לשניכם יש יום הולדת ב-11 בחודש?

Deerest

New member
נכון

כמו טורנדו. בשביל להניע ובשביל להגיע לא צריך כזה כח. חוסר סיפוק תמידי זה מאפיין גיל מסויים שבו באמת היינו צריכים אותו ככוח מניע כדי שנוכל לפלס את דרכנו. בשלב מסויים מתחלף הכח המניע, כבר לא צריך כזו עצמה. מעבורת החלל, מכירה את שלבי ההמראה? כדי להוציא אותה מתחום כח המשיכה של כדור הארץ היא צריכה "חוסר סיפוק תמידי" כדי להביא אותה לחלל היא צריכה "בגרות" כדי להניע אותה בחלל היא צריכה רק "כח ההתמדה". תארי לך מה היה קורה לה אם היא הייתה משתמשת ב"חוסר סיפוק תמידי" גם בחלל. יש כאלה ש"מרגישים" שהם עדיין לא התנתקו מכדור הארץ שלהם.

חוסר סיפוק תמידי

נמצא בכל גיל... ולעיתים קרובות מאוד לא עובר בכלל, רק משנה את ה"תלבושת". לעיתים בחורה יכולה להתחלף במכונית. שתיהן נקבות בעברית...

אני אסתפק לי בבחורה.........../images/Emo13.gif

אביבה,זה לא ממש קיים אצלי,את יכולה להוכיח את ההיפך,למרות שאת לא חייבת להוכיח כלום? הייתי רוצה לדעת,שאני טועה! היישות שלי,היא יישות סגפנית,מתוך מודעות עמוקה מאד,משהו שקשור בתת מודע,באינסטינקט,וגם בהכרה,במודעות,והמטרה..? שאהנה יותר ממנעמי החיים,אני תמיד משאיר מקום להנאה נוספת,ולכן אני תמיד מסופק,... שימי אותי בתוך חד סגור,תני לי 3 ארוחות ביום,קצת לקרוא,מדי פעם,ולא הרגת אותי,רק חישלת אותי,ואני אצא משם יותר חזק,יותר חכם,יותר מסופק, יותר מוכן,יותר רוחני,יותר משובח. נראה לי ככה,לא יודע למה

Deerest

New member
עוד. אני כבר בשוונג

תיאוריה שאני עכשיו מפתח... חוסר סיפוק תמידי (להלן חסת) מעיד על תהליך בעבר שלא הושלם. מי שחש חסת חש מבולבל מפני שכל מה שהוא עושה ומשיג לא משקיט את הרעב הזה. ברמת הפשט, כל מה שהוא צריך לעשות זה לחזור לאותו ארוע, להשלים את התהליך ובא לציון גואל. (כן, גאולה זו המלה). בדיוק כמו שמרפאים מארוע טראומטי. ברמת הפרקטיקה, הסיכוי שזה יקרה שואף לאפס. כדי לאתר את אותו חסך, להתחבר אליו, להשלים אותו ולהפרד ממנו לנצח, דורש דרכי פעולה, שאם הסובלים מחסת היו מפנים אליהם את הכח הזה, חייהם היו "סובלים" מהרבה שלוות נפש.

Deerest

New member
נשמע לי מוכר

הסרקזם הזה. או שזה רק אצלי באזניים ואת בכלל טופחת לי על הכתף במעין פירגון.

זה

היה איום קטן בשביל לקבל תשובה מפרגנת,בטח שמפרגנת תהנה

Deerest

New member
בדרך כלל

זה בחוג המשפחה או בזוג. אבל באופן כללי אני לא אדם של שמחות תלויות אירועים. אני שמח וחוגג לפי הלו"ז שלי. אני עצוב ובוכה לפי הלו"ז שלי. והשני יכול ליפול גם על יום הולדת. באותה מידה ש (לא חשוב).

תשובה ראשונה

כולה שייכת לצנזורה? אין בה חלקים שאפשר לדעת? חחחח אם הבנתי נכון.... ב24 אני אפתיע אותו בסוף שבוע כי כתבתם שזה הכי הייתם רוצים
לא מסבירה זה קל

Deerest

New member
אני מת לשאול

אבל אני מתאפק. רואה?
(שיט) הנה, זה ברח לי... איזה 24? זה 11 מי כתבתם? מי הייתם רוצים? על מה את מדברת? ppleeeeeeeease

דירסט,למה אתה מסתבך?

אמרתי לך שאתה כבד! היא רק דחתה את סופהשבוע, ובעלה לא יודע איזה גוד טיים,הוא הולך לקבל! וכל זה בזכותך! זה נקרא "מתנה באשכרה",ואלה המתנות שהכי כיף לקבל... אישה,כל הכבוד,ולא לשכוח את ה ש י א ג ר ה בסדר? עוזי

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo92.gif

אתה ועוזי ב-11 הוא ב-24 כתבתם=אתה ועוזי הייתם רוצים=אתה ועוזי(גברים) מדברת=איך לחגוג יום הולדת בחירה=צנזורה חחחחחחחח ויש לי רעיון יותר טוב
שגם אתם תצאו עם בנות הזוג לסוף שבוע..(יום שישי בבוקר,חזרה במוצאי שבת) ב-11 כל אחד ממכם יצא למקום אחר מסביב לכנרת(או בצפון)ותבואו לספר איפה כדאי לי לבלות עם בן זוגי ב-24
נו הולך? אל תהיו כבדים

Deerest

New member
אני דווקא אוהב יותר את הדרום

השלווה שאפשר לתפוס שם היא מסוג אחר לגמרי. בשני הצדדים הייתי וכשעל המצבר הסתכלתי היה מלא עד אפס מקום כשחזרתי מהדרום (יש, יצא לי בחרוזים)

למעלה