לרדת בגדול-עונת שקר חדשה

עופר 123

New member
לרדת בגדול-עונת שקר חדשה

בימים האחרונים התחילו לשדר בערוץ 10 את הפרומו של העונה החדשה של "לרדת בגדול". למי שטרם ראה, הרי סיפור המעשה: קטע ראשון - אחת המשתתפות עומדת מול חלון ראווה, שם ראשה משתקף בדיוק מעל בובת חלון ראווה, כך שנראה כאילו היא לובשת את השמלה הרזה. מעליה מופיע הכיתוב - "למצוא אהבה" קטע שני - אחד המשתתפים עומד מול מראה מקטינה, עם דמותו הרזה משתקפת אליו, ומחייך לעצמו - מעליו הכיתוב "לחייך למראה" קטע שלישי - מתמודדת עומדת מאחורי לוח פרסומת, כך שהראש שלה מתאים לתמונת דוגמנית. אח"כ היא ממשיכה לצעוד ורואים שהיא שמנה. הכיתוב - "לאהוב את עצמך". קטע רביעי - מתמודד בתוכנית עושה מין ריקודון, כאשר הצל הרזה שלו רוקד את אותו הריקוד. הכיתוב- "לכבוש את העולם". הכיתוב הסופי, אחרי שרואים צעידה ביחד של כל השמנמנים - "האם הם יהיו מספיק גדולים כדי לשנות את החיים?" אני חייב להודות, פרומו מושקע, ברכות. הבעיה היא, שכל כולו מנסה למכור שקר אחד גדול. מה שהוא מראה לנו, שאי אפשר למצוא אהבה, לחייך למראה, לכבוש את העולם ולאהוב את עצמך במידה גדולה. הקשקוש שהוא מנסה להציג אומר שאי אפשר להיות נאהב, לא ניתן לחייך לבבואתך, לא ניתן להצליח בדבר, והכי חשוב - לא ניתן לאהוב את עצמך אם אתה שמן. הפרומו הזה, כמו העונה שעברה כולה, מציג את השמנים כאנשים מסכנים, חסרי אהבה, חסרי יכולת להתקדם ולהצליח ושאינם מסוגלים לאהוב את עצמם. עלוב ועצוב.
עופר

מ ח י י ך

New member
מה שיותר עצוב...

אלו העובדות על האנשים שמאחורי התכנית. הרב המוחלט של המתמודדים העלו כמה קילו חזרה בחצי שנה מאז שזה נגמר ואני כמעט בטוח שתוך חצי שנה רובם גם יעלה הכל חזרה ואף יותר. אבל את זה אף אחד לא יראה. כי אף אחד שם לא רוצה שיראו את האמת. האמת שדיאטה זה לא פתרון לשום דבר. 3 חודשים בוינגייט זה לא פתרון לשום דבר. הצורה היחידה היא לעשות את זה כמו שצריך עם שינוי הרגלים ולאט לאט. אף לאט לאט זה לא טוב לרייטינג ואין בזה שום תחרות. אז בואו נמשיך לשקר ולהשלות את העם. וזה מה שבאמת עצוב.

מחייך

נכון שיש סיכוי שהם יעלו בחזרה כמה קילו מהמשקל (או את הכל) תלוי בהתמדה שלהם אבל רשמת שאם הם יעלו במשקל ואת זה לא יראו,תתפלא ראיתי איזה יום את התוכנית של גיא פינס והראו את המתמודדים יושבים במסעדה והראו את עופר (שעלה בזמנו 20 קילו) אז כן מראים מה קורה אחרי.. :) :) :)

../images/Emo23.gifאל תשכחי שהתוכנית של גיא פינס../images/Emo23.gif

מתמקדת בעיקר על רכילות, וזו בהחלט רכילות עסיסית
ומדובר בערוץ תחרותי ולא באותו ערוץ שמעלה את התוכנית לרדת בגדול, ערוץ 10 כמובן.

geta

New member
האמת שאני בכלל לא מתפלאת......

