לקראת הבחירות מחר

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך

קיר קמט

New member
תלכי למשטרה ותסתכלי בנתונים של

הפשיעה, ואז תגידי לי אם הפשע בראשון בירידה או לא. כל שנה, כל שנה, עולה כתבה חדשה ב"במקום" שמודיעה על עוד גידול מדאיג בפשיעה בעיר. מערכת הבחירות כבר מאחורינו, אני מקווה שלשם שינוי ניצן ישים את האינטרסים האישיים שלו מאחוריו ויחשוב על טובת הכלל במקום על כיסוי התחת שלו.

apk

New member
תלמד לקרוא לפני שאתה משמיץ

גידול מספרי יש, גידול יחסי אין ואפילו להיפך

קיר קמט

New member
לפניי עשר שנים

בבת-ים היה פי 2 יותר פשיעה מכאן. והיום ? יפה ילדים, עברנו אותם. אז מה זה אומר ? לכי לאתר של משטרת ישראל , www.police.gov.il , יש שם סטטיסטיקה. תבדקי לבד.

cobainos

New member
איזה שטויות הרבה ערים נראות יותרטוב

גידול באוכלוסייה לא חייב להיות טוב,במקרה שלנו זה רע,ניצן הביא לכאן המון פשע עם האוכלוסייה הזאת שהוא הביא. מקומות הבילוי שיש כאן מסתכמים בכך:אזור התעשייה הישן,אולי קצת בחדש ומגעיל להסתובב שם.והמועדונים שיש בעיר הזאת עלובים למדי.אמנזיה שזה גנון,או הפאב שהוא בכלל בתוך מוסך

חחחחחחח

כשאמרתי פחות או יותר , בדיוק לשני אלו התכוונתי בפחות . יש את האידאה ויש את השולץ ויש את החדש (יחסית) והמועדף עלי הבארסה . יש גם את האספרסו בר ואת האמור . כשחושבים על זה גם קפה פולה הוא עוד איכשהו במרכז . וההוא בבית אלברט שמשנה שם כל הזמן . ועוד כמה שלא עולים לי לראש כרגע ...

cobainos

New member
אמרת מקומות בילוי לצעירים...זה אומר

שתתאים מקומות לתקציב ומנטליות צעירים לא יכולים לבלות יותר מידי בפולה או בקלוע(ליד בית אלברט..) וכו'...בארסה..בסדר כן אבל חסרים מקומות בילוי לשכבות גיל 16-18 וזאת באמת בעיה...לא משנה לא על זה ייבחרו או יפלו ראשי עיר וזה קטנוני.

apk

New member
גם זה באחריות העירייה?

העירייה יכולה רק לאפשר פתיחה של מקומות בילוי, אבל את תוכנם ואיכותם קובעים בעלי המקום ולעירייה אין שליטה על כך. אז מפאת גילי כמובן שאני לא מכירה את המועדונים, אבל אם אינם טובים את הטענות יש להפנות לבעלים ולא לעירייה

למעלה