לקראת הבחירות מחר

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך

apk

New member
אולי

אבל נכון להיום אין מועמד אחר עדיף, שני האחרים רק יהרסו את העיר, ניצן במקרה הגרוע יגרום דריכה במקום, במקרה הטוב התפתחות חיובית איטית יותר

space1

New member
בוא נראה...

נכון, דב צור/דוד ביטן יהרסו את ראשון. ומה הפושע בישל לנו כאן ב-5 שנים האחרונות? להלן רשימת הישגיו של ניצן: 1. נת"צ לאורך רח' הרצל (לקח 5 שנים...) 2. נת"צ במשה דיין (גם כן, 5 שנים...) 3. הגדלת הצפיפות בראשל"צ - הקמת בניינים בכל חלקה פנויה קיימת באזורי מזרח העיר, תוכניות עתידיות לפיתוח השטחים שעדיין לא נבנו (כמו בניניים לאורך שד' נים בין הרצל ורמז, פינוי היקב לצורך הקמת מגדלים של כ-16 קומות) 5. פינוי התחנה המרכזית הישנה - כמה שנים לוקח לו לעשות את זה? (אבל מצד שני יותר טוב שזה לא בוצע, גם ככה צפוף ופקוק במרכז, אז הפושע רוצה לשים שם עוד אנשים ומשרדים?) 6. הונדליזם שחוגג במערב העיר (למרות זאת זה לא מונע מניצן להשקיע שם, הרי המערב שייך לו) 7. פשיעה שעלתה במאות אחוזים. 10 נרצחים בראשל"צ בשנה החולפת. מה יש לך להגיד על זה? איפה סיירת ראשונים שתעצור את כולם? 8. ולפני שיזקפו את תחנת הרכבת לזכות ניצן, בואו לא נשכח שהיא משרתת את תושבי נ"צ בעיקר, שכן להגיע אל התחנה באוטובוס זה סיוט מתמשך (גם אם יש לך רכב, כבר עדיף לנסוע בו לת"א ולא להגיע לתחנת הרכבת). עדיף לתת הזדמנות לאנשים אחרים, מאשר לאנשים שכשלו והפכו את ראשון למזוהמת ופקוקה כמו תל אביב, ולעיר של פשע כמו חיפה.

קיר קמט

New member
רכבת בראשון הייתה צריכה להיות

כבר לפניי עשר שנים, לעיר הרביעית בגודלה בישראל לקח הרבה יותר מדי זמן לקבל תחנת רכבת.

epk

New member
ספייסי ידידי...

אינני יודע את גילך אבל אני משער שאתה אדם בוגר שחי ועובד בראשון או בסביבתה ואם לצערי טעיתי ואתה עדיין נער (כפי שאפשר להבין מסיפורך על הסקר שענית לו בנושא מקומות הבילוי בראשון ) אז אולי אתה מדקלם דעות של משהו אחר שמשפיע עליך ? ... לא משנה, לגופו של ענין לדעתי ניצן הוא פשוט הרע במיעוטו עבור ראשון למרות כל הטענות שהועלו כאן ולו רק בגלל הפיתוח העצום שהוא הביא לעיר ב 20 השנה האחרונות לאחר שקיבל אותה בירושה מגיבשטיין (היה פעם ראש עיר כזה, זוכר ? או שזה היה לפני זמנך ) שכל השגיו הסתכמו בהקמת שכונה עלובה ושכוחת אל שבזמנו קראו לה "פואבלו אספניול" או בשמה היום - נוה חוף , מי בראשון בכלל מכיר את השכונה הזאת ? השכונה בעלת התכנון הגרוע ביותר בראשון כי היא קרובה לים (ולשפדן) ורק הדברים הללו מספיקים כדי להרוס את המבנים בשכונה, שלא לדבר על תחושתם של תושבי השכונה שזוכרים אותם רק בימים של בחירות או של גבית מיסים... אדון גיבשטיין הנכבד למרות הפרש הגילים העצום בינכם , רצה בדיוק כמוך - לא לפתח את ראשון ולהשאיר אותה כעיר לוין של תל אביב ואם אפשר אז לשמר את אופי המושבה... אז נכון, נחמד ויפה לגור במושבה ירוקה אבל תלוי מה אתה רוצה , האם חשוב לך שהעיר תתפתח או שתשאר במאות הקודמות ונמשיך לגדל תפוזים בפרדסים ולגדל גידולים חקלאיים שונים בשדות במקום להפוך את העיר למה שהיא אמורה להיות ... מה לעשות שפיתוח מביא איתו גם צפיפות אבל זה המחיר שעלינו לשלם אם אנחנו רוצים להפוך את עירנו לעיר מרכזית בארץ שתהיה מרכז מטרופוליני לכל הסביבה ורק זה כשלעצמו יביא ברכה רבה לעיר ... אבל, כמובן אם אתה רוצה להמשיך לחיות במושבה ישנה ולא מפותחת אז כמובן שלא נסכים ותבחר לך ראש עיר שהוא שקרן ואינטרסנט שעושה דברים רק אם הם מקדמים אותו (וזה מתוך ידע אישי על האדם הזה) אף ראש עיר בעבר לא עשה למען העיר אפילו עשירית ממה שעשה ניצן בכל תקופת כהונתו ולמרות שאני מסכים שניצן הוא לא כליל השלמות בתחומים רבים , לדעתי הוא ראש העיר הטוב ביותר לעיר שהיה מאז ומעולם ואנחנו עוד נצטער כשהוא יפרוש