ת'אמת שאני בדרך כלל לא נותה ישר להאמין לרכיליות ולשמועות......... אבל אם זה נכון זה בכלל לא מפתיע אותי...... הם מרזים בצורה כל כךךךךך לא בריאההה......זה לא אשכרה לא תכנית הרזיה זה תחרות הרזיה,אשכרה כל אחד שם מרזה יותר בשיביל לנצח מאשר בישביל לשנות את אורח החיים וזה ממש לא נכון לדעתי....... הם מתעמלים כל יום איזה 5 שעות ולדעתי גם כמות הקלוריות שהם אוכלים שם ביום ממש מעטה יחסית לכמות הקלוריות שהם שורפים בספורט...וזאת ממש לא דרך נכונה לרזות כחה.......... והנה הוכחה לזה שהדרך של התכנית שלהם לא בריאה....נכון לימור שניצחה בתחרות המשקל הסופי שלה היה 58 ק''ג? אוקיי אז שבועיים (אולי אפילו קצת פחות) לפני התחרות היא כבר שקלה 65 ק''ג שזה משקל שהוא תקין בשיביל הגובה שלה :1.59, וכבר לא היה לה מה להוריד חוץ מאולי עוד איזה קילו או שניים ,זהו....ובשקילה הסופית סופית היא שקלה 58,אוקי זה אומר שבשבועיים האי הורידה 7 קילו זה כלל כך לא אנושי ולא הגיוני.......אם היא הייתה שוקלת 100 והייתה מורידה 7 ק''ג אז זה היה לי נראה הגיוני כי כשיש הרבההה מה להוריד אז זה גם יורד מהר יותר,הקילוגרמים הראשונים,אבל כשאת במשקל תקין ומורידה בשבועיים 7 ק''ג משהו כאן מוזר מאוד...כנראה שהיא השתמשה בעוד איזה פטנט קטן כדי לרזות את ה-7 ק''ג,וזה גם ברור כל כך שהיא הרזתה את ה7 קילו רק בישביל לנצח כל כך אם לא הייה חשוב לה לנצח היא הייתה נשארת ב-65 או יורדת ל-62 אבל זהו.......

tal306

New member
אח.. עופר עופר...

הנה הבשר שלך הגיע.. סוף סוף שוב יש על מה להתלונן. רד מזה יקירי, אולי הגיע הזמן שתפנים( וכל שאר יפי הנפש) ששמן רוצה לחייך למראה ולראות דמות רזה זו לא מילה גסה.. ושמן שרוצה לכבוש את העולם ומרגיש שהשומן עוצר אותו כי העולם שופט אותו .. זה לא שקר. אולי הגיע הזמן שתבין שלא הסדרה, ולא האנשים שבסדרה גרמו לעולם להיות כך.. ובעולם מתוקן היו הרבה דברים אחרת.. אבל זה לא. ובעולם הזה.. הלא מתוקן שלנו.. מותר לחלום להיות רזה בכדי לחיות חיים טובים יותר, שיפוטיים פחות וקלים. וכן.. החיים טובים יותר לרזים מאשר לשמנים, גם אם אנו מיחלים אחרת. אז כדאי שתרפה . (טלי - לרדת בגדול 1)

טלטולית!!!!!!! נעלמת לי!! ../images/Emo24.gif התגעגעתי!!

תעשי קפיצה, ביקור נימוסין (וגם תישארי!) לקומונה. טוב?
מחכה לך
מיקי

tal306

New member
מיקי:)

אהובית.. את מוזמנת גם להתקשר מידי פעם. כבר מזמן זכור לי שאני חייבת לך קפה..

עופר 123

New member
אח... טלי טלי

דארלינג, את הבשר שלי אני אוכל על צלחת, עדיף מדיום. הסדרה לא גרמה למצב הזה. היא מנציחה אותו, ועוד בפריים טיים. יותר מדי אנשים הציעו לי ללכת ל"לרדת בגדול", כאילו זה יפתור את כל צרות חיי. הסדרה הזו מנציחה את היחס לשמנים, מנציחה את הבטחון הרעוע של שמנים רבים ואומרת - "לא ירדת? אתה לא בסדר". החיים טובים יותר לרזים בגלל שהחברה רואים בשמנים אנשים פחות טובים. למה אם אדם שוקל יותר הוא צריך לזכות ליחס פחות טוב? למה אני צריך לוותר כשמספרים בדיחות על שמנים כמוני, למה אני צריך לוותר כשמציגים אנשים עם גוף כמו שלי בדרך מבזה? למה כדאי להרפות? העובדה שאת בחרת לקבל עליך את גזר הדין הלא-צודק של החברה, לא אומרת שאנחנו צריכים לקבל אותו. בינינו? כידוע לך, חלק מן המשתתפים כבר התחילו לעלות קצת. מה יהיה עדיף? לבכות על המשקל שעלה או להתפכח ולהבין שאולי המאבק לא צריך להיות מול הגוף שלנו אלא על הזכות לחיות כאדם שמן מבלי שיציקו לך?
ע'

tal306

New member
אחחח עופר עופר..

עד מתי יפי נפש יעלוזו? לא ביקשו ממך לספוג בדיחות וגם לא השפלות. יקירי, אני באמת ובתמים מבינה אותך. באמת ובתמים מיחלת ליום שיפסיקו להסתכל עלי בעין חריגה, שיפסיקו להסתכל לי לצלחת ושהעולם יאהב שמנות!!! אבל אז יהיו רזות אומללות.. בכל מקרה.. זה לא האישיו.. הרעיון הכללי הוא שהחלומות באספמיה יכולים להכנס לגניזה. זמן אמת. זמן מראה. זמן להפסיק לוותר. אף אחד לא רצה ברעתך כשהציע לך ללכת לרזות. ובטח לא להשפיל אותך.. כנראה שבעיני העולם .. תמיד ירצו לראות אותך רזה יותר אם רוצים בטובתך. ועופר , יקירי. קח רגע את הדברים בפרופרציה.. מה כבר קרה? אנשים כולה רוצים משהו לשנות בגופם. משהו שהוא הפיך . שהוא ניתן לשינוי. על מה כל המהומה? כולה כמה רקמות שומן שאולי ירדו ושמכערות לטעמי את הגוף. כן עופר.. הצלוליטיס בירכיים הלא סימטריות שלי פחות יפה מהרגליים המהממות שיש לחברה שלי רוכבת הרולר הותיקה. כן עופר ( סלחו לי זה הולך להיות מזעזע קצת מה שאני הולכת לכתוב... - בעלי קיבה רגישה ראו הוזהרתם) כן עופר.. הבטן המשתפלת מטה מכוערת לעומת הבטן החלקה והיפה של החברות שלי. התבור העמוק מפאת בטן ענקית של שומן מכוער לעומת התבור הפיצפון של החברות שלי. החזה שרואה שנים את אותו סגנון של חזיה מיני מייזר שחורה של טריומפ עם פס עבה.. צמא לדגמים נוספים.. הקפלים בגב.. מזיעים קצת יותר מאשר הרזות.. וכן עופר.. יש הרבה כיעור בחרא הזה שנקרא שומן. אם אתה בוחר לראות את זה יפה.. זה כי המראה שלך מעוותת. לא של החברה ולא של הסדרה. ונשמה.. שוב.. אני באמת מבינה את הרצון שלך לקבלה מוחלטת של החברה ואת האמפטיה לעולם השמנמן שלנו.. אבל אולךי הגיע הזמן לעמוד מול המראה האמיתית. לא של החברה . של הנפש. מה היא באמת רוצה..

tal306

New member
ועוד תוספת

שלא תחשוב שאני מהמסכנות שמרחמות על עצמן ולא יכולה להרגיש סבבה עם עצמה. אולי לא 100 אחוז סבבה... אבל בהחלט מרגישה נשית וסקסית והרבה פעמים מוצאת את עצמי מרגישה סקסית פי כמה מהחברות השדופות שלי ידוע שהסקסיות והיופי מתחיל מבפנים.. אבלבכל זאת .. לא חוזרת בי מההודעה הקודמת.. הלוואי והייתי נולדת ונשארת בגוף נורמאלי..

עופר יקר

אנחנו אולי מבינים שכל הפרומו הזה הוא שקר,אבל תחשוב לרגע שאולי המשתתפים בפרסומת באמת מרגישים כך,קצת מסכנים,קשה להם למצוא אהבה,מרגשים שאינם יכולים להתקדם ולהצליח בחייהם וכמובן שאינם מסוגלים לאהוב את עצמם.הרי הם לא היו הולכים להשתתף בתוכנית הזאת אם הם לא היו מרגישים כך. יש אנשים כאלה...אין מה לעשות... לא כל אחד יכול לאהוב את עצמו-או לא רוצה הרבה אנשים שמנים מרגישים שהם נתקעים בחיים והם מחפשים את הפתרון לצאת מזה,אז כנראה שהפתרון בשבילם הוא דיאטה(ואני לא אומרת שזהו הפיתרון הכי נכון). אין מה לעשות חוץ מלאחל להם בהצלחה,ולכבד את הרצון שלהם. ממני מירית.

עופר 123

New member
ונניח שהם חושבים שזה הפתרון הנכון עבורם

שיעשו דיאטה. אין לי בעיה עם זה. הבעיה היא לא במשתתפים כי אם בעורך, בבמאי, בצוות ההפקה שלא אומרים "הדיאטה תפתור למתמודדים בתוכנית הספציפית שלנו את הבעיות בחיים", אלא אומרים "הדיאטה פותרת לשמנים את הבעיות". השמות של האנשים, הסיבות שלהם לדיאטה והתפיסה העצמית שלהם לא באמת משנה. מה שמשנה הוא שמאות אלפי אנשים בארץ רואים שמנים שלא מסוגלים להצליח רק בגלל שהם שמנים. כולנו יודעים שזה קשקוש, כולנו יודעים שזה ממשיך את הסטיגמה האנטי-שמנית.
ע'

מה עוד נותר לי לומר

חוץ מזה שאתה צודק! בשביל רייטינג יעשו הכל... אנטי-שמנית אהבתיייייי

BellA עלמה

New member
עופר

התוכנית לרדת בגדול עובדת על השיטה של winlife של מכון וינגייט אחת התוכניות ההרזיה הכי טובים בארץ

עופר 123

New member
ועכשיו - משימה:

חובה עליך למצוא קשר לוגי בין מה שאני כתבתי ובין מה שכתבת, בין טענה על אופן הצגת השמנים, לבין תוכנית ההרזייה ה"מוצלחת". בהצלחה.

למעלה