים שמנוהל ע"י חברו למפלגה של דב צור), שמראים שהארנונה בראשון אולי יותר יקרה מהארנונה בבאר שבע, אבל יותר זולה (ובהרבה) משאר שש הערים הגדולות בארץ. 3. איך זה שהשכונות הישנות מקופחות וכול ההשקעה הולכת לחדשות? כ- 80% מתקציב טיפוח השכונות של העירייה מופנה לשכונות "הותיקות" (כאלו שנוסדו לפני 20 שנה ומעלה). מה לעשות שהשכונות החדשות הם חדשות ונמצאות במצב טוב יותר?! בכל מקרה, העירייה עושה כמיטב יכולתה בשכונות הותיקות - ולהשוואה - תראו איך השכונות הותיקות בראשון לציון נראות - ואיך השכונות הותיקות בבת-ים/חולון/ת"א/פתח תקווה או כל עיר אחרת נראות! 4. איך זה שהוא מאשר לבנות שכונה 15 מטר מהמזבלה העירונית? זה לא ממש מדויק, מכיוון שהמזבלה לא הייתה עירונית - אלא שטח פרטי שנהפך למזבלה פרטית. ובכל מקרה, תסכימי איתי שהעירייה - לפנים משורת הדין - פינתה את כל הזבל שהיה שם - לטובת תושבי השכונה המדוברת. נכון? 5. ולמה הוא כזה מגלומן שקורא להיכל התרבות על שמו אף פעם לא נרא מבנה על שם מישהו שחי ובטח לא כשראש העיר המכהן מחליט לקרוא להיכל התרבות על שמו? א. מועצת העירייה קראה להיכל התרבות על שמו של ניצן ללא שום מתנגדים (גם הדב צור והחמי דורון שלכם לא ממש התנגדו לנושא, למרות שהם נזכרו לשלוח את כתבי החצר שלהם לעשות כתבות בעיתונים). ב. זה לא ניצן שיזם את ההצעה, וזה אפילו לא אף אחד ממפלגתו, אלא חבר מועצה קואליציוני אחר שיזם את ההצעה במועצת העיר. ורק למען הפרוטוקול - ניצן לא השתתף בישיבה שדנה בנושא - בכוונה תחילה. ג. לא שזה קשור - אבל יש המון מבנים בארץ שנוסדו על שם ראשי עיר מכהנים. את רוצה דוגמאות? איצטדיון טדי (ע"ש ראש העיר טדי קולק) בירושלים היא דוגמא נאה בהחלט. 6. שהוא נבחר בפעם הראשונה הוא אמר שהוא לא יהיה יותר משתי קדנציות ועכשיו הוא רץ כבר לקדנציה חמישית? את הדברים שהוא אמר, הוא אמר לאחד מהעיתונים המקומיים בתחילת שנות ה- 80! זה שדב צור מוציא את הארכיונים האלו מהארון - מראה על הרמה הגבוהה שלו מצד אחד - ועל הנואשות שלו מצד שני. 7. מי נתן לו את הסמכות להחליט על יורש שירש את מקום ראש העיר שנה אחרי בזמן שהוא החליט שהוא פורש אחרי שנה? אולי הבעיה היא שלי, אבל מה ניסית לכתוב בדיוק פה??? בחירות מהנות!

space1

New member
פושע. וכל מילה נוספת מיותרת.

יש פסק דין שבו נכתב שחור על גבי לבן שהבן אדם פושע. וחצי מהדברים שנכתבו ע"י שטויות, פשוט אין לי כוח להתווכח עם ילדים קטנים.

apk

New member
כן, אדוני הזקן

ממרומי 21 שנותיך אתה בהחלט יודע בדיוק מה היה כאן לפני ניצן ומה קרה בימיו (כולל בתקופת המשפט) ואנחנו בני ה-40 ויותר נולדנו רק אתמול ולא יודעים מה המציאות. אין בעיה, תמשיך להאמין בזה, תן את קולך למי שתרצה, ואם הרוב יהיו כמוך אל תבכה אח"כ שאין לך מה לעשות בעיר האיומה בה אתה גר. אני בטוחה גם שמשפחתך חדשה יחסית בעיר, אולי אתה נולדת כאן (ואולי לא) אבל הוריך בודאי לא גדלו כאן. כי מי שחי כאן לפני תקופת ניצן יודע מה היה כאן קודם ויודע להעריך את גודל מעשיו.

ניצן היה ראש עיר גדול

עם דגש על המילה היה. בשנים האחרונות מצבו של ניצן קצת התערער, הוא מרגיש שמעמדו בטוח ולכן לא מתאמץ למען העיר. הוא נכנס למעין טראנס עמוק שהוא יודע יותר טוב מכולם ואוטם עצמו לדיעות של אחרים. הגענו למצב של שלטון דיקטטורי בעיר, מועצה משותקת. אני מודה לניצן על 20 שנה בראשות העיר, אני חושב שהוא עשה את העיר למופת, אבל הגיע הזמן למשב רוח מרענן, הגיע הזמן להחלפת השלטון בעיר.

למעלה