space1

New member
מה קשור?!

מה שייך הסקר לגילי? ועוד משהו, השפד"ן הוקם לאחר פואבלו ולא להיפך.

epk

New member
קשור בהחלט לגילך

כי הסגנון של השאלה והתשובה מתאים לבני נוער או לכל היותר לגילאי 16 עד 20 (וכנראה שגם הסוקרת בטווח גילאים זה ) אני לא חושב שאדם מבוגר מעל גיל 25 יחשוב בכלל לעבור באזור הזה למטרת בילוי כשידוע שמי ששורץ שם בפאבים ובתי הקפה בערבי שישי אלה בעיקר ילדים בני 14 - 15

space1

New member
עוד נקודה מעניינת...

ציינת "כי מי שחי כאן לפני תקופת ניצן יודע מה היה כאן קודם..." - אנחנו מדברים על לפני 20 שנה! גם ת"א של שנות ה-80 לא נראת כפי שהיא היום, גם רחובות של שנות ה-80 לא נראת כפי היא היום ואותו כנ"ל לכל הערים בארץ (אפילו את בת ים משפצים בשנים האחרונות) כך שאחרי 20 שנה ברור שראשל"צ תראה אחרת, והסיבה לכך היא בעיקר הבנייה במערב שבעבר היו שם רק חולות, אבל זה התחיל רק עם קריית ראשון שכיום היא שכונה צפופה ביותר עם בניינים שאין בינהם שום קשר, ומי שנוסע סביב לשכונה זוכה לראות רק חניונים ענקיים ותו לא (שוב, ניצן רוצה להיות עיר מספר 1 מבחינת אוכ' בארץ. ראש עיריית נ"צ השווה את ראשון לעזה - לשתיהם יש חוף ים ושתיהם עם אותה צפיפות).

space1

New member
לא ידעת?!

אגב, אני אחזור לפורום בשעה טובה כנראה השבוע כשאני אקבל את המחשב החדש (כרגע אני מסתפק באינטרנט בעבודה/חברים...).

apk

New member
מסכימה להכל ולגבי סעיף 7

היא פשוט מצטטת את השקרים שהופיעו היום ב"עיתון" של האדון צור, ושנרמזים בכרזות שלו מהשבוע האחרון. אני מודה שבשנים האחרונות אני לא מעורה בהתרחשויות, אבל אני חושבת שלמדתי בעבר להכיר היטב את הנפשות הפועלות, ואני בטוחה שניצן אכן מסמן את מי שהוא מצפה שירש אותו, אבל אני גם בטוחה שהוא לא מתכוון לפרוש לפני סיום הקדנציה ומכין את היורש המיועד כדי שיבחר בבחירות של 2008. אני לא יודעת מה רע בכך

apk

New member
השכונות הישנות מקופחות?

כמה שנים קיים שיכון המזרח? אני מבינה שהוא הוקם רק לפני שנה ולכן הוא השכונה המטופחת והיוקרתית ביותר בעיר. אני מבינה ששכונות נווה הדרים ומישור הנוף, וגם גן נחום ורבות אחרות נמצאות במערב החדש שהוא היותר מטופח. בתור מי שנולדה במזרח הישן וחיה בו 35 שנים, וכעת חיה 5 שנים ברמת אליהו ועוברת גם בשאר שכונות המערב וממשיכה לבקר הרבה במזרח, אני חייבת לציין שהחלק היותר מזרחי של ראשון הכי מטופח בעיר ב-15 השנים האחרונות, וביחוד בשנתיים האחרונות אסון יהיה לעיר אם ניצן לא יבחר

