לרדת בגדול-עונת שקר חדשה

BellA עלמה

New member
יכול להיות

שהתוכנית היא hype אחד גדול כדי ליצור התעניינות וכדי ליצור רייטינג . סיסמאות אבל זה המסביב תסתכל על המהות תוכנית שמבוססת על אחת התוכניות הרזיה הכי טובים בארץ עם אנשי מקצוע מהטובים בתחום לא כמו התוכנית שהייתה בזמנו שלי מירי לא חסה כאן יש תוכנית רצינית מאוד תסתכל על המהות ולא על המסביב

geta

New member
זה בכלל לא עניין של אנטישמניות....

זה לא קושר ברור ששמנים יכולים להצליח בחיים אין בזה כל ספק......אבל זה לא הקטע,הקטע הוא שיש שמנים שלא מצליחים לאהוב את עצמם כמו שהם,ובגלל שומן היתר שלהם הם סובלים מחוסר בטחון בסדר גודל כזה שגם מוריד להם מאוד את המוטיבציה בכל התחומים האחרים בחיים...זה הקטע,זה פשוט עניין פסיכולוגי .......

Nadav נדב

New member
../images/Emo26.gif

-פיזית - - - גוף רזה יותר בריא מגוף שמן. אני יכול למנות לך עכשיו אינספור סיבות למה. לטעון שלא=לחיות בהכחשה. -נפשית - - - מהיכרות אישית שלי עם כמה וכמה נשים "מאותגרות משקלית" במשפחתי - כולן רוצות לרדת. כולן מרגישות טוב יותר עם עצמן כשהן רזות - גם מבחינה פיזית וגם מבחינת הדימוי העצמי וההתמודדות עם מצבים שונים בחיי היומיום. משמע - הן יותר *מאושרות* כשהן רזות. ולמען האמת - ויזואלית - הן גם נראות הרבה, הרבה יותר טוב. לא זכורים לי מקרים של אנשים שנראו יותר טוב בתור שמנים. (עכשיו תבוא תגובת נגד/תגובת "מראה זה לא הכל בחיים" - אבל זה כן הרבה וכן תורם) הבעיה העיקרית עם דיאטות זה שמתייחסים אליהן כדיאטות ולא כאל דרך חיים הגיונית ובריאה שצריך לחיות לפיה כל יום מהרגע שמתחילים בה. זה לא "בום וגמרנו" ואין הוקוס פוקוס. זה למה המון יעלו הכל ואפילו יותר בחזרה.

מ ח י י ך

New member
חלק מדבריך נכונים...

אבל הרב לא ממש וכנראה שאין לך ממש נסיון בנושא. אז בא תלמד קצת מנסיון של אחרים... קודם כל בקשר למה שאמרת. בסוף באמת אתה מודה במה פיך שהפתרון הוא לא "דיאטה" אלא שינוי הרגלים טוטאלי אמיתי. דיאטה כדיאטה מובילה רק לדבר אחד במקרה הטוב. להורדה במשקל. וזה דבר שחולף שמדובר בדיאטה ולא בשינוי הרגלים אמיתי. כנ"ל ה"הרגשה הטובה". זה דבר שמגיע אחרי דיאטה אבל בדיוק כמו הדיאטה זה שטחי ביותר. זהו אינו שינוי מהותי פסיכולוגי ולכן הוא בר ביטול במקרה הטוב. במקרה הרע זה יכול לעשות אפילו לא טוב לנפש. אני אתן לך דוגמא אישית. לפני יותר מ10 שנים עשיתי "דיאטה" מאד רצינית ובה הורדתי 55 קילו. כמובן שההשפעה המיידית הייתה חיובית פיזית וגם נפשית. כמו כל דיאטה. אבל מהר מאד הבנתי ששום דבר לא השתנה בי מלבד המשקל. כל האושר שייחלתי לו שיגיע בעקבות המהלך בושש לבוא. כל ההצלחה עם נשים שייחלתי לה בוששה לבוא. הדבר הוביל למצב בנפשי הרעוע ביותר שידעתי מעולם. דכאונות על דכאונות ואף שאיפות על התאבדות. הייתי מאד קרוב לקפיצה מהחלון. רק הפחד מהמוות עצר אותי. הבנתי שהדבר שגרם להכל היא הדיאטה. או יותר נכון המחשבה המוטעית מאד שלי שהדיאטה היא הפתרון לכל הצרות שלי בחיים. תוך שנתיים העלתי הכל בחזרה ורק אחרי שנים רבות חזרו אליי הנחלה והאושר המיוחל. רק אחרי שהגיע האושר והבנתי שבינו לבין המשקל אין קשר כהוא זה, רק אז הייתי מוכן לשינוי פיזי אמיתי. היום אני שוב רזה יותר ב55 קילו והמאושר באדם בלי קשר למשקלי. אז אני מקווה שלמדת קצת מהנסיון המר שלי. ומאד מקווה ששמנמנים אחרים לא ילמדו משהו מהפרומו המבחיל הזה ויחשבו שהדיאטה זה מה שישנה להם את החיים ויפתור להם את כל הבעיות.

מ ח י י ך

New member
לא כנראה ולא נעליים...

