לשלם בדייטים - אם הגבר לא משלם

גבריאל 5

New member
ואפילו אצל זוגות נשואים

אני שומעת שיש נשים שלא יתנו לבעל עד שהוא לא קנה להם משהו שרצו.

pain is MY love

New member
מה את מופתעת?

שיש לי דעה שונה משלך?! אני לא אומרת שאני אחתוך קשר עם מישהו בגלל שהוא לא שילם ואני גם לא אקפוץ למיטה עם מישהו בגלל שהוא שילם אבל פשוט נראה לי מאוד ג'נטלמני וחביב שהבחור ישלם בפגישה הראשונה זה הכל! תפסיקו לנפח כל דבר.

TalKz

New member
אשכרה לפעמים אני מרגיש

שאני קונה בנות ב30 שקל לארוחה בשביל סקס זה כזה מחליא אותי.

Paranoid Eyes

New member
יקירי,

כמו שקובי אמר פה קודם, או שזו הייתה דקלה? אהממ.. אם אתה יוצא עם בחורה כזאת, אז תאמין לי שאתה רוצה שהדייט הזה יהרס ושהוא יהיה האחרון! אתה לא צריך לצאת עם בנות כאלה! וטוב שכך! תשמח שאתה מגלה את זה על ההתחלה ולא אח"כ:)

Paranoid Eyes

New member
מאמי

יש לנו דעות שונות, אני מקבלת אותה אבל לא חייבת להסכים איתה. אבל בואו נגיד שזה לא נראה טוב... אנחנו לא הולכים לאיזה מסעדת פאר לדפוק סטייקים ב300 שקל ואני מאמינה בחור שמספיק רוצה את הבחורה יכול להשקיע כמה שקלים על קפה או בירה או אפילו סרט... עם כל הכבוד זה מאוד מראה על מידת הרצון וההשקעה.. אין לי בעיה לשלם חצי חצי אבל זה נותן הרגשה של חוסר אכפתיות זה את רשמת, זה ציטוט של דברייך. כפי שאמרתי זה לא עניין של כמה כסף, זה עניין עקרוני. כסף זה לא קשור בכלל למידת הרצון להשקיע, ואם את בחורה חומרנית שזה שישלמו לך על הקפה זה אומר שהגבר משקיע בך.. אז שיהיה לך בכיף. אין לי מה לומר יותר.

pain is MY love

New member
דווקא בגלל שזה לא עניין של כסף

הבחור כן יכול להשקיע ולשלם בדייט ראשון אם היה מעניין אותי כמה כסף יש לו באמת הייתי מזמינה סטייק ב300 דקל..

RVD18

New member
אז את אומרת שזה יפה אם הגבר

יציע לשלם. אותו דבר אם הבחורה תציע. אבל לא צריך לקחת את זה כמובן מאליו ואני לא חושב שזה לא בסדר אם מתחלקים.

pain is MY love

New member
בואו נראה את זה ככה...

נגיד ואנחנו יוצאים בדייט ראשון הבחור יכול לפתוח בעבורי את הדלת של האוטו- אני אחשוב שהוא ממש חמוד והוא יכול לא לעשות את זה- וזה עדיין יהיה בסדר. הבחור יכול לקחת אותי לדייט רומנטי על חוף הים עם נרות ויין- אני אחשוב שהוא ממש חמוד והוא יכול לא לעשות את זה- וזה עדיין יהיה בסדר הבחור יכול להחמיא לי בלי סוף- אני אחשוב שהוא ממש חמוד והוא יכול לא לעשות את זה- וזה עדיין יהיה בסדר. הבחור יכול לשלם עליי בדייט הראשון- אני אחשוב שהוא ממש חמוד והוא יכול לא לעשות את זה- וזה עדיין יהיה בסדר... כלל המעבר מ.ש.ל! הבנתם????

Paranoid Eyes

New member
מרינה

יקירתי, את סותרת עת עצמך בכמויות. תבדקי קודם את ההודעות הקודמות שלך, לפני שאת ממשיכה להגיב.

Paranoid Eyes

New member
חחחחח אין בעיה.

בהודעה אחת כתבת.. "אבל בואו נגיד שזה לא נראה טוב... אנחנו לא הולכים לאיזה מסעדת פאר לדפוק סטייקים ב300 שקל ואני מאמינה בחור שמספיק רוצה את הבחורה יכול להשקיע כמה שקלים על קפה או בירה או אפילו סרט... עם כל הכבוד זה מאוד מראה על מידת הרצון וההשקעה.. אין לי בעיה לשלם חצי חצי אבל זה נותן הרגשה של חוסר אכפתיות" בהודעה אחרת כתבת.. "הבחור יכול לפתוח בעבורי את הדלת של האוטו- אני אחשוב שהוא ממש חמוד והוא יכול לא לעשות את זה- וזה עדיין יהיה בסדר. הבחור יכול לקחת אותי לדייט רומנטי על חוף הים עם נרות ויין- אני אחשוב שהוא ממש חמוד והוא יכול לא לעשות את זה- וזה עדיין יהיה בסדר הבחור יכול להחמיא לי בלי סוף- אני אחשוב שהוא ממש חמוד והוא יכול לא לעשות את זה- וזה עדיין יהיה בסדר. הבחור יכול לשלם עליי בדייט הראשון- אני אחשוב שהוא ממש חמוד והוא יכול לא לעשות את זה- וזה עדיין יהיה בסדר..." אז? מה החלטת בלונדה?:)

pain is MY love

New member
לא סתרתי את עצמי בכלל

כמו שאמרתי הוא יכול לא לשלם אבל יהיה הרבה יותר נחמד וחביב ומעיד על השקעה מצידו אם הוא כן ישלם.. מה לא ברור?

גבריאל 5

New member
תגידו

מה זה השיפרה, קובי דקלה האלה? כאילו דא? אם אתם מכירים בשמות אז מה המשחק הכפול? תדברו בלי הניקים הטפשיים וחלאס. אז אחר כך בחיים גם משחקים משחק כפול- את משלמת בדייט ואחר כך אומרת שהוא קמצן.

למעלה