חתלתולה מסניפה טופי
New member
../images/Emo7.gifנו מה? להביא לך טישו?
סליחה עם כל הכבוד לעולם האשליות שהפורום הזה חיי בו להיות שמן זה לא בריא וכן זה גורם לרוב האוכלוסיה המלאה לא להיות מאושרת כן יש אנשים שמנים ומאושרים אני לא מכחישה אבל רוב האנשים השמנים הם לא מאושרים וכן! לאדם שמן יותר קשה למצוא קשר מלאדם במידות פרופורציונליות... סבבה תכחיש עד מחר אבל זה ככה מה לעשות... ביש מזל אבל זו העובדה הקיימת לחיות בעולם פנטזיות שבחורה שמנה היא סקסית בפני כל העולם בדיוק כמו בחורה רזה ואולי אפילו יותר זה קישקוש
כן יש גברים שאוהבים שמנות.. אבל הרוב סליחה על הכנות לא! אז מה אתה כועס שעשו פורמו כזה? תכעס... אולי זה נוגד את פנטזיה לאנד שלך אבל זה יכול לעזור להמון אנשים שבאמת רוצים לרדת במשקל לעשות את זה ולהצליח!!!!! ולא סתם להצליח... להצליח בגדול. כן אני יודעת שתמעכו אותי באבנים ומקלות על המכתב הזה שכנות נוטפת ממנו.. אבל לא יודעת זה פשוט מעלה לי גיחוך כל האשליות האלו שאתם מקשקשים בלי סוף "שמנה ויפה" אתם אשכרה הבדלתן את עצמכן משאר הנשים... אני לא רואה פורום "רזה וסקסית" זה כמו כת פסיכולוגית כזו אנערף... מפחיד
אני רואה אנשים שמנים שאני אוהבת ויקרים ללב שלי מאוד!!! והם סובלים!!!!!!!!!!! אני רוה איך חברה שלי יושבת איתי ואשכרה בוכה בגלל שהיא כבר בת 25 ועדיין לא היה לה חבר רציני.. נחשו מה? היא בעצמה מאשימה את המשקל שלה אז נא לא לעודד את הבולשיט הזה.. כי זה מה שזה.. בולשיט.
סליחה עם כל הכבוד לעולם האשליות שהפורום הזה חיי בו להיות שמן זה לא בריא וכן זה גורם לרוב האוכלוסיה המלאה לא להיות מאושרת כן יש אנשים שמנים ומאושרים אני לא מכחישה אבל רוב האנשים השמנים הם לא מאושרים וכן! לאדם שמן יותר קשה למצוא קשר מלאדם במידות פרופורציונליות... סבבה תכחיש עד מחר אבל זה ככה מה לעשות... ביש מזל אבל זו העובדה הקיימת לחיות בעולם פנטזיות שבחורה שמנה היא סקסית בפני כל העולם בדיוק כמו בחורה רזה ואולי אפילו יותר זה קישקוש