לCASUS

Iron-Maiden

New member
לCASUS

תראה, אני לא יודע עליך הרבה, אבל מהפרטים שיש לי עליך - לפי מה שכתבת באחת ההודעות פה לאחרונה (בן 15, אזור ת``א וכו`), וגם לפי האופן והדרך בה אתה מתנהג אני מגיע למסקנה אחת בלבד: אתה יצור בקנה מידה עולמי. יש גבול כמה אפשר לרצות לתרום/לעזור וכו` למדינה ולצה``ל, עד כדי כך שזה גובל בחוסר חיים ובכפייתיות. אתה חורש את הפורום הזה מא` ועד ת`, עונה לכל מיני שאלות שלא קשורות לך ומשקר בלי עין הרע, רק לא מזמן אמרת לבת 17 שעומדת להתייצב בפני צו ראשון שגם אתה כמוה - למרות שלך יש עוד שנתיים לכך - מצבך באמת עגום. אני מעריך אנשים שרוצים לתרום ולעזור אבל לפי מה שאני מבין אתה מדבר הרבה ועושה כלום. אם כל כך חשוב לך - אז לך להתנדב במד``א, במשטרה, במכבי האש או במה שמעניין אותך - לא חסרים מקומות, תאמין לי. במקום לתרום אתה רק מדבר על לתרום כל היום ושורף את זמנך בצורה חסרת חיים בפורום הזה, ולא מפסיק לעצבן פה אנשים עם אמרותייך המפגרות והילדותיות (שמנסות להישמע בוגרות, אך לשווא). לך תעשה מה ששאר הילדים בגילך עושים, או כל דבר אחר שבראש שלך, אבל תעזוב את הפורום הזה לשנתיים הקרובות כי זה באמת לא מיועד לאנשים שעד יום הגיוס שלהם יש עוד יותר מ-3 שנים, עם כל הכבוד. מה שיקרה בסוף זה שאתה תהיה כשל בלימודים, ואחרי שתסיים את הצבא, תאמין לי שזה לא נעים להיבחן להשלים 3 שנות לימוד בתיכון. בכל אופן אני לא בא כדי להעליב אותך, אני מעריך שאתה אדם מופנם ופגיע (הדבר נובע מעצם העובדה שאתה חושש לחשוף את שמך) - ועל כן אני מנסה להציע לך בצורה נעימה לעבור לעיסוקים אחרים, לפחות בזמן הקרוב. אם אתה רוצה לעזור אז הסברתי לך איך לעשות זאת. אם אתה רוצה להתכונן לצבא תעבוד על כושר, ואם את זה אתה עושה טוב מאד. אך מה שלא תעשה - על-ידי שריצה בפורום הזה יום וליל אתה לא תועיל לאף אחד ובטח שלא לעצמך, אלא להיפך - אתה מצטייר כאדם מסכן וחסר חיים, וחבל. אני לא מצפה לכל תגובה, אני רק בא להעיר מספר הערות, ולכן שום תגובה שלך לזה לא תזיז אותי מדעתי הקודמת (אשר מתבססת על מאות הודעות שלך בחודש האחרון). תודה ובהצלחה

ysofer

New member
גם לשלי...

אתה בכלל לא מכיר את כסוס, אתה לא יודע בכלל מה השם האמיתי שלו אז מה אתה שופט אותו??? אז מה, גם אני שורף הרבה שעות בפורום... אבל זה מה שאני אוהב.. ואולי ככה גם כסוס והוא מבין הרבה בקטע הזה ויש לו הרבה מה לתרום לכל מיני אנשים עם שאלות שונות וזה שהוא ``צעיר`` לא אומר כלום אז תרגע ותחשוב קצת לפני שאתה שופט אנשים סתם ככה נ.ב. הוא באמת לפני צו ראשון!

טל עדתו

New member
אהמ... תן לי להבין משהו...

מה הקטע שלך??? אז מה אם הוא מורעל??? זה דבר רע??? הלוואי והיה לנו עוד הרבה כמוהו במדינה... במקום עוד נערים צפונבונים משתמטים!!! מורעלות זה דבר טוב!!! אני מורעלת מאז שאני קטנה, לא מגיל 15, אז מה? זה רע??? ודבר אחרון - נראה לי שהיתה אי הבנה בקשר לגיל של קסוס ולצו 1, אבל אל תצא בצהרות שהוא משקר לפני שאתה בודק!!! חבל!!! קסוס לא שקרן! ו........... הלוואי ולך היתה טיפה מהורעלות שיש לו!!! טל.

balcony

New member
עצוב שאתה מפצה על חסכים שלך

דרך ביקורת לא בונה על אