לקראת הבחירות מחר

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך

apk

New member
תגובה פשוטה

אף אחד לא מושלם, ואני מבטיחה לך שאם שדב צור היה עושה דברים גרועים מזה אם ראשות העיר הייתה בידיו. דב צור הוא המושחת הכי גדול שאני מכירה, והכל אצלו רק פעולה של מקורבים ולמען מקורבים, וגם כל מה שהוא הגיע אליו זה בגלל שהוא מקורב למישהו

cobainos

New member
איזה שטויות...אני לא מאמין!!!

א.משקרת לטובת ניצן ...כמובן.זה לא מה שהיה...אם את רוצה אני אשיג באמת את פסק הדין. ואביא אותו לכאן. ב.שוב פעם את בודה חירטוטים..אני לא נגד בנייה באופן כללי,אבל הוא בנה בהרבה מקומות ובמעט מאד מהם היו נחשים\עבריינים.אני נגד בנייה על כל מטר אפשרי שיוצרת צפיפות איומה...וזה מה שניצן עושה ומתכנן לעשות לי בשכונה שלי גם כן...להוסיף לי איזה 1000 בניינים ג.תפסיקי לשקר!!!ניצן הסכים להעברת חוות הגז.הוא "כאילו נאבק" אבל במקומות החשובים של הדיבור,אלה שמשפיעים באמת הוא כבר הגיע לסיכומים וזה מתועד בפרוטוקולים ד.." אין אדם מושלם, כאן אני מסכימה איתך. אבל ... כאופזיציונר צור תקף את האגרה, מבטיחה לך שאם הוא היה ראש העירייה, הייתה אגרה כזאת אבל לא שקל בודד ליום אלא 5 שקלים ליום, ועוד אגרות ומסים שניצן אפילו לא מסוגל לדמיין"------על סמך מה את אומרת את זה????????????????????. דייי לחרטט!(מצטער על השפה הבוטה,אני אחרי יום עבודה ארוך בבחירות האלה) ה.מדויק מאד...את לא יודעת מה את מדברת...אני בעצמי לא האמנתי שאמרו לי ועדיין כשאומרים לי "ניצן מפיל משטר אימה על העיר" אני מתווכח(למרות התנגדותי לניצן)אבל אני שומע את זה יותר ויותר,אנשים מפחדים ממנו. ז.אני לא מדבר על המקומי.אני מדבר על הבחירות לכנסת...שניצן תמך בשרון בגלוי ודיבר בתשדיר הליכוד. בקיצור...אם מישהו מכם,תומכי ניצן יודע לדבר ולכתוב בצורה שנשמעת אמינה לפחות,זה נועם פורר.אז עדיף שתשאירי לו את העבודה כי את רק עיצבנת. אני אגב הצבעתי כבר לדב צור...הוא היה הבחירה הראשונה שלי בחיים:)

אני לא רוצה להישמע קטנוני,

אבל ניצן לא השתתף בתשדיר הבחירות של הליכוד מעולם, אלא רק השתתף בכנס בחירות שלהם...
חוץ מזה, תודה על המחמאה. אני אדם מאוד מרוצה נכון לדקות אלו, בעוד 15 דקות נדע כולנו שראש העירייה הבא הוא מאיר ניצן, ונאחל לו כולנו בהצלחה בתפקידו, ומי ייתן וימשיך לעבוד כמו שהוא עובד היום (עד לשעות הלילה. הייתי פעם אצלו ב- 9 בערב, וזה היה נראה כאילו הוא לא מתכוון אפילו לסיים את יום עבודתו). אז מי ייתן והוורקוהוליות תהיה המחלה היחידה של ראש עירייתנו היקר.
בבחירות האחרונות כל אחד מאיתנו הביע את דעותיו השונות כלפי המועמדים השונים - ואני מקווה שאף אחד לא לקח אישית את מה שאמרתי - אני יודע שאני לא לקחתי אישית כלום - והחל ממחר - קוביינוס וקיר קמט הם שוב ידידים טובים לפורום.
אז שיהיה לכולנו 5 שנים נהדרות, ובהצלחה. אני הולך להתעדכן בתוצאות המדגמים למועצת העירייה (בכל זאת, זה דבר שאני לא כ"כ משוכנע בו) - ולאחר מכן, אני אתפוס לי תנומה קלה (
). מחר יש לי יום ארוך (וספיישל "בחירות" בתחנת הרדיו בה אני משדר בסוף היום). בהצלחה!

cobainos

New member
נועם...

