לרדת בגדול-עונת שקר חדשה

../images/Emo7.gifנו מה? להביא לך טישו?

סליחה עם כל הכבוד לעולם האשליות שהפורום הזה חיי בו להיות שמן זה לא בריא וכן זה גורם לרוב האוכלוסיה המלאה לא להיות מאושרת כן יש אנשים שמנים ומאושרים אני לא מכחישה אבל רוב האנשים השמנים הם לא מאושרים וכן! לאדם שמן יותר קשה למצוא קשר מלאדם במידות פרופורציונליות... סבבה תכחיש עד מחר אבל זה ככה מה לעשות... ביש מזל אבל זו העובדה הקיימת לחיות בעולם פנטזיות שבחורה שמנה היא סקסית בפני כל העולם בדיוק כמו בחורה רזה ואולי אפילו יותר זה קישקוש
כן יש גברים שאוהבים שמנות.. אבל הרוב סליחה על הכנות לא! אז מה אתה כועס שעשו פורמו כזה? תכעס... אולי זה נוגד את פנטזיה לאנד שלך אבל זה יכול לעזור להמון אנשים שבאמת רוצים לרדת במשקל לעשות את זה ולהצליח!!!!! ולא סתם להצליח... להצליח בגדול. כן אני יודעת שתמעכו אותי באבנים ומקלות על המכתב הזה שכנות נוטפת ממנו.. אבל לא יודעת זה פשוט מעלה לי גיחוך כל האשליות האלו שאתם מקשקשים בלי סוף "שמנה ויפה" אתם אשכרה הבדלתן את עצמכן משאר הנשים... אני לא רואה פורום "רזה וסקסית" זה כמו כת פסיכולוגית כזו אנערף... מפחיד
אני רואה אנשים שמנים שאני אוהבת ויקרים ללב שלי מאוד!!! והם סובלים!!!!!!!!!!! אני רוה איך חברה שלי יושבת איתי ואשכרה בוכה בגלל שהיא כבר בת 25 ועדיין לא היה לה חבר רציני.. נחשו מה? היא בעצמה מאשימה את המשקל שלה אז נא לא לעודד את הבולשיט הזה.. כי זה מה שזה.. בולשיט.

בשבילך נקים פורום מיוחד

טיפשות ודעות קדומות. כן, עודף משקל הוא לא דבר בריא. לא תראי פה אף אחד שטוען אחרת. אבל יש דברים הרבה יותר מסוכנים ממנו. למשל, תת משקל. למשל עישון. למשל טיפשות. למשל שתית אלכוהול. את יודעת, אם אדם הוא שמן, זה לא מגדיר אותו כבן אדם. זו רק תכונה אחת. נגיד אם מישהו חותם במילים "על החתום אלוהים" זה לא אומר שהוא רק סובל משגעון גדלות. יש עוד דברים בעולם שמגדירים אותו. אז כן, מישהו יכול להיות גם שמן וגם לא מאושר, מאלף ואחת סיבות. מישהו אחר יכול להיות גם שמן וגם מאושר, מאלף ושתיים סיבות. הבעיה היא שהחברה שלנו מקדשת את האנורקסיה, ולא מסוגלת להתמודד עם אנשים שמנים ומאושרים. אז תכניות כמו "לרדת בגדול" מנסות להמשיך להפעיל את מכבש הלחצים על אנשים שמנים להרגיש לא בסדר, להתבייש בגוף שלהם, להאשים את השומן בכל הצרות שלהם. הלחץ הזה הוא כל כך חזק ויומיומי, שרבים נכנעים לו. זה שהחברה שלך מאשימה את זה שהיא שמנה בזה שלא היה לה חבר, זה בגלל שהיא מקשיבה לאנשים כמוך. אין קשר בין הדברים, ויעידו על כך אלפי אנשים שמנים שיש להם (או היתה להם) זגיות. אפשר לחשוב שלכל הרזים יש זוגיות. כמה עלוב מצידך לחשוב כך. אני מעדיפה לדעת שמי שאיתי איתי בגלל האישיות שלי, ולא בגלל המראה החיצוני שלי. אז אם לך נוח עם זה שזוגיות תלויה אך ורק במראה, תהני. ניפגש בעוד 30 שנה, כשתהיי עם קמטים, והציצי שלך יפול, ונראה איך תרגישי אז. הנה לך עוד מכתב נוטף כנות. האמת, הייתי עדינה.