cobainos

New member
טוב,כל נאמני ניצן-תגובה מרוכזת

א.ניצן שקרן וגנב,יש פסק דין,חבל שחסרו כמה ראיות שמנעו הדחה שלו. ב.ניצן בנה בשטחים פתוחים שיש בעזרת החברים הקבלנים שלו,כן...אבל בואו נסתכל על:שכונת רמז,גני אסתר,גני ראשון(כל שיכון הרוסים בקיצור),אברמוביץ'(שנראית על הפנים בשנים האחרונות ברובה),רמת אליהו,ראשונים ועוד כמה...שלא ראו יותר מידי אור מניצן ג.ניצן היה טוב בתקופה הראשונה שלו,בשנים האחרונות חרק לאללה. ד.ניצן הסכים להעברת מפגע סביבתי לעיר,אני מדבר על חוות הגז.והוכיח שהוא הבן אדם הכי צבוע במדינה,משחק אותה נאבק נגד ומסכים עם שרי התשתיות בחשאיות...כן,גיליתי את זה בעיתון של דב צור,וכן,זה נכון!זה לא קטעים שדב צור כתב אתמול...הכל היה והכל אמת. ה.ניצן הטיל אגרת ביטחון,על הביטחון שומרים בעוד הרבה ערים בלי אגרה כזאת. ו.אתם אולי תצחקו,אבל אנשים מפחדים מניצן,והרבה יודעים את זה,בגלל זה לא הרבה מתנגדים לו בעיר,בגלל זה לא הרבה מביעים תמיכה פומבית בדב צור,כי אצל ניצן הכל שחור והוא יכול לדאוג לפיטורי עובדים במנגנונים הקשורים לעירייה אם הוא יראה כאלה...הוא מנהיג משטר של אימה בכל מנגנון העבודה והפקידות העירוני,וזאת עובדה. אמא שלי הייתה בפוליטיקה העירונית ויודעת טוב מאד איך הולך הסיפור איתו... ז.ניצן הוכיח חוסר נאמנות(שוב,חוץ מחוות הגז) בבגידתו במפלגת הבית שלו-מפלגת העבודה. באשר לדב צור...אם הייתם נוכחים בכנס הייתם יודעים איך יורדו מיסים. ניצן קורא לדב צור(ואתם מצוטטים) "איש מדון",מי שבעצם איש מדון הוא ניצן שמלכלך על כל מי שקצת קם נגדו וקושר נגדו קשרים,ולכן דב צור תוקף את ניצן במערכת הזאת...הוא עתר לבג"צ על דברים פסולים שעשה ניצן ולא על דברים טובים ואל תמכרו לאנשים כאן את החרטה הזה...צור דואג אך ורק לטובת העיר,אחרת לא היה משקיע כל כך הרבה כסףמהכיס הפרטי במערכת הזאת...הוא סמנכ"ל חברה מצליחה,יש לו המון כסף,אין לו אינטרס בראשות העירייה מלבד טובת העיר...הוא לא טלית שכולה תכלת,אבל הוא אמין יותר מניצן ופחות אריסטוקרט.