אולי הם חושבים שזה הפתרון בשבילהם. אולי אפשר להאשים את התכנית הזאת שזה מה שהיא מנסה להעביר. שזה הפתרון. הפתרון למציאת האהבה. הפתרון לאהבה עצמית. הפתרון לכל הדברים שלא בסדר בעולם כולל המלחמה בלבנון! העובדה היא שהם טועים ומטעים. דיאטה זה לא פתרון לכלום. דיאטה גורמת ירידה במשקל למשך הזמן שעושים אותה. אחרי שמפסיקים את הדיאטה מחזירים חזרה את הכל עם ריבית. ובואי נגיד שהם היו עושים זאת בצורה מאוזנת ואיטית ומשנים הרגלים ולא עושים סתם דיאטה. אז אולי הם יצליחו להוריד במשקל. אבל אין לזה שום קשר לבעיות שלהם בחיים. וזה מה שבעצם הכי חשוב פה. הקשר שהם מנסים להעביר בין משקל לבין האושר. הקשר הזה הוא טיפשי. אנשים רזים לא מאושרים יותר בגלל שהם רזים. החיים הרבה יותר מסובכים ממשקל. אבל טוב שיש לפחות משהו שהם יכולים לתלות בו תקוות. אחרי שהם יהפכו לרזים והחיים שלהם לא ישתנו פתאום מעניין מה אז יעבור להם בראש... אולי הם יחשבו שמשהו אצלהם ממש דפוק אם גם עכשיו שהם רזים שום דבר לא השתנה. בקיצור, החיים מסובכים ולפעמים קשים. ככה זה. ואין לזה שום קשר למשקל. נקודה.

אתה יודע מה הכי מרגיז אותי שם?

שכל הזמן הם מציגים את השמנים כאנשים מסכנים בכל התחומים . אם זו המראה ושימלת כלה או החיוך למראה ולכבוש את העולם. אולי נארגן איתם דיון בתוכנית ? מצה אתה אומר?

lizush

New member
הייתי מציעה יותר מזה

אני מאמינה שאפשר לעשות את אותה פירסומת, אבל עם שמנים מחוייכים ואז לכתוב את כל מה שכתוב כדוגמא: היא משתקפת בחלון ראווה, ומסדרת את האודם שלה בהנפות שיער ומחוייכת... :)

אבל ככה זה

הם מחפשים את ה"מקרים הקשים" אם תזכרו בעונה הראשונה את מי הם לקחו שם מהאודישנים?? את הבחור שהתרגשה מבעלה כי ורוצה לנקום את הבחור שאישתו איימה להתגרש ממנו אם לא ירד במשקל...וכו' אין מה לעשות הם מחפשים את הליכלוך את המקרים הקיצוניים... בתור מי שהייתה באודישנים אני חייבת להגיד לכם שהייתי כמעט לבדי בעמדה ש"טוב לי" שאני אוהבת את עצמי וש-נכון- אני שמנה ורוצה לרדת במשקל ושום דבר כאן לא סותר את השני ..הם עובדים ביחד... אבל מה לעשות.....אני לא "מקרה" מספיק מעניין... איפה הרייטינג יהיה אם יראו כל הזמן בחורה מחייכת.... :)

שני רעיונות מעולים!

לגבי הרעיון לערוך דיון- אני בעד. יש כאן בפורום מספיק נשים (ועופר
) רהוטות ושמחות, שיוכלו להציג את הצד השפוי. האם יש כאן מישהי או מישהו שיודעים צילום/עריכה? אפשר גם להציע את הרעיון לתפוז- להעלות פליקס כזה. מישהו מרים את הכפפה?

shesek23

New member
מה כל כך מרגיז אותך בזה?

אני לא מבינה את הקטע של כולכם פה. אני ממשתתפי התוכנית והשתתפתי כי יצאתי להרפתקאה! למסע! למשהו חדש...כמה אופציות יש לנו כבר כשמנים להחשף, לתת מעצמנו, ליצור הזדהות, לחוות דברים...אין! אז תוכנית כזו נותנת פתח להרפתקה של החיים! חשיפה ! והכל בחינם... תגידו מה שתגידו..אני לא מצליחה כל כך לירזות וזה ממש לא מעניין אותי..לקחתי כמה כלים מהתוכנית, לא שלא היו לי אותם קודם. דיאטה זו דיאטה. אבל הערך המוסף הוא עצם הלימוד שספורט זה דווקא נחמד, ושאתה יכול להיות שמן אבל מקסים וכובש ודמות להיזדהות. אז עזבו אותכם ..זה רק משחק!!!

CanUGuessWhoIM

New member
צודק באלף אחוז.

העניין שמטריד אותי גם הוא שיש מן חשיבה כזאת שאחרי שמרזים 50 קילו פתאום כן מאושרים. זה בולשיט./: יש אנשים מאושרים ויש אנשים לא מאושרים, שאוהבים את עצמם ושלא אוהבים וכו'. הירידה הדרסטית במשקל יכולה להיות משהו נורא נחמד ואני בהחלט מקנאה! אך כל העניין של להציג את זה כ-"יאאלה! תרדו במשקל ותראו איך אתם הופכים למאושרים, יפים, יהיו לכם חיי אהבה מטורפים בן רגע!!" הכל שטויות, ורואים שמי שיצר את הפרומו הזה לא מבין מהחיים שלו.

shirly8881

New member
הבעיה היא לא שהם שמנים...

אלה שיש להם חוסר ביטחון זה שני דברים שונים אם הם חושבים שאחרי שהם יורידו את המשקל הם ירגישו טוב יותר אני חושבת שהם טועים. חוסר ביטחון זה בעיה פנימית שצריך קודם כל ליפתור אותה בפנים בתוך הנפש. אחר כך אם הם ירצו להוריד במשקל זה זכותם לעשות זאת.

למעלה