אוקי בואי נחלק את התגובה שלך לחלקים ונענה

"בשבילך נקים פורום מיוחד טיפשות ודעות קדומות" - מעיד על עצבים? "אבל יש דברים הרבה יותר מסוכנים ממנו. למשל, תת משקל. למשל עישון. למשל טיפשות. למשל שתית אלכוהול" - זה שדבר אחד יותר מסוכן מדבר אחר מקנה לדבר הפחות מסוכן לכאורה אישור? לא יודעת תעני על זה בעצמך... "אם אדם הוא שמן, זה לא מגדיר אותו כבן אדם. זו רק תכונה אחת." - טענתי אחרת? כן זו תכונה אחת.. שמשליכה על רבות.. מה את מנסה להגיד בזה? ברור שזה לא מגדיר אותך כבן אדם אבל זה משפיע עליך כבן אדם. "נגיד אם מישהו חותם במילים "על החתום אלוהים" זה לא אומר שהוא רק סובל משגעון גדלות" - בדרך כלל קוראים לזה בדיחה... יש המון כאלו :) אבל אם בא לך לממן לי פסיכיאטר על החתימה שלי בתפוז - בכייף.. אני לא אתנגד P: "הבעיה היא שהחברה שלנו מקדשת את האנורקסיה" - לא לשקול 100+ זו לא אנורקסיה דרלינג... "ולא מסוגלת להתמודד עם אנשים שמנים ומאושרים. אז תכניות כמו "לרדת בגדול" מנסות להמשיך להפעיל את מכבש הלחצים על אנשים שמנים להרגיש לא בסדר, להתבייש בגוף שלהם, להאשים את השומן בכל הצרות שלהם. הלחץ הזה הוא כל כך חזק ויומיומי, שרבים נכנעים לו" - את טועה.. להטיל את האשמה על תוכניות כאלו זו שטות.. וההוכה לזה היא כזו: אם לא היו שמנים שרוצים להשתתף בתוכנית.. משמע לא הייתה תוכנית משמע הכל חוזר בחזרה אליכם "השמנים" וממכם נובעת הבעיה. וכן לשומן יש את האשמה הישירה בהמון בעיות של אנשים.. זה ככה ואין טעם לטעון אחרת רק כי זה יותר הומני או משהו כזה. "זה שהחברה שלך מאשימה את זה שהיא שמנה בזה שלא היה לה חבר, זה בגלל שהיא מקשיבה לאנשים כמוך. אין קשר בין הדברים, ויעידו על כך אלפי אנשים שמנים שיש להם (או היתה להם) זגיות" - לחברה שלי אני משקרת שקרים לבנים וגם לה אומרת שאין קשר... אבל זה רק בגלל שאם גם תקווה לא תהיה לה אז כלום לא ישאר. בפנים אני חושבת בדיוק מה שכתבתי פה.. פשוט כשהיא מולי עם דמעות אבל עדיין עם פאקינג מוס שוקולד ביד בוכה על המשקל שלה.. אין מה לעשות. לגבי היעידו "אלפי אנשים שמנים" סבבה.. חבל רק שזה אלפי אנשים מתוך מאות אלפים אז כנראה שהסטטיסטיקה לא כל כך טובה. "אפשר לחשוב שלכל הרזים יש זוגיות. כמה עלוב מצידך לחשוב כך" - עלוב מצידך להכניס לי מילים לפה :) לא אמרתי שלכל הרזים יש זוגיות.. אבל אחוז הרזים שאכן יש להם זוגיות הוא הרבה יותר גבוה מאחוז השמנים.. תסכימי או לא אבל זו העובדה. "אני מעדיפה לדעת שמי שאיתי איתי בגלל האישיות שלי, ולא בגלל המראה החיצוני שלי. אז אם לך נוח עם זה שזוגיות תלויה אך ורק במראה, תהני. ניפגש בעוד 30 שנה, כשתהיי עם קמטים, והציצי שלך יפול, ונראה איך תרגישי אז" - ברור שמראה זה לא הכל אבל זה חלק חשוב.. תכף תגידי שבעלך יאהב אותך גם אם תהיי מוטציה עם שבע ידיים עין אחת קרחת ועור בצבע ירוק. זה פטתי לחשוב שזוגיות לא קשורה בכלל למראה החיצוני.. היא קשורה ועוד איך.. אין לזה את המשקל הכי חשוב כמובן שלאופי יש משקל הרבה יותר חזק.. אבל להתעלם בכלל מהחשיבות של מראה זה לעצום עניים. "הנה לך עוד מכתב נוטף כנות. האמת, הייתי עדינה" - זו לא האמת.. זה בא ממישהי שלעצום עניים זו בשבילה דרך טובה בשביל להתמודד .. אבל לא נורא לא שופטת אותך ולסיום - שיהיה לך יום טוב :)

