לק לכבוד שבת ה-

danra

New member
../images/Emo4.gif באמת?

הוא מזכיר אותו רק שהטוויגי יראה דהוי ואפל ליד הלק הזה שהוא לגמרי זוהר ומטריד את המנוחה...

Ultra marine

New member
מגניב בטירוף!!!

אני לא יודעת אם הייתי שמה אותו באופן אישי אבל עלי הוא מטריף לגמרי! (בצורה חיובית!) אני אוהבת לקים מיוחדים. והוא בהחלט נכנס לקטגוריה הזאת. אני מאוד אוהבת את הניאוניות שלו. אם הוא לא היה ניאוני אני חושבת שלא הייתי אוהבת אותו בכלל..

PeachGirl

New member
אהבתיייי../images/Emo99.gif

קניתי משהו בסגנון אבל אין לי אומץ לשים אותו חחחחחח

Martin Rawls

New member
אם תשימי לק אדום

האצבעות שלך יראו בדיוק כמו גפרורים חחחח (בעצם גם לק שחור יתאים
)

danra

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

וואלה לא חשבתי על זה...

טלישקה

New member
מגניב!!!

גם אני עם ירוק בידיים של קולור קלאב אבל אחר, לא יודעת את שמו כי מרחו לי אותו אתמול ביוליה, וכתום-ורוד זוהר ברגליים. מחר אני אנסה להעלות תמונות, בתאורה עכשיו אני לא מצליחה לצלם.

danra

New member
אולי

במקרה את עם זה ש- Harlot הזכירה כאן - טוויגי

טלישקה

New member
הוא מן ירוק דשא כזה

או כמו שמישהי בפורום איפור הגדירה גוון של מסקרה ירוקה - ירוק אגד (כמו הצבע של אוטובוסי אגד)

lilo4

New member
סגול כהה של KIKO

אני ממש ממש מתקשה לצלם אותו
הוא יוצא יותר כהה ויותר כחול ופחות יפה ממה שהוא במציאות...

אביeג7

New member
אחרי הכתום מזעזע של שבוע שעבר

שהחזיק עליי שבוע <!!!!> אני עם פרנץ'..אחרי ששנים לא לבשתי כזה...

צונית

New member
אחד מהשלושה הנ"ל ../images/Emo126.gif

עד לפני כמה שעות תכננתי על פרנץ, אבל בבוקר הייתי בחנות שמוכרת לצ'ט ויצאתי עם שלל
פעם היה להם מבחר ממש קטן אבל הפעם היה סטנד בגודל בינוני מלא גוונים חדשים ומעלפים! היה ממש כיף להתחיל את הבוקר שלי ככה, אני שוקלת להתחיל להמיר הרבה לקים באוסף שלי בלצ'טים. הם פשוט באיכות מעולה בעיני ואין שום סיבה שאמשיך להשתמש בג'ייד, ביוטי קייר ושאר לקים באיכות נמוכה כשיש תחלופה מעולה במחיר הגיוני. 15 ש"ח ללק זה סביר בהחלט, בעיקר מאז שקשה למצוא שיק בפחות מעשרה שקלים.

Harlot

New member
צונית - נדמה לי שיש לי את הקורל הזה

זה ניאון? איך הוא נקרא? אם זה מה שיש לי אז הוא מדהים לגמרי. זה מה שאני לובשת עכשיו (בדיוק עכשיו שמתי אותו) שלי נקרא - Sun Kiss אני קניתי אותו בנייל סטודיו ב 15 ש"ח, אבל עכשיו הבנתי שאלו מחירים ל"מקצועיות". איפה את קונה אותם ב 15 ש"ח?

danra

New member
../images/Emo45.gif מהמם!

למה אני לא מסוגלת לקנות את המותג הזה? פשוט לא מתחברת אליו...
מישהו יכול להסביר לי למה?????????????????

Harlot

New member
ההיכרות שלי עם המותג הזה חדשה יחסית

לפני הלק הזה היה לי רק לק אחד שלהם - סגול. האמת היא שבכלל לא נפלתי מההיצע שלהם כשנתקלתי בסטנד שלהם באיזו פרפומריה זולה. אבל בנייל סטודיו היו לקים אחרים. עדיין, נראה לי שכדי למצוא משהו שווה באמת צריך לדלות אותו מתוך ערימת קוצים... מה שכן, הפורמולה לא מדהימה. בלק הנוכחי השכבות נורא עבות.

danra

New member
אני דווקא

נתקלתי בסטנד שלהם עם גוונים פשוט מהממים. יש לי בעיה עם השם לה צ'ט, כאילו זה נתפס לי שוק רמלה-לוד
או משהו... לכן לא הייתי מסוגלת לקנות אותם... לא מתחברת למותג עצמו..

danra

New member
לא יודעת...

בעיקרון אני הכי אוהבת ESSIE ואורלי. אבל אפילו עם שיק אין לי ממש בעיה, אז למה עם זה כן? למה?? אאאאאההההההההההה

Ultra marine

New member
מה עם OPI וצ'ינה גלייז?

את לא מתחברת אליהם? בהמשך לשיחתנו הקודמת לגבי אסי.. אגב, בהתחשב במבנה הציפורן שלך שהוא יחסית ארוך באמת מפתיע אותי שאת אוהבת את המברשת של אסי.

למעלה