גם אני נעם(כבר אמרתי)ומסתבר שניצן לא יהיה ראש העיר כל כך בביטחון לפחות פגיעה חמורה בביטחון העצמי הייתה וגם זה הישגע...הסקרים צפו לו ניצחון ב20-23 אחוז ויש לו 5 לפי המדגם..ונקווה שיהיה לנו מהפך מאירק'ה כן השתתף בתשדיר שלהם...דיבר ושיבח את שרון...אל תכחיש,לך תשאל אותו ותראה שהוא יענה לך וינמק את זה בתירוצים כמו:"צריך לתמוך בסוס מנצח" ועוד כמה דברים...זכותו לתמוך בשרון,אבל להחזיר קודם כרטיס חבר מפלגה אם הוא רוצה לעשות זאת בפומבי ועוד לעזור להם. חוץ מזה לא לקחתי אישית כלום,שיהיה בהצלחה למנצח כי זה לטובת כולם ולילה טוב לך.

epk

New member
רק שאלה קטנה

למה האדון דב צור לא מחזיר את כרטיס המפלגה שלו ?.... אם לא ידעת אז האדון רשום עד היום כחבר מרכז מפלגת העבודה ובעברו היה חבר פעיל בסניף העבודה בראשון אז ידידי הצעיר לפני שאתה תוקף (ואני מסכים איתך שניצן הוא לא כליל השלמות) פשוט לך תכין שעורי בית ואל תחזור על חומר לעוס שמאכילים אותך בקשר לניצן

קיר קמט

New member
מה קשור רגע לדודלי

הוא לפחות לא בא קבל עם ועדה ויצא נגד מפלגתו שלו.

epk

New member
ידידי הצעיר

ואני באמת מצטער שאני נאלץ להזכיר את גילך הצעיר אבל מה לעשות אני עומד לספר לך כמה דברים על המועמד שלך שקרו לפני המון שנים מבחינתך (כשהית עדיין ילד קטן מאוד או אולי טרם נולדת) והאמן לי שאני יודע את הפרטים האלה ממקור ראשון ובהחלט יכול להוכיח אותם . האדון דב צור היה בזמנו מזכיר המשמרת הצעירה בסניף מפלגת העבודה בראשון וכבר אז רב והסתכסך עם הרבה אנשים בסניף וכמובן שגם עם ניצן שאז עדיין היה שיך לסניף המפלגה (לפני שפואד הרס את המפלגה) ותמיד מצא האדון דב צור סיבה לתקוף את בעלי התפקידים בסניף ולו רק כדי למשוך תשומת לב ולקדם את עצמו וכך גם היה כשהוא החליט לריב עם מזכיר מועצת הפועלים בראשון (שאז היה עדיין חבר מפלגת העבודה) ופתאום ראה זה פלא אותו מזכיר מועצת פועלים (ששמו במיקרה זכי ניסים) החליט לתת לאדון דב צור ג'וב כיד ימינו ומאותו רגע דב צור הפך לחבר הטוב ביותר שלו ... מה קרה ? פתאום הוא התאהב בו ? ... זה רק מראה על אופיו של האדון דב צור שלא בחל לרפד את כל דרכו הפוליטית בשקרים ולדאוג רק לעצמו והאמן לי טוב שהוא לא זכה כי אז הית נוכח יחד עם כל תושבי ראשון שכל מה שהוא הבטיח - הוא עושה בדיוק הפוך ומה שמענין אותו זה רק האינטרס הפרטי שלו ... נכון, לצערי גם ניצן לא מושלם ויש לו מגרעות רבות אבל אם נחשוב לרגע רק מבחינת מה יותר טוב לעיר שחייבת להתפתח עם הקידמה אז נבין שרק בולדוזר כמו ניצן שדוחף ובונה ואמנם לא תמיד פועל לפי נוהלי הביורוקרטיה אבל איפה היתה היום ראשון אם הוא לא היה עומד בראשה ? ולכול המלינים על תנופת הבניה בעיר - פשוט תבינו, ראשון כבר מזמן לא מושבה , היא העיר הרביעית בגודלה בארץ ולכן היא צריכה להתפתח בהתאם

קיר קמט

New member
מצחיק שאתה אומר שהוא הסתכסך עם ניצן

עוד טרם נולדתי, כי דב צור היה סגנו - ולא רק שזה קרה אחריי שנולדתי, זה גם קרה אחריי שעברתי לראשון.... נגמרה מערכת הבחירות, תעשו לעצמכם טובה ותפסיקו ללכלך על דב, לפניי שבאמת יהיו פה עילות לתביעות דיבה.

epk

New member
ידידי הצעיר והיקר...

ראשית אני מקבל בברכה את הצעתך ובזה הרגע אני מפסיק לתקוף את דב בתנאי שאתה וחבריך כאן בפורום תפסיקו לתקוף את ניצן ודרך אגב, לא כדאי לך לאים בתביעה משפטית כי אני לא בטוח שאתה מכיר את העובדות לאשורן כמוני שחי עם עדה שעברה על בשרה את כל הסיפורים הללו (אני בעלה של APK שהיתה במשמרת הצעירה או יותר נכון הקימה את המשמרת הצעירה במפלגת העבודה יחד עם דב צור ומאיר כהן וכמובן גם היתה חברת סניף המפלגה ויודעת מה התרחש שם ) אז לא ארחיב יותר בנושא למרות שבהחלט גרית אותי לכך כשהזכרת שדב היה סגנו של ניצן... היתי יכול לספר לך קצת על כוח 17 למשל (לא של יסר עראפת...) ועוד כל מיני סיפורים מענינים אבל מכיוון שכבר הושגה הכרעה ואנחנו חיים באותה עיר אז נשאר ידידים עד הבחירות הבאות בעוד חמש שנים ואני מקווה שגם אז אם ניתקל נשאר ידידים כי אני ממש לא אוהב מלחמות

קיר קמט

New member
בתקווה שלבחירות הבאות

עדיין לא תהיה תמימות דעים (כי אם תהיה תמימות דעים, אני אדע שנבואות הזעם שלי התגשמו והעיר הדרדרה עוד
) רק בקשה אחת אם אתם מכירים את ניצן תגידו לו שלא ימנה את טומשין לאחראי על החינוך. באמת שיש עניינים בסיסיים של מנהל תקין, ולמנות את טומשין לאחראי על החינוך - זה לא מנהל תקין. בהצלחה שיהיה לכולנו, לקואליציה לכשתקום ולאופוזיציה (שתפקידה במערכת הפוליטית חשוב ויישאר כזה.)

epk

New member
ידידי הצעיר

ראשית אני מסכים אתך שיש מקום לאופוזיציה לוחמת בעיריה ולו רק בגלל שכולנו לא רוצים דיקטטורה בראשון ולא בשום מקום אחר במדינה אז לפחות בזה אני מסכים אתך ובלבד שהאופוזיציה תדע להשתמש רק בדרכים וכלים דמוקרטים ולא כפי שנהגו בעבר החברים דב צור וחמי דורון אבל לא ניכנס מחדש לויכוח חסר טעם כי כמו שאמרנו פנינו אל העתיד ומערכת הבחירות כבר מאחורינו ומעכשיו בראש מעינינו חיבת להיות רק טובת העיר ותו לא... אבל רק דבר אחד לא הבנתי ואשמח אם תוכל להאיר את עיני (אולי מפאת גילי הפכתי לקשה הבנה
) לא מצליח להבין מה הקשר בין מנהל תקין לבין זה שהוא הבעלים של מכללת טומשין שבינה ובין העיריה אין שום קשר כי זה הרי עסק פרטי והעיריה לא תשלח את תלמידי ראשון ללמוד אצלו או משהו כזה, מי שירצה ללמוד שם ימשיך ללמוד שם ולשלם על כך בדיוק כמו שהיה עד היום ... אבל הדבר היחיד שאולי יכול להועיל קצת זה שהוא ינסה לשכנע את מערכת החינוך בראשון ללמד מטמתיקה או כל דבר אחר בשיטה שלו אז אם לכך התכוונת אז הרשה לי להזכיר לך שהעיריה לא קובעת בשום מצב את התכנים ואת תוכנית הלימודים, לכך אחראי משרד החינוך בלבד והעיריה אחראית רק מבחינה מנהלית כלומר אחריות על בתי הספר מבחינה תפעולית, תשלום משכורות למורים בתיכוניים, אחריות למבנים ולציוד בבתי הספר וכ"ו אז טומשין יכול לעזור למשל לועד ההורים העירוני אם הם ירצו בכך ליזום פתיחת בית ספר אלטרנטיבי שלאחר שיקבל את כל האישורים הדרושים כולל ממשרד החינוך, שילמד את המקצועות הראליים בשיטה שלו ואולי בזכות זה יעלה מס. התלמידים בעיר שעוברים את בחינת הבגרות במטמתיקה למשל ... אז מה רע בזה ?

