לשלם בדייטים - אם הגבר לא משלם

Paranoid Eyes

New member
זה הפמיניזם כנגד השוביניזם..

שנראה פה... אני פשוט רואה את זה כדבר טבעי, עניין של אופי.. לאו דווקא שוביניזם/פמיניזם :)

ChilD SouL

New member
../images/Emo124.gif קיצר, חפרתם.

אני לא מבינה לשם מה הדיון הכה מתיש הזה, כולל הירידה לפסים אישים [אהמ...אהמ...]. לבנאדם X יש דעה Y. ולבנאדם Y יש דעה X. כל אחד פה מנסה לשכנע את השני להאמין במה שהוא מאמין ואומר שהדעה שלו פסולה כי... שכל אחד יחשוב ויעשה מה שבא לו. יש בנות שאוהבות שמשלמים עליהן. יש בנות שמעדיפות שלא. יש בנים שרואים את זה כניצול. יש בנים שאוהבים לעשות זאת. על מה כל המהומה
PEACE AND LOVE

Paranoid Eyes

New member
יקירתי.

א. זו המטרה של הפורום. ב. זו מטרה של כל דיון/ויכוח. ג. זה שאנשים פה לא יודעים לנהל ויכוח/דיון תרבותי זה כבר משהו אחר :) קיס קיס.

מיטללל

New member
מסכימה עם סעיף ג'

אני גם ממש לא אהבתי, בלשון המעטה, את הכיוונים בהם השרשור הזה התפתח... למען האמת? אפילו דיי הגעיל אותי. בעתיד ששרשורים ילכו לכיוונים שכאלה, של תקיפות והעלבות אישיות, הודעות ימחקו. וחבל.

TalKz

New member
חחח אם הייתי יודע שזה יעשה

כזה מלחמה לא הייתי פותח ת'שירשור

comet9

New member
סתם שירשורפלצת בלי תכלית

לי לא אכפת לשלם בדייט הראשון. לי גם לא אכפת לשלם חצי חצי. בעצם. כל עוד הבחורה תהיה הוגנת איתי. אין גבר שלא היה עושה את זה.

pain is MY love

New member
למה לא הוגנת?!

למה את חושבת שהיא יושבת וזוממת מאחורי גבו איך היא מגרדת ממנו כסף?! אולי הם פשוט יושבים וצוחקים ונהנים וואללה, בסוף הערב בכיף שלו לשים שטר אחד על שניהם ולהמשיך בחיים... זה מאוד טבעי את יודעת.. אני לא יודעת מה איתך אבל אני מעולם לא ישבתי בסוף דייט והרהרתי על יחסי שוביניזם פמיניזם ודעות קדומות בחברה הישראלית בעוד הבחור הציע לשלם עליי.. זה משהו כל כך שולי שניפחנו פה לכאלה מימדים שזה כבר מתחיל להיות עלוב!

נועם m

New member
אין לי ספק

שאת לא "יושבת וזוממת מאחורי גבו איך לגרד ממנו כסף". אני משוכנעת שזה "מאוד טבעי" לך... את לא "זוממת" שום דבר, ופה כנראה מתחילה הבעיה... אני רק רוצה להזכיר לך, שפעם גם להיות נטולות זכות הצבעה נראה להרבה נשים "מאוד טבעי" (אבל עכשיו בטח תכתבי שאני מנפחת את העניין... הרי אין מה להשוות בכלל, נכון?) ואת יודעת... גם אם משהו נראה טבעי לך, הוא עדיין ממש לא טבעי לאנשים אחרים (נשים וגברים)- והשרשור הזה הוא העדות לכך. והיו פה סיפורים של כמה גברים, שדווקא הקטע של לשלם בסוף כל דייט הוא מה שהורס להם את ה"צחוקים ונהנים" שלך... (אופס, מה חשבתי לעצמי- הרי פחות אכפת לנו מההנאה שלהם, נכון?) ולסיכומו של דבר- גם אם נושא השרשור נתפס בעיניך כ"כל כך שולי", זה עדיין לא משחרר אותך מכך שהדעות שלך, שוליות ככל שיהיו, הן עדיין שוביניסטיות

Piren

New member
חחח את לא משאירה לי מה להגיב

מרינה - כל פעם את נופלת באותה שטות, בלי לקלוט - "נראה לי טבעי" - זה השוביניזם שלך שמדבר.

pain is MY love

New member
טוב יאללה

אני שוביניסטית! אני מודה בזה! עכשיו אפשר לשים אותי על המוקד, לשפוך עליי נפט ולתת לי להדליק סיגריה...

Piren

New member
כמו שצריך ../images/Emo6.gif

קיצר, תרגעי.. את היחידה שעושה מזה כזה סיפור ארוך, ורבה במשך הודעות על הודעות שאת כביכול מאוזנת. קשה להודות שההתנהגות שלך מתאימה לגבר שוביניסט מאשר לאישה בשנות ה-2000?
כבר בתחילת האשכול תום אמרה לך שבהחלט מותר לך להיות מה שבא לך, גם אם זה אומר שאת שוביניסטית, רק משום מה את מכחישה את זה.. בשביל מה?

pain is MY love

New member
טוב אתה מעייף

והמוח הבלונדיני שלי ישן רק שעתיים בלילה אז שיהיה לך לילה טוב...

Paranoid Eyes

New member
מרינה,

פעם אחת יצא לך לשלוף ארנק בדייט ולשים "באופן טבעי" שטר על שניכם, והמשכת בחיים? יש לי תחושה שלא. אף אחד לא חייב לך שום דבר.

angel of black

New member
באמת חחח בנות תעשו טובה...

אני קצת פנימיסטית בכל מה שקשור לכסף.... מתחלקים מזה הבנות לא עובדות חחח חצי חצי בדייט הראשון, ובנוגע לזה שיש גברים קמצנים לפעמים זה נכון כיאילו קצת פינוק לנשים אבל בדייט הראשון? טוב שלא נסחפתן.. בקיצור תעשו מה שבא לכם אבל לא רק גברים משלמים קצת כבוד עצמי פור גוד סייק! ואגב זה נכון שפולנים קמצנים סתם אני אומרת לא קשור בעיקר נשים פולניות

ofir50

New member
מה אם מדובר בבחורה פרימיטיבית?

נגיד שאני ה"גבר החדש" ואני משלם רק על החלק שלי. חלק מהבחורות מאוד יפגעו אז הגברים משלמים בשביל לא לקחת סיכון...לך תדע מה עובר לה בראש...

למעלה