חחחחח

עצבים? מה פתאום. כנות. לא רק לך מותר. הדעות הקדומות שלך משתקפות בתגובות שלך, וכנראה הן הגורם לטיפשות העולה מהן. או להיפך. בכל מקרה, עובדה שאנשים שחושבים ששמן=אומלל הם טיפשים. גם לי מותר להציג עובדות. את יודעת, לכל אדם יש חסרונות. אחד מהמר כפיתי, אחד יורק ברחוב, אחד מרביץ לאשתו, אחד משפיל את הילדים שלו, אחד מועל בכספים במקום העבודה שלו, אחד מרמה את מס הכנסה, אחד מפיץ לכלוכים על אנשים מאחורי הגב... אבל כל האנשים האלו, עד שיתפסו אותם, מרשים לעצמם להסתובב בלי שאף אחד יגיד להם מילה רעה. רק אנשים שמנים צריכים לחשוש כל הזמן מביקורת. את השומן אי אפשר להסתיר. אז יכולה לבוא הבחורה הכי מקסימה בעולם, אבל בגלל שהיא שמנה אנשים ירשו לעצמם להעיר לה הערות על המראה שלה. ולעומתה תבוא הבחורה הכי מגעילה, גנבת, שקרנית ועם נטיה להתמכרויות, אבל בגלל שהיא רזה היא תקבל רק שבחים מהסביבה. ברור שלא כל הרזות או השמנות הן כאלן. נתתי דוגמה כדי להבהיר את כוונתי. כשאת לא אומרת לחברה שלך את מה שאת חושבת, זה עדיין לא אומר שאת לא אומרת לה את זה בהתנהגות שלך. כשאת חושבת את זה, את משדרת לה את זה במבטים, בשפת גוף, במעשים. כך את חלק מאותה חברה שחושבת שהשמנה היא המחלה הכי חמורה. את זורקת מחשבות לאויר, מדביקה להן את המילה "עובדה" או "הוכחה" וחושבת שזה מזיז לי? לידיעתך, עובדה היא נתון שמגובה איכשהו. לא בזריקת מילים לאוויר. את רוצה להציג בפני מחקר (לא סקר בין חברותייך) לפיו אנשים שמנים נמצאים בזוגיות פחות מאשר אנשים רזים? סבבה. עד שלא תראי כזה דבר, את לא יכולה לקרוא למחשבות שלך "עובדה". הוכחה היא מהלך לוגי מסודר. למהלך שלך המרצים שלי היו קוראים "נפנופי ידים". בגלל שאנשים רוצים להשתתף בתכנית זה אומר שכל השמנים אומללים? מלכתחילה, בגלל שמופעל עליהם לחץ מתמיד להתבייש בשומן שלהם הם מנסים לברוח ממנו, ומוכנים אפילו ללכת לתוכנית ההשפלות הזאת. מצדי, תחשבי שהמראה זה הדבר הכי חשוב. אני מאחלת לך להתחתן עם הבחור הכי חתיך בעולם. אני מכירה כל כך הרבה אנשים מבוגרים שהתחתנו בגלל שהם היו צעירים ויפים, והיום כשהם מבוגרים אין להם שום דבר משותף. אז בסדר, תבחרי את האנשים שלך לפי יופי. מאחלת לך שהם יהיו רדודים כמוך. אגב, לעצום עיניים? לא הבנתי. באמת, את מוכנה להסביר לי למה אני עוצמת עיניים? ועוד כדרך התמודדות? אני דווקא אוהבת להשאיר אותן פקוחות כל עוד אני לא ישנה... נ"ב- חשבתי שאלוהים בוחן כליות ולב...