קיר קמט

New member
מאוד פשוט

הכשלון של מערכת החינוך הסטנדרטית, הוא הלחם של טומשין. הוא צריך שנכשל בשביל להרוויח את הכסף - ולהזכירך, להיות חבר מועצה זה בהתנדבות.

קיר קמט

New member
את משווה

לעומת המצב שהיה פעם, במקום להשוות למצב בערים אחרות - כי מה לעשות, העולם השתנה, וגם בלי ניצן העיר הייתה מתקדמת (חזיז ורעם, היית מאמינה שדבר כזה יכול לקרות ?!) והמצב בעיר - מה לעשות - הוא ממש לא משהו. ההורים שלי כבר בודקים אלטרנטיבות בגליל, דודה שלי שגרה בנווה דקלים גם בודקת אלטרנטיבות בגליל - וזה בטח לא רק בגלל שהיא רוצה לשנות אווירה. מאז שהיא הגיעה לעיר רק תלונות יש לה על המצב בעיר.

apk

New member
להשוות לערים אחרות?

אז יש יותר סיבות להצביע ניצן, כי ההתקדמות של ראשון בשנות כהונתו גדולה וחיובית עשרות מונים מאשר מה שקרה בכל עיר אחרת במדינה (אולי מלבד חיפה בתקופת מצנע). ביחס לראשון כל הערים האחרות או שדרכו במקום או שנסוגו אחורה. בראשון היה גידול מבורך של האוכלוסיה, פתוח מבורך של התחבורה ובשבילכם הצעירים נוספו גם מקומות בילוי שביתר הערים היו גם בעבר וכמותם לא עלתה גם עכשיו, ובראשון בעבר לא היו כלל והיום יש המון. ראשון היום היא כבר לא רק עיר לוין עלובה של תל אביב, אלא היא עיר פורחת שבאים אליה אנשים מכל רחבי הארץ.

קיר קמט

New member
גידול מבורך של האוכלוסיה?

אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא רואה שום דבר מבורך באוכלוסיה שהצטרפה לעיר, במיוחד בהרכבה ובמה שהביאה איתה... פשיעה משתוללת בגלל אותו גידול באוכלוסיה, פקקים איומים בכל שעה בדרך לתל אביב (איפה הפיתוח בתחבורה שאת מדברת עליו, תאירי את עיניי.) ובשבילנו הצעירים - אני מודיע לך חד-משמעית, רב צעירי העיר מתלוננים הרבה על מקומות הבילוי שישנם בעיר. לא מעטים נוסעים לתל-אביב, לחולון, ולאזורים צפוניים יותר גם, העיקר לצאת מהעיר המשעממת הזו.

space1

New member
תשמעו קטע...

מתקשרת אלי סוקרת (לא חשוב של איזה מפלגה) ומספרת לי שהם שואפים להקים מתחם בילויים בראשון נטול פשיעה. אחרי זה היא שאלה אותי אם אני מסתובב באזור התעשייה הישן, אז אמרתי לה "לא, אני מעדיף אזורים אחרים" אז היא עונה לי "הא, נכון, בגלל כל הערסים שיש שם..."

