לק לכבוד שבת ה-

צונית

New member
אהה וווי! ../images/Emo163.gif

התפלק לי...
בנתניה, רחוב שד' בנימין 10,בחנות למוצרי טיפוח שנקראת לה שנטל.

אביeג7

New member
אין מצב.. אני לקוחה קבועה והמוכר

מכיר אותי טוב טוב.. מקסימום הקוסמטיקאית שלי תזמין לי מהסוכן שלהם.. אבל בהחלט מבאס שטרם שמתי את ידי על הלק הזה..

צונית

New member
טוב, לא יכלתי פשוט. הלכתי על פרנץ'.

שמתי את שלושתם, בחנתי מכל הכיוונים. תכלס, הם מדהימים! לא יודעת אם רואים בתמונה אבל בורוד ובבורדו-סגול יש ברק כחול יפייפה שלמרבה ההפתעה לא נראה מחריד עליי. ממממש אהבתי את הורוד, הזכיר לי קצת את kinky in helsinki של OPI, שפספסתי ואני מתה שיהיה לי. עם האפקט של CND הוא כבר עובר כל גבול עם כמה שהוא יפה, באמת אחת הרכישות המוצלחות. רק מה, אני באמת חייבת הפסקה מצבע. אני כבר ממש ב overdose של צבעוניות אז החלטתי לעשות פרנץ' למרות הכל. יד ימין יצאה מעוותת ביותר אבל אין לי כוח לתקן. לשמחתי התחילה החופשה וכמה מבחנים פה ושם לא יעצרו בעדי מלבזבז את זמני בבטלה רבה והחלפת לקים מרובה!! הידד!

RUTHIE1

New member
טרופיקל פנץ' של OPI - מהמשלוח שקיבלתי

לפני יומיים...

iefrat

New member
24 של גייד קניתי היום 10 ש"ח

24 מהמם מאוד שיק וליידי לייק! קניתי גם את 344 המנוצנץ קצת, אולי לרגל?

Ultra marine

New member
קרליין - 361

אדום עם תת גוון כתום. מרקם קרם. עדיין לא החלטתי מה אני חושבת עליו.. הוא יקבל חיובי ברוב הפרמטרים. מריחה, מברשת וכו' כמובן שאני לא יודעת עמידות וגם לא זמן ייבוש כי הוא עדיין מתייבש עלי (נמרח לפני דקה..) אבל קשה לי קרם.. קשה..

Ultra marine

New member
שכחתי לציין שאצלי לפחות

הוא לא אטום לגמרי אחרי 2 שכבות. אבל הוא די אטום. אני פחות אוהבת את זה אבל יתכן שלהרבה בנות זה לא יפריע..

Ultra marine

New member
אני חושבת שאני מסמפטת אותו..

בכל אופן הפורמולה שלו ממש טובה והוא ממש עמיד עלי. אולי בין העמידים ביותר שנתקלתי בהם. זמן ייבוש מהיר. ותמונה

Witchcrafts

New member
314 של שיק~

סביר להניח שבימים הקרובים אשים עליו "Matte Top" של אורלי. אולי מאוחר יותר אצרף סווטץ'.

PeachGirl

New member
טורקיז של ColorClub

מהרכישה שעשיתי השבוע! כאן עם פלאש (שתראו את הטורקיזיות...)

למעלה