לשניכם יש יום הולדת ב-11 בחודש?

גם דימויים הם גם מילים

הכל זה מילים... אומר משהו התחלתי, מאוד בעדינות כדי לא לחשוף יותר מדי... אני חושבת שהיתה התחברות "לרוח" שלי ולפנג שוי בצורה מאוד חיובית. עדינות פגשה עדינות ורכות... היתה חויה מאוד עוצמתית ואישית בינינו, ואני תמיד אזכור אותה ... עם כל מה שהיה בה. כשיש מרקם רך, מצע רך, נוצרת גמישות שמאפשרת לטפל בדברים בצורה רכה, נעימה, ובעיקר... ללא ספקנות, אלא קבלה ואמון. אני יעצור כאן, האם את מתחברת למה שאמרתי? זה מדבר אליך?

די מדבר ../images/Emo9.gif

אבל העוצמה של הבית אין בו רכות מבחינת וילונות , בדים, צמחייה אין שם רכות שאני מכירה (אני לא מומחית פאנג שוי) ובזכות העוצמה הנעימה שיש שם בבית אני כבר יומיים הולכת עם הספר של הפנג שוי לעבודה וחזרה במטרה לקרוא ולהבין דברים שאיני יודעת החלטתי לשנות גם את המשרד וגם את הבית שלי למרות שהבית שלי כבר כמה שנים נתן לי הצלחות בכל התחומים אולי רק קצת שינויים בעניין הבריאות שלי שנפגעה בעצם אולי יש איזו סתימה בבית אבל הבסיס אחלה ואני רוצה שיהיה בו את הרוחניות שיש בבית ההוא, יש שם איזו עוצמה מרגשת , משהוא מואר לדעתי ברצפה שם היא העוצמה

זה הפנג שוי

המיקומים, הצבעים, החומרים... אל תסתכלי לעולם במה שיש לאחר, ותגידי שאת רוצה שיהיה אצלך נסי למצא את שלך, עשי דברים שקשורים בך התסכלי על הבטן, הקשיבי לה, היא כל הזמן מדברת ונסי לדעת פחות, להשתמש בידע שלך פחות, כי אז יכולים הדברים האמיתיים לצוף מהר יותר. בריאות שנפגעת, היא סימן למשהו שמתרחש הרבה זמן ולא שמים לב איליו...

למעלה