לשבור שתיקה ב
אנשים

sweet shir

New member
חח וואי, אני כבר לא יכולה לחכות לשמוע אותוD:

בטח אני גם אקנה אותו אם יהיה לי כסף P:

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif../images/Emo207.gifעזרה ^^

למישהו יש את השיר V - Blood Sweat And Tears ויכול לשים להורדה? D= תודה 3>.

McFlyRoni

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo109.gif תקנו אותי אם אני טועה אבל...

לא היו סטטיסטיקות איזה 3 חודשים XD

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifצודקת../images/Emo70.gif,מה עם זה באמת?../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo207.gif../images/Emo58.gifלאמריקן איידול

קוקי33333333333333> אעאעאעאע הוא זכה קפראליו אבל ארצ'י>>>>: לונורא הוא עוד יצליח קוקי

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

הוראיי DDDDDDD: לקוקי מגיע הרבה יותר לזכות, ארצ'י חרפן אותי.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלאאאאאאאא ס פ ו י ל ר../images/Emo70.gif WHYYYY

איזה באסההההההההההההההההה אני בשוקקקקקק ארצ'י היה מושלםם אני מקווה שהוא יצליחחח

Bleed for Me

New member
כןןן../images/Emo58.gif

קוקי אשכרה ניצח!!!! לא ישנתי בלילה בגלל הגמר!! סופסוף אחרי שתי עונות שבהם הפייבוריטים שלי לא ניצחו, הלילה זה קרה והבנאדם הכי מדהים והכי ראוי לניצחון לקח אותו בכבוד! ודיוויד קוק הוא האמריקן איידול

kelly7i

New member
אעעע../images/Emo7.gif ../images/Emo71.gif

עוד שניה נגמרת השנה, והי"בים יעזבו. לא יהיה יותר נוף! נהיה הכי גדולים=\ לא רוצה שהם יעזבו, זה נחמד שיש אותם מעלינו..
הם חמודים כאלה, לא הספקתי להכיר אותם יותר מידי. ולא הספקתי לממש את הפנטזיה שלי שיהיה לי חבר מי"ב!
זה לא הוגן. אני חייבת להכיר אותם! יהיה עצוב שנה הבאה בבצפר, חוץ מהשכבה שלי שלא הולכת להשתנות מי כבר יהיה? כיתות י'? צוציקים לא עושים לי את זה><"

sweet shir

New member
וואי, חח אני מה זה מבינה אותך. גם אנחנו נכנסו

לדיכאון מזה XD ואני בי'! בטח הי"אניקים יראו טוב שהם יהפכו להיות י"בניקים. זה מן חוק שכזה!
וואי חח איזה באסה יהיה בי"ב שלא יהיה חתיכים לבהות בהם. אי אפשר לבהות באנשים מהשכבה שלך! O: חחחח טוב, אני רק מבאסת אותך עוד יותר, אבל שתדעי שאני מבינה אותךXD

kelly7i

New member
XDDDDDDDDD../images/Emo71.gif

אוך זה ממש עצוב. יום אחד הי"בים היו בטיול שנתי, זתאמרת לא יום אחד, זה היה מס' מכובד של ימיםXD והכל היה שקט כזה, לא היה נוף, לא היו אטרקציות!><

sweet shir

New member
חחחחח אנחנו והי"בניקים יצאנו לטיול שנתי באותו

יום, אז זה לא קרה לי.

adi12313

New member
הלואו

חחחח קוראים לי עדי אני בת 16 XD מגבעתים ואני אוהבת את הארי ודאגיי!! ונראלי שזה יעזור כי המנהלת של העצומה אז אבא שלה עובד בחברה שמביאה להקות וכאלה..נראליי

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gifכנסו כולם../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

אני יודעת שאתם אומרים שאין סיכוי שמקפליי יבואו לארץ. אבל יש הרבה אנשים שאוהבים אותם פה. בקשר לעצומה שעדי הביאה-זה לא בדיוק יעזור כי אפשר לחתום שם כמה שרוצים.וזאת רק עצומה אחת.אנחנו צריכים להתחיל לפרסם את הפורום-וליצור עצומה חדשה שאי אפשר לחתום עליה יותר מפעם אחת תחשבו על זה-זה לא יכול להזיק-ואל תגידו שאין טעם.כי יש

sweet shir

New member
הקטע הוא, שיש להקות עם ~הרבה~ יותר מעריצים

מלמקפליי, וגם הם לא מגיעות לארץ. ברור שיש טעם, אבל זה טיפה לא מציאותי. במיוחד בגלל שהם לא עשו סיבוב הופעות באירופה אפילו!

למעלה