ל--דוד170

דוד170

New member
עמלק

בס"ד "ואם הם מתחלקים - אתה מקבל את הכוכב הזה ואני את זה ? " ת. כתוב בתורה בספר דברים פרק ד´ פסוק לב´: כי שאל נא לימים ראשנים אשר היו לפניך, למן היום אשר ברא אלקים אדם על הארץ, ולמקצה השמים, ועד קצה השמים: הנהיה, כדבר הגדול הזה, או, הנשמע כמהו. השמע עם קול אלקים מדבר מתוך האש, כאשר שמעת אתה--ויחי. או הנסה אלקים, לבוא לקחת לו גוי מקרב גוי, במסות באתות ובמופתים ובמלחמה וביד חזקה ובזרוע נטויה, ובמוראים גדלים: ככל אשר עשה לכם י-ה-ו-ה אלקיכם, במצרים--לעיניך. לה אתה הראת לדעת, כי י-ה-ו-ה הוא האלקים: אין עוד, מלבדו. מן השמים השמיעך את קלו, ליסרך; ועל הארץ, הראך את אשו הגדולה, ודבריו שמעת, מתוך האש. עד כאן דברי התורה. נותן התורה מנבא שלא היה ולא יהיה לעולם סיפור כפי שמתואר בעשרת המכות וביציאת מצרים ובמעמד הר סיני. אם נותן התורה היה חייזר והם התחלקו לא היה כתוב בתורה את המשפטים שכתובים לעיל. כלומר לא היה כתוב שלא יהיה ולא היה עוד מישהו שיתן ספר דומה. כי אתה אומר שהם התחלקו. וכן לא יתכן שיצור גשמי כל שהוא יוכל לעשות שלושה ימים חושך זה נס שלא ניתן לעשות אותו על ידי מישהו גשמי. http://www.hidabroot.org/passover3/passovermain.htm "ויאמר ה´ אל משה, נטה ידך על השמים, ויהי חשך על ארץ מצרים, וימש חשך. ויט משה את ידו על השמים, ויהי חשך אפלה בכל ארץ מצרים, שלשת ימים. לא ראו איש את אחיו, ולא קמו איש מתחתיו שלושת ימים, ולכל בני ישראל היה אור במושבתם". (שמות י´ כא´-כג´) "ויקרא פרעה אל משה, ויאמר: לכו עבדו את ה´, רק צאנכם ובקרכם יוצג, גם טפכם ילך עמכם.

preacher

New member
לא, דוד.

אם חייזרים נתנו את התורה, וחייזרים כידוע אינם בוראי עולם - אז ברור שהם שיקרו, ונתנו תורת שקר, מה שאומר שכל הפסוקים האלו הם גם שקרים.

דוד170

New member
הם לא היו כותבים שקרים ללא

צורך. לא ענית לי איך גוף גשמי יכול לכבות את השמש שלושה ימים.

preacher

New member
למה לא?

אולי הם רשעים. אולי זה ניסוי ענק בבני אדם - לראות לאיזה שטויות אפשר לגרום לנו להאמין. בכל אופן, מי אתה שתדע מה חייזרים רוצים או לא רוצים לעשות? כמובן שחושך מצריים לא היה ולא נברא. מחוץ לתנ"ך אין לו שום שום עדויות. נראה לך סביר שמאורע כזה לא ירשם בתולדות מצרים? אבל אם חייזרים מתקדמים מספיק היו רוצים להחשיך את מצריים לשלושה ימים, אני בטוח שיריעה דקה מחומר אטום בקוטר מספיק שתפרש במסלול גאוסינכרוני תפתור את הבעיה הקטנה הזו. ולמען האמת יריעה כזו בדיוק היא חלק מתכנון אפשרי של ספינת חלל - "מפרש שמש".