אוקי כמה אטימות :/ ננסה שוב

על ההתחלה אני אדלג כי כרגיל את מתחילה עם גיבובי שטויות "אחד מהמר כפיתי, אחד יורק ברחוב, אחד מרביץ לאשתו, אחד משפיל את הילדים שלו, אחד מועל בכספים במקום העבודה שלו, אחד מרמה את מס הכנסה, אחד מפיץ לכלוכים על אנשים מאחורי הגב... אבל כל האנשים האלו, עד שיתפסו אותם, מרשים לעצמם להסתובב בלי שאף אחד יגיד להם מילה רעה. רק אנשים שמנים צריכים לחשוש כל הזמן מביקורת" - אין ביקורת על מישהו שמרביץ לאישתו? כן ברור.. רק השמנים סובלים (וזה היה בפאקינג ציניות) יש ביקורת על כולם תתפלאי אבל השמנים הם לא מרכז העולם ולא רק הם סובלים "כך את חלק מאותה חברה שחושבת שהשמנה היא המחלה הכי חמורה" - לא הכי חמורה אבל כן זו מחלה.. אפשר להכחיש עד מחר אבל עובדה וגם הרופאים טוענים ככה. זה שלהרזות יותר מדי זה גם מחלה לא אומר שהשמנה היא מחלה בסדר רק כי קיים ההפך שלה.. לגבי כל החלק האחרון אין טעם להגיב כי זה המשך הפנטזיה לאנד שיצרתם פה :/ טוב שיהיה לך מתאים לחנך אותך סתם הבעתי את דעתי כדי אולי קצת לנער את השטויות שהולכות פה.. אבל זה קשה אתם עמוק בבוץ.

השמנים שהקימו פורום "שמנות ויפות" הם כן במרכז

והם כן רואים את מרכז עולמם בשומן שלהם. אחרת לא היו פותחים פורום כזה (כמו שציינת בהודעה הראשונה שלך). השיחה הזו בין שני הצדדים לא תוביל אף אחד מכם לראות את הצד השני באור "הנכון", קודם כל - כי אין "אור נכון", ושנית, כל כל אחד מהצדדים מקובע בדעתו. אי לכך - הדיון הזה מיותר
ואני, מה יש לי לומר? שהתכנית הזו מחורבנת, סליחה על הבוטות. זו איננה הדרך לרזות ובודאי שאיננה הדרך לנהל אורח חיים בריא. התוכנית הזו היא רייטינג ורק רייטינג, והיא מבישה - בשפה עדינה - את מכון וינגייט כמי שמחזיק בדלת אמותיו את התוכנית וינלייף, שמוציאה לפועל את התוכנית "לרדת בגדול". ויש לי עוד משהו להביא הנה, משהו שכתבתי בקשר להרזיה ולאושר? תיכף אשוב

