לק לכבוד שבת ה-

danra

New member
גם אותם אני אוהבת

עם רוב המותגים אין לי בעיה, רק עם הלה צ'ט הזה (וגם עם חלק מאלה שמוכרים בפארם כמו קרליין, לייף וכו', למרות שיש לי קצת ג'ייד ורבלון). אני גם מסתדרת עם רוב המברשות, לא מפונקת...

Ultra marine

New member
אם כבר סופר פארם

אני חייבת לומר שממש התרשמתי לטובה מהלק החדש של קרליין אני עדיין לא ממש בטוחה לגבי הצבע (אני מדברת על 361 שגם מופיע אצל הבולשת) אבל מבחינת המריחה והייבוש (לא יודעת למה חשבתי שהוא איטי - הוא לא!) והכי חשוב עמידות! (גם אם אחרי חצי יום) חבל על הזמן! לצערי אני לא מוצאת גוונים שמדברים אלי. אבל אני סבלנית... אני אמשיך ואחפש בפארמים השונים..

danra

New member
קראתי השבוע

את השרשור על קרליין. אני שמחה עבור כל מי שמרוצה. אבל אצלי זה לא יעזור, לא רק בלקים, יש מותגים שגם אם אקבל מתנה לא חושבת שאשתמש בהם. אין לי את ההנאה מלהשתמש בהם, ולמה להתבאס כשמחכות לי כל כך הרבה חלופות שאני כן נהנית מהן?...

Ultra marine

New member
יש הרבה לקים שלא מדברים אלי

אם דיברנו על חתולים
גם למרוח חתול, סליחה, אבל נשמע לי לגמרי חולני. באמת. שיק לגמרי לא עושים לי את זה. וככה גם לייף. אבל קרליין אחרי הברכות ואחרי שראיתי שיש להם צבעים חמודים כאלה שהם לא לגמרי שגרתיים החלטתי לנסות. בעיקר בגלל שאני שממש רציתי להתחדש בלק ולא ראיתי את עצמי עושה הזמנה החודש.. אולי בחודש הבא..

danra

New member
../images/Emo54.gif עכשיו הכל ברור לי עינב!

אני אלרגית בצורה קשה לחתולים, בעעע
..............
למה לא באת קודם? אוף, תמיד רציתי ללמוד צרפתית!

Ultra marine

New member
ומה עוצר בעדך?

אני התחלתי ללמוד לאחרונה שפה ואני נהנית מכל רגע!!
לא מאמינה שכל הזמן "דיברתי על זה" ולא הלכתי ללמוד! לצערי עכשיו אני בהפסקת קיץ. מחכה לאוקטובר!!

Ultra marine

New member
גרמנית

אני לומדת דרך דיאלוג (דרך הפתוחה) חברה שלי התחילה לאחרונה ללמוד צרפתית דרך השגרירות. מסתבר שלפחות בעניין הצרפתית זה יוצא זול יותר. אם את רוצה אני יכולה לשאול אותה פרטים. בתנאי שאת לא מגניבה אליה את המידע שאני לומדת גרמנית

danra

New member
../images/Emo2.gif למה אלהים למה?

אין שפות ידידותיות יותר למשתמש כמו איטלקית וספרדית???
ואל תדאגי, כל הפרטים של השגרירות כולל הימים/שעות/מיקום/מחירים נמצאים אצלי ומעלים אבק
יש לי אפילו חברה שמוכנה ללמוד איתי ברגע שאחליט...
בסוף זה יקרה!

danra

New member
../images/Emo2.gif

אני אוהבת את האופטימיות הנצחית שלך!

foggy night

New member
את יודעת מה אני לא אוהבת בהם?

הצבעים מהממים, המחיר, הכל מעולה, אבל צריך 3 שכבות כדי שיהיה אטום, לפחות ב- 2 מהמעט שיש לי

danra

New member
גם אני

לא אוהבת למרוח יותר משתי שכבות, עם הבסיס והטופ זה יוצר מראה עמוס ומתקלף מהר...

צונית

New member
זה מספר 259

Insatible Passion כן, הוא ניאון. והוא אמנם כתום שאין לטעות בו אבל הוא גם קצת (קצת!) ורודי כזה, מזכיר לי את pool party של צ'יינה גלייז שראיתי בבלוג שלך... ואבישג
הלק הזה הוא באמת בהשראתך! אמנם זה לא זה ששמת תמונה שלו שבוע שעבר (ואותו חיפשתי) אלא השני שכתבת שנראה טוב, אבל אני מרוצה בכל זאת. הוא נראה מדהים! תודה לך

אביeג7

New member
אוי..הוא הורס לגמרי!!גיליתי אותו אצל

הקוסמטיקאית שלי..שהביאה את כל השלישית נאונים של להצ'אט <259,הכתום ועוד אחד וורוד יותר>. אני חיפשתי בנרות את ה259 הזה.. <גם לכמה חברות בעבודה שהתעלפו מהלק הזה> ולצערי איפה שאני קונה את הלהצ'אט,היה חסר לו במלאי,ולא הספקתי לעבור שם לאחרונה.. אז תתחדשי! ובאמת זה לק הורס! הבעיה שהוא קצת מאט.. אבל מייבש מבריק פותר את הבעיה..

צונית

New member
אז צ'מעי קטע

אני באה, בוחנת את הסטנד, בודקת, מתלבטת וזה ופתאום בזווית העין קולטת על המוכרת את הלק הזה! ישר שאלתי אותה איזה מספר הלק שלה אז היא אמרה לי שאין אותו. התבאסתי בטירוף, פשוט אין למצוא צבעים כאלה בארץ! זה כזה מתסכל!
בקיצור המשכתי להסתכל עוד קצת על הסטנד (בלי חשק כי הכי רציתי את מה שלא היה) ואז היא שולפת לי אותו מתחת לדלפק! היא עושה לי - כולן מחפשות לק כזה ושמרתי כמה אחרונים ללקוחות קבועות שלנו כי באמת קשה למצוא אותו, אבל קחי, כי את כבר לוקחת כמה... עשתה לי את היום, בחיי!
ופעם הבאה שאומרים לך שאין במלאי, אולי תתעקשי? יש מצב שגם אצלם שומרים מאחורי הדלפק אוצרות

למעלה