דוד170

New member
אני כשחזרתי בתשובה, ראיתי ניסים גלו

גלויים שאם אתה היית רואה אותם היית בטוח שיש בורא לעולם והתורה אמת. אני לא יכול להוכיח לך אבל גם אתה לא מוכיח לי שחייזרים נתנו את התורה. אתה יכול להוכיח לעצמך שהתורה אמת בצורה מוחלטת אם תחזור בתשובה. כל מי שחוזר בתשובה השם עוזר לו. מספיק למי שלא יכול לחזור בתשובה שלמה לפתוח פתח כחודו של מחט בשלב ראשון.

G o v e r no r

New member
"לא ענית לי איך גוף גשמי יכול

לכבות את השמש שלושה ימים" היכן כתוב שהשמש כבתה שלושה ימים. הוכח שהשמש כבתה שלושה ימים... אה, יש לי הוכחה שאדם, בשר ודם כתב את התורה. נותן התורה _לא_ _ידע_ שקשקשת היא סמן נחוץ ומספיק. עובדה. פעמיים תמימות(*) הוא התיר לאכול רק את בעלי סנפיר וקשקשת. העובדה שנזקק ל_שני_ סמנים מעידה כאלף עדים שנותן התורה _לא_ _ידע_ שדי בקשקשת. העובדה שזה צויין בשני מקומות שונים מעידה שאין זו טעות סופרים. נותן התורה לא הכיר את עולם החי הימי!!! זו האמא של כל ההוכחות שנותן התורה היה אדם, בשר ודם, ופחות חכם מאלה אשר באו מאות שנים אחריו ואמרו שדי בסמן יחיד - קשקשת. בנוסף, הנה קביעה כי ויקרא י"א פסוקים ג´ עד ז´ הוא סתם כלל-אצבע טוב ליהודי החי במזרח התיכון (ראו משפט אחרון), ולדעתי, תמיכה משמעותית בהשערה כי התורה נכתבה בידי אדם שחי במזרח התיכון. (*) פעמיים צוינו סמני יצורי המים הכשרים: ויקרא י"א פסוקים ט´ י´ דברים י"ד פסוקים ט´ י´ י"ב

עמלק

New member
תגיד לי משהו

מה אתה מבין באיך חייזרים חושבים ?! אתה עונה בשמם פתאום, ממש כמו שאתה עונה בשם האלוהים שלך... אתה עלוב נפש ואם קיומך הגשמי לא היה כל כך עצוב היית יכול להיות בדיחה חזרה מאוד...

דוד170

New member
אתה לא מבין בחייזר יותר ממני. אני

בעצמי ראיתי אותו. והוא דיבר אלי ואמר לי את עשרת הדיברות. ואת העונש למי שלא יקיים אותם. וזה לא שקר. בורא העולם הוא חי וזר כלומר חייזר. וכל היהודים היו במעמד הר סיני כולל הנשמות שעתידים להיות בעתיד. כך שאני ראיתי את החייזר ואתה לא יכול לומר לי שאני לא מבין בחייזר.

עמלק

New member
אתה

צריך טיפול פסיכולוגי כפוי בדחיפות, אתה מופרע נפשית. ראית את אלוהים ? הוא דיבר איתך ? זה פשוט לא יאמן, אתה שקרן בצורה שלא תיאמן ומטורף פי אלף ממה שאתה שקרן.

דוד170

New member
כתוב בפרוש רש"י שכך הדורות שיהיו

בעתיד גם היו במעמד הר סיני.

G o v e r no r

New member
את מי אתה מצטט לנו, את אלה שכתבו

בדיחה בלתי רגילה על היום החסר של יהושע? קרא מעט על סכום מצב הממצאים העכשווי... אה, אגב (1) הוכחה שנותן התורה _לא_ הכיר את החי במים (2) קביעה כי ויקרא י"א פסוקים ג´ עד ז´ הוא סתם כלל-אצבע טוב ליהודי החי במזרח התיכון (ראו משפט אחרון), ולדעתי, תמיכה משמעותית בהשערה כי התורה נכתבה בידי אדם שחי במזרח התיכון.

דוד170

New member
G o v e r no r

"אלא בעדות אחת (single account אם כך איך כל העם התחיל לחגוג חג פסח וחג מתן תורה?

למעלה