עופר 123

New member
תיקון קטן:

יש איזה גן ילדים לא רחוק מכאן עם ילד שהוא בן להורים יוצאי אתיופיה. הילדים בגן כל הזמן אומרים לו שהוא שחור, ושהוא כושי, ומציקים לו בגלל העור שלו. עד שהילדים לא הציקו לו, הוא בכלל לא חשב על זה. רק כשאמרו לו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שהוא לא בסדר, הוא התחיל להרגיש לא בסדר עם זה שהוא שחור. החברה היא זו שגרמה לנו להרגיש רע עם הגוף. בפורום הזה, לא מוכנים להיכנע לחברה. מרכז העולם שלנו אינו ההשמנה, אלא החברה היא זו שגרמה לנו להתעסק כל הזמן במשקל שלנו.
ע'

../images/Emo13.gif נכון, ויחד עם זאת, עדיין בידיים של כל אחד

ואחד מבני האדם, נמצאת הבחירה - לקבל את דעת הקהל עלינו, או למרוד בה. לטעמי האישי, וממש אישי, עצם הפתיחה של פורום שנושא את השם "שמנות ויפות" צורם. אני מצידי רואה את זה תרומה בלתי מבוטלת להמשכיות הדחיה הבלתי-הגיונית של חלק מהחברה, את האדם השמן. מקווה שאתה יורד לסוף דעתי

את נשמעת כמו

מתנגדי מצעד הגאווה. אם הומואים לא היו נרצחים, אם לסביות לא היו נאנסות ע"י המשטרה, אם טרנסג'נדרס לא היו נזרקים למות ברחוב ללא טיפול רפואי- לא היינו צריכים מצעדי גאווה. על אותו משקל, אם שמנים לא היו מושפלים, אם איש לא היה קורא לשמנה "דבה" "פילה" וכולי (אפילו כאן בהודעות שנמחקו!), אם אף שמן לא היה מקבל את היחס שעדיף שימות מאשר ישמין- לא היינו צריכים את פורום שמנות ויפות. כאשר קבוצה מסויימת מושפלת ומותקפת ע"י החברה, היא צריכה להתאחד ולעמוד בראש מורם.

כבר קראו לי "דאבה" כשהייתי "דאבה" ועניתי בדיו

ועניתי בדיוק מה שהייתי צריכה לענות באותו מעמד. ותודה לך על ההקבלה האוטומטית שלך אותי ועל הסיווג האנטי-חברתי שהענקת לי, בלי להכיר אותי, בלי לדעת על דבר וחצי דבר. נאורה את בודאי אינך. ובזאת, מבחינתי, תמה שיחתנו.

עופר 123

New member
../images/Emo45.gif

לולא היתה אפליה אנטי-שמנית בתקשורת, בשוק העבודה, בצבא, בעולם הצרכנות והבילוי, במערכת החינוך ובחוג המשפחה, לא היה צורך בפורום הזה. ע'