apk

New member
בהחלט גידול מבורך

והפשע בראשון לא עלה בשנים האחרונות כי אם פחת בגדול. בילדותי ובנעורי ראשון ונתניה היו מרכז הפשע במדינה (ובעיקר שכון המזרח). היום האוכלוסיה גדלה, וכן הצטרפו גם גורמים שליליים (לא ניתן למנוע) אבל הפשיעה ירדה. לא, לא תודות לסיירת ראשונים, אלא תודות לפעולות מנע ובעיקרן הרבה דאגה לנוער בעיר כך שהפשע הופך להרבה פחות כדאי. בתקופת ניצן הפשע בראשון פחת, אבסולטית וגם באופן יחסי לערים אחרות ואילו איכות החינוך עלתה (למרות כל ההשמצות). ואוסיף עוד משהו. הלוחמים ביותר בניצן לאורך כל השנים הם כל צוות העיתון ערים. למרות זאת, מי שקרא בחודשים האחרונים את כתבותיהם לסכום עשרים השנים שלו יכול היה לחשוב שהם מעריציו הגדולים. אז אם שונאיו אומרים עליו דברים כאלו, אז מה צריכים לאמר מי שלא שונאים אותו?

cobainos

New member
ערים משוחדים של ניצן.נתחיל מזה..

הוא לצערי ינצח כנראה,אבל לא כמו בפער שעיתון ערים נותן לו.הרבה פחות. אני דור שלישי בראשון,אמא שלי נולדה וגדלה בעיר,ושאלתי אותה במיוחד...השיכון הוא ריקבון בהחלט,הסמים והפשע תמיד היו שם,אבל חוץ מזה העיר הייתה במצב טוב מאד מהבחינה הזאת...הרבה יותר נחמדה בשנים עברו. ראשון אף פעם לא הוגדרה כמרכז הפשע במדינה מי שהוגדרו כך היו רמלה,לוד,נתניה,דרום ת"א וכו'

epk

New member
ידידי הצעיר...

אם אתה דור שלישי בראשון אז אשתי דור רביעי בראשון (אשתי היא APK ) והיא במקרה ילידת רחוב הפלמח כפי שהיא ציינה וחיה באזור הזה 35 שנה ואמא שלה לפניה גם חיה כל ימיה בראשון ואפילו סבתה נולדה בראשון אז תאמין לי שהיא יודעת מה היא מדברת ואני מתפלא על אמא שלך שאולי לא זוכרת את הפרטים במדויק וכניראה שאצטרך קצת לרענן את זכרונכם... השיכון ורמת אליהו היו בעבר שני מוקדי פשע בראשון והיום בהחלט ניתן לאמר שהם נוקו מהפשע אם כי יש עדיין (ברמה לפחות ) קרקע פוריה לצמיחה מחודשת של הפשע בגלל האוכלוסיה שחיה כאן אבל בשיכון ? ... אם כל כך יש שם סמים ופשע אז למה אדון דב צור בעצמו עבר לגור שם והוא עדיין בגיל שיש לו ילדים מתחת לגיל 18 אז או שלא אכפת לו מילדיו או שהכל סתם שטויות... אני בהחלט מבין את הטענה הלגטימית של אלה שמתנגדים לפיתוח העיר ורוצים לחזור לעידן המושבה הישנה שחוזרים אליה לישון אחרי יום עבודה בתל אביב או רחובות אבל בבקשה נסו להתמקד בטענה הזו ולא לפזר שקרים ולטחון מים ולהטעות את הציבור

apk

New member
כנראה שאמא שלך גרה בראשון רק רשמית

בתקופה שלפני ניצן ראשון הייתה מרכז הפשע באזור. רק את בית הורי פרצו 5 פעמים תוך 3 שנים, וזה קרה כמעט לכל בית מסביבנו ולהרבה בתים אחרים בעיר. מה שהיה אז פחות (אבל גם הרבה ביחס למקומות אחרים בארץ) זו האלימות כלפי בני אדם. אז אם אמך אומרת לך מה שהיא אומרת סימן שהיא גרה אמנם כל חייה בראשון אבל מעולם לא הייתה מעורה במתרחש. הפשע בנתניה בעבר עלה על זה שבראשון, אבל ברמלה לוד (לפחות בקרב האוכלוסיה היהודית) ובטח בדרום ת"א היה הרבה פחות פשע (בצפון ת"א כן היה הרבה יותר)

למעלה