apk

New member
תגובות

א) לא אמת, לא אלו הם דברי השופט, וגם מי שמכיר את המצב לאשורו יודע שלפחות במחצית הדברים בהם ניצן הורשע זה רק בגלל קנוניה ועדויות שקר שנרקמו כנגדו. "העבירה" האמיתית היחידה שלו היא חריגה מתקציבים למען פתוח העיר, ו"עבירה" נוספת חוסר כניעה לסחויטה של כמה מושחתים שארגנו את התיק הזה (ולא, אין לזה שום קשר לדב צור) ב) ניצן נתן אישורי בניה בשטחים שהיו מופקרים ובמקרה הטוב היוו מפגע טבעי וסכנת נפשות בגלל הנחשים מחד והעבריינם מצד שני שהסתובבו בהם, ובמקרה הגרוע היוו מקום למשחתות רכב ולמחששות. ניצן לא גזל מאתנו ראות ירוקות, להיפך הוא הוסיף גינות מטופחות בכל רחבי העיר, ובעיקר במזרח ובמרכז, הוא רק שיפר את איכות החיים. עדיין יש במרכז ובמזרח אזורים פנויים רבים, שחשוב מאוד שתהייה גם בהם תנופת בניה נכונה, ואת זה יעצור דב צור. אגב, יש גם מקומות של בניה לא רצויה, אבל זה למרות ניצן, ולא בגללו, זה בגלל גורמים ממשלתיים (כך למשל ברחוב הפלמ"ח). ולגבי השכונות שהוזכרו ... כולן טופחו בענק בכל 20 השנים האחרונות, מה שלא היה קודם. ג. כראש עירייה ניצן היה מעולה כל 20 השנים, כאדם לא ממש ד. שקר של דב צור, אחד מיני רבים. ניצן התחיל את המאבק וממשיך בו עד היום. דב צור וחמי דורון מעולם לא התנגדו להעברה וחמי דורון אפילו תמך בה מהרגע הראשון (וחמי דורון מהנסת פועל עד היום בנושא ראשון לציון, יד ביד עם דב צור, רק כדי להרוס את העיר ולפגוע בניצן). ה. אין אדם מושלם, כאן אני מסכימה איתך. אבל ... כאופזיציונר צור תקף את האגרה, מבטיחה לך שאם הוא היה ראש העירייה, הייתה אגרה כזאת אבל לא שקל בודד ליום אלא 5 שקלים ליום, ועוד אגרות ומסים שניצן אפילו לא מסוגל לדמיין. ו. לא מדויק. אצל ניצן אם אתה רוצה לקבל קידום אתה צריך להיות ממתנגדיו הפומבים. ראה מקרה חברו של דב צור, מאיר כהן, שעקב חבירתו לדב ומלחמתו בניצן קיבל תפקיד של עוזר ראש העירייה לתפקידים מיוחדים. מעולם, אבל מעולם, אדם לא הרוויח אישית מלהיות תומך של ניצן, לעתים אפילו להיפך. ז. ודב צור לא בגד במפלגת העבודה? ומה הקשר בין פוליטיקה ארצית למקומית? ודב צור איש מדון מיומו הראשון בפוליטיקה ואישית הייתי עדה לאין ספור מריבות שיזם רק לצורך המריבה ושתמיד פגעו בצבור אותו בא ליצג. דב צור שקרן, וכמה שיאמר שהוא יוריד מיסים, אם הוא יזכה בבחירות מהר מאוד נטל המיסים יוכבד בהרבה, כי זה מה שהוא באמת רוצה. צור לא יודע מה זה לדאוג לאיש מלבד לדב צור, ואסור להעביר לידיו את המושכות. ניצן לא משמיץ את דב צור, כל מילה שהוא אומר עליו היא אמירת אמת בצורה הכי מעודנת שאפשר. כי דב צור פשוט בן אדם מושחת.

ענת

מוטי עג'מי מוסר לך ד"ש והמון תודה על הודעת התמיכה בפורום מפלגת העבודה avoda1.co.il

קיר קמט

New member
תגידי לי, את שומעת את עצמך ?

קנונייה? את כנראה קרובת משפחה שלו או אחת ממקורביו, אחרת אני לא מבין איך את יכולה להגיע לכאלו רמות של דברים. מילא לתמוך בו. אבל מזה ועד להטיל דופי בכל מערכת המשפט הישראלית ?!

SHARON 103

New member
ראשון צריכה לעבור ש-י-נ-ו-י .....

20 שנה עם ניצן זה כבר יותר מידי , צריך לשנות קצת את האווירה.......

apk

New member
אם היה למה לשנות

20 שנה זה בהחלט הרבה, ואין לי ספק שבקדנציה הקרובה ניצן יהיה הרבה פחות טוב משהיה עד עכשיו. אבל כמה שהוא יהיה פחות טוב, אבל הרבה יותר טוב משתי האפשרויות האחרות

apk

New member
הצחקת אותי

אני מקורבת של ניצן? לא, חס וחלילה. כראש עיר אני רוצה בו, אבל כמי שקשור לחיים האישיים שלי - שומרת ממנו כל מרחק. אני פשוט רואה מה הוא עשה ויודעת מה רוצה האדון דוב צור. אבל כבר כלום לא משנה, הבחירות כבר החלו ולא נראה לי שעדיין ניתן להשפיע על מישהו דרך האינטרנט. אז נחכה למחר ונראה את התוצאות, ואו שכולנו נחייך עוד 5 שנים, או שחלקנו נבכה כבר מחר ואחרים יהיו מחר מאושרים ויתחילו לבכות תוך מספר חודשים.

space1

New member
נראה אותך מגיב לזה

בוא תסביר, איך ניצן אישר לאולפינר לבנות את בתי הקולנוע של מרכז רוטשילד ממש מתחת לכביש של רחוב רוטשילד? הרי זוהי חריגה מקווי המגרש (ולא צריך להיות אדריכל בשביל לגלות את זה) - זוהי פלישה לשטח ציבורי! זה כמו שהיום אני אחליט לבנות לעצמי מקלט ענקי מתחת לבתיהם של השכנים שלי מכל הכיוונים...

למעלה