את מדברת על אטימות? אני רק הצבתי בפניך מראה

כל הדיבורים התוקפניים שלך על "פנטסיה לאנד", על "עובדות" ועל "הוכחות" ועל החברה שלך שאת בטוחה שהיא אומללה רק בגלל שהיא שמנה- כל אלו מצביעים על אטימות ועל דעות קדומות. שלא לדבר על רשעות נטו שאת קוראת לה כנות. אני בסך הכל ניסיתי לשקף לך את עצמך. נראה שלא הבנת את כוונתי בפסקה עליה הגבת ראשונה. לא אמרתי שאין ביקורת על מי שמרביץ לאשתו. אמרתי שעד שהוא לא נתפס אין עליו ביקורת. כלומר, בן אדם יכול להתעלל באשתו במשך 40 שנה ואף אחד לא יגיד לו מילה רעה, כי אי אפשר לראות מה קורה בתוך הבית. תאמיני לי, התנדבתי במקלט לנשים מוכות, אני יודעת כמה טוב אפשר להסתיר את זה. לעומת זאת אדם שמן חשוף לביקורת חברתית מתמדת. בין היתר מאנשים כמוך שכל הזמן מדברים על שומן כעל מחלה. את זה שמישהו מכה את אשתו הוא יסתיר ואת לא תדעי לעולם, אבל אם חברה שלך תעלה 5 קילו את כבר תמצאי איך להגיד לה שהיא השמינה (לוא דוקא במילים ישירות). שומן אינו מחלה. זה חלק מהגוף. השמנה היא בעייתית רק אם מתלוות אליה תופעות כמו הסתיידות עורקים, כולסטרול גבוה, לחץ על הברכיים וכד'. אלו אינן תופעות אוטומטיות שמגיעות עם השמנה. יש אנשים שמנים בריאים ומאושרים, גם במשקל של מעל 100 קילו. לעומת זאת יש רזים שסובלים מאותן תופעות. התקפי לב ועודף לחץ דם נגרמים מאישיות לחוצה הרבה יותר מאשר מעודף משקל. עדיין לא ענית לי למה לדעתך אני עוצמת עיניים. את חיה בחברה חולה שעושה שטיפת מח לגבי משקל. חברה שמתעסקת באובססיביות במשקל, ברזון ובשומן. אין בך טיפת חשיבה ביקרותית על ערכי החברה שאת גדלה עליהם. חבל. הביקורת היחידה שאת מצליחה להצטיין בה היא ביקרת כנגד אנשים שמרשים לעצמם לחשוב מחדש על ה"אמיתות" החברתיות. אם מישהו כאן עוצם עיניים- זו את.

../images/Emo122.gif

היא כבר הייתה פה. והיא עוד תהיה פה כל פעם שמשהו יתפרסם בשער הראשי. פעם היא באה לבכות פה על זה שאחותה שמנה וסובלת (נו עם אחות כזו... באמת). ופעם היא כתבה באחד הפורומים כמה שסקס עם שמנה זה דוחה. אני אפילו לא כל כך בטוחה אם היא לא שמנה בעצמה... שמנה מדוכאת מאוד, אחרת מאיפה כל המרמור הזה לעזאזל?! היא טרול עונתי שקופץ בראש והיא כבר הוכיחה מס' פעמים שאין מה לדבר איתה. אין נכנס ואין יוצא מתייחס למוח שלה... אז נראה לי שאפשר אחת ולתמיד להחליט להתעלם ממנה. סלחו לי על הבוטות חבריי, אבל גם לחלסטרה שלי יש גבול! וכל הנ"ל מתייחס לחתלתולה מסניפה טופי (מזה בטח מורכב השכל שלך) למרות שאני מגיבה אליה. *אני מודעת לילדותיות שבהודעה, אבל באיזו דרך עוד אפשר?*

Little Bit

New member
וואו, את חיה בעולם של אשליות

וממש מפחיד אותי לחשוב שאני ואת חיות באותו עולם. לא שמזיז לי, אבל מפחידה אותי המחשבה. מאיפה הבאת את זה שלאנשים שמנים אין זגויות, שקשה להם למצוא אהבה? חמודה, אף פעם לא לבשתי מידה 38 בבגרותי (אולי בכיתה ו'), 40 זו המידה הכי נמוכה שהגעתי אליה וכיום אני לובשת מידה 42 ובואי נודה בשביל עצמי שלפעמים גם 44, ולהפתעך הרבה בערך פעם בחודש אני מכירה מישהו, או יוצאת לדייט, היא לי חבר רציני, ועוד הרבה לא ממש רציניים, התנשקתי, הזדיינתי, התאהבתי ושברתי לבבות (אם אפשר להתגאות בכזה דבר). ואף אחד מהאנשים שיצאתי אותם לא הייתי מכניסה לקבוצה הזו של הגברים שאומרים עליהם "אוהבי שמנות". בחורים רגילים לכל דבר שיצאו עם בנות במידה 24, גם לפני הם יצאו איתי וגם אחרי. ותאמיני או לא, סליחה שאני מזעזעת לך את העולם, את יודעת כמה בנות רזות ו"כוסיות" פגשתי שלא עשו כאלה דברים וגם לא מתקרבות לשם? שלא מתחילים איתן, או שלא פוגשות בחורים, שלא יוצאות לדייטים וענארף מה עוד? מיליון. אני פוגשת כאלה כל הזמן. חלקן יכולות להיות בר רפאלי הבאה. 60-90-60. אני אולי יותר באזור ה-90-90-90 ולמעלה מזה, אבל אני מחשיבה את עצמי כבחורה יפה, אבל מה לעשות, אני בחיים לא אכנס למידה 36, זו המציאות. שקלתי פעם 10 קילו יותר, שלא נמצאים עליי היום, אבל מאוד קשה להיות רזה בעולם שלנו כי כל שנה יש התקרבות בין מידות הילדים למידות המבוגרים. אבל להגיד שלא חייתי, שלא היתה לי אהבה, שלא פגשתי אנשים, שלא יצאתי עם בחורים, שהחיים שלי הם גיהנום בגלל 10 קילו שאני עוד יכולה לרדת.. זו פשוט בושה. ותאמיני לי שגם בתקופות הכבדות מאוד שלי, אף פעם לא היו חסרים לי חברים. הבית שלי היה כמו פאב בת"א ב1 בלילה.. אנשים יוצאים, נכנסים – בלאגן. עודף משקל הוא לא איזה נגע. נכון זה לא בריא. וכולם מבינים את זה. אבל התוכנית הזו לא קימת כאיזה פיתרון מושלם לאנשים שמנים ואומללים שרוצים להרזות, ואיזה יופי שיש לנו טלויזיה שתפתור את כך בעיות האנושות. זה בדיוק הפוך, הטלוויזיה מפעילה כוח על אנשים שהם לא האידיאל של הדוגמנית ואין להם צורה של בובה, וממשיכה עם המסרים האלה בתוכניות מסוג "לרדת הגדול", או את יודעת מה? אפילו "הברבור" שהיה בזמנו. יש אנשים שמנים שטוב להם בחיים, זו עובדה שכדאי לך ללמוד. עובדה שנייה, כולם כאן מכירים בחשיבות ***שינוי ההרגלים*** כדי להיות במשקל בריא. זה שינוי איטי וארוך שכרוך בהמון מחשבה ותכנון, ולא בכמה חודשים של ספורט אינטנסיבי ואכילת חסות.

44 זו לא מידה כל כך גדולה.

חוץ מזה את טועה לגבי "עובדה שנייה, כולם כאן מכירים בחשיבות ***שינוי ההרגלים*** כדי להיות במשקל בריא" - הרוב של הפורום בדעה "אני שמן וטוב לי ולא מעניין אותי השאר ולהיות רזה (או משקל ממוצע יותר) זה גועל נפש ובלה בלה בלה.

מידה 44 זה ממש לא מידה גדולה......

מידה גדולה זה 48..מידה 44 זאת מידה רגילה וממוצעת,אז נכון שזה גם מאוד תלוי בפורפורציות הגוף ובגובה גם אבל בכלליות 44 זה לא נחשב גדול

