*הן. ><"
R rox love BSM New member 22/5/08 #82 ../images/Emo45.gif קודם שיודיעו על אפשרות שהם יוצאים מ UK ואז יהיה על מה לדבר
S sweet shir New member 24/5/08 #108 דוגרי. עכשיו באמת שזה בלתי אפשרי, וזה פשוט לא יקרה. תהיו ריאליסטיות. גם אם נעשה מלא ונחפור וכל הארץ תכיר אותם, הם לא יעשו סיבוב הופעות ב~ישראל~ לפני אירופה ><
דוגרי. עכשיו באמת שזה בלתי אפשרי, וזה פשוט לא יקרה. תהיו ריאליסטיות. גם אם נעשה מלא ונחפור וכל הארץ תכיר אותם, הם לא יעשו סיבוב הופעות ב~ישראל~ לפני אירופה ><
S sweet shir New member 22/5/08 #65 לא הייתי צריכה לפתוח ~עוד~ הודעה חדשה. היית צריכה לשרשר לתגובה הקודמת שלך. תמונה של אומנות השרשור, מישהו?
לא הייתי צריכה לפתוח ~עוד~ הודעה חדשה. היית צריכה לשרשר לתגובה הקודמת שלך. תמונה של אומנות השרשור, מישהו?
ג גילולית New member 22/5/08 #54 ../images/Emo205.gif../images/Emo207.gifעידכון קטנטיש לגבי הסינגל../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif לא יודעת אם כבר שמו את זה אבל היה כתוב באתר הרשמי שהסינגל יושמע לרשונה אאל"ט ברדיו 1 בראשון ביוני (זה בקרוב!)
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gifעידכון קטנטיש לגבי הסינגל../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif לא יודעת אם כבר שמו את זה אבל היה כתוב באתר הרשמי שהסינגל יושמע לרשונה אאל"ט ברדיו 1 בראשון ביוני (זה בקרוב!)
M MelMcFly New member 22/5/08 #57 ../images/Emo217.gifאעאעא עוד קצת יותר משבוע ../images/Emo9.gif תודה :]
M McFly rullz New member 22/5/08 #79 ../images/Emo135.gifיאאא יומיים לפני יומולדתי ../images/Emo9.gif
ה המלאכית בלבן New member 23/5/08 #88 אני ראיתי ואני ראיתי את רוני בדרך לביצפר אני-כבר-לא-זוכרת-באיזה-יום נה נה בננה
ה המלאכית בלבן New member 23/5/08 #93 יאפרס ראיתיך באחד מהבקרים נוסעת במושב שליד הנהג במאזדה 323 או משהו כזה עברתי ממש מול העיניים שלי, זה היה משהו בסגנון "וו O0 זו הייתה רוני עכשיו!" ^^"
יאפרס ראיתיך באחד מהבקרים נוסעת במושב שליד הנהג במאזדה 323 או משהו כזה עברתי ממש מול העיניים שלי, זה היה משהו בסגנון "וו O0 זו הייתה רוני עכשיו!" ^^"
M McFlyRoni New member 23/5/08 #94 ../images/Emo109.gif חחחחחח אדיר ../images/Emo6.gif רק שתדעי שכל פעם שאני עוברת ליד התחנה אני מחפשת אותך מעכשיו אני אחפש יותר טוב D:
../images/Emo109.gif חחחחחח אדיר ../images/Emo6.gif רק שתדעי שכל פעם שאני עוברת ליד התחנה אני מחפשת אותך מעכשיו אני אחפש יותר טוב D:
ה המלאכית בלבן New member 24/5/08 #103 אני זאת הבחורה הנמוכה עם הפרצוף של "פאק, לקום בבוקר זה כל כך גרוע >< " D:
M MissMaya New member 25/5/08 #116 ../images/Emo207.gif../images/Emo89.gif../images/Emo27.gifתמונות+סרטונים חדשים! פרומו של התוכנית F Word שמקפליי יהיו בה (27 במאי) "McShit" XDDD הם שרפו שם משהו נראה לי... וגם עוד סרטון קצר של שלהם למגזין Top Of The Pops ובצד סתם תמונה חדשה חמודה שלהם =]
../images/Emo207.gif../images/Emo89.gif../images/Emo27.gifתמונות+סרטונים חדשים! פרומו של התוכנית F Word שמקפליי יהיו בה (27 במאי) "McShit" XDDD הם שרפו שם משהו נראה לי... וגם עוד סרטון קצר של שלהם למגזין Top Of The Pops ובצד סתם תמונה חדשה חמודה שלהם =]