YugiBoy

New member
../images/Emo41.gif זה לא משנה...../images/Emo41.gif

אבל כשאתה מכיר מישהי , אתה לא יודע מה האופי שלה. אתה צריך לגלות במהלך הקשר. ולכן הבחירה הראשונית היא לפי המראה, פשוט כי אי אפשר לדעת מה האופי... יש הכרויות קודמות ויש הכרויות שנעשות לפי האופי, ופה המזל משחק יותר לאנשים בעלי חיצוניות פחות מרשימה, אבל לא בהכרח. ונסכם בזה שזה לא בריא, וזה יכול לגרום לדברים יותר חמורים מאשר הדברים האחרים שאמרת. זה גורם לאנשים לדימוי עצמי נמוך וזה גורם לבעיות פסיכולוגיות, כי מאז שהם קיימים רק מפלים אותם, בעיקר כשהם ילדים. וזה לא דבר שיכול להשתנות כי ילדים לא שומרים בבטן וכשהם רואים משהו מוזר, הם אומרים. חוצמיזה, בלי קשר לפנימיות וחיצוניות, זה מעלה את הביטחון ואת הדימוי העצמי כשאת יפה ורזה, להיות בכושר נותן כח, מרץ, שמחת חיים ומוטיבציה (גם אם את מלאה ועושה כושר, בלי הכללות) ואין שום דבר "שטחי" בלהיות רזה... פשוט האנשים המלאים נוטים להיות יותר נחמדים וחברותיים בגלל הסיבות האלו.... שבתשלום.

מה זה?

אישה שמנה או אישה רזה היא יפה כל עוד היא מודעת לעצמה את יכולה להיות הכי רזה בעולם ועדין להיות חסרת ביטחון . מה הקשר בין אישה שמנה ללא ביטחון? כשזוג נפגש לראשונה החיצוניות עובדת שעות נוספות ואז נכנס פלפל ההרשמה והאופי. איזו אטימות להגיד רזה - מנצח ושמנה מפסידה .

YugiBoy

New member
את טועה

את דוחפת לי מילים לפה כי אין לך משהו יותר טוב להגיד. זה אומר שאת אטומה פה, אני לא אמרתי שהשמנות מפסידניות, אני לא אמרתי שלשמנות אין ביטחון. " כשזוג נפגש לראשונה החיצוניות עובדת שעות נוספות ואז נכנס פלפל ההרשמה והאופי." את מנסה לסתור אותי בכח. אני לא אמרתי שאחרי הרושם של היופי בא עוד פעם הרושם של היופי. אני אמרתי שמה שקורה פה, הוא שכבר בשלב הראשון היופי הוא שקובע, ורק אחריו האופי. אין מה לעשות, ככה זה, גם כשאת קונה בגדים ואת מודדת, את לוקחת מה שיפה כדי למדוד, ורק אחרי שאת מודדת את יודעת אם הבגד נוח. אבל בחרת אותו לפי היופי. אותו הדבר לגבי דייטים (ולפני שאת מנסה, אני לא משווה שמנות לבגדים על הקולב...) לא אמרתי שלרזות יש ביטחון, אבל תסכימי איתי שלדעת שאת רזה, בריאה ועם גוף מושך, מוסיף לביטחון העצמי שלך, והרבה יותר, ואין מה לעשות נגז דה, קשה לבנות ביטחון כשאין את זה. ואני רוצה לראות שתגידי לי שמישהי, אפילו אם היא אוהבת את עצמה מאוד, והיא שמנה, לא תאהב את עצמה יותר כשהיא רזה, ולא יגדל לה הביטחון פי מאה כשהיא רזה. כנ"ל לגבי כאלו שאין להן ביטחון. בטח שיש קשר, המראה החיצוני שלך הוא חלק מהביטחון. וראיתי אלף ואחד הוחכות לכך. אני לא אומר שאי אפשר להיות בעלות ביטחון ללא מראה חיצוני מושך ויפה, אני אומר שזה יותר קשה. עובדה. אני לא נגד השמנות. אני לא נגד הרזות, אני לא נגדך. אני לא פוסל אף אחת, לא מקטלג לפי מראה, לא כלום. אבל את לא יכולה להגיד שזה לא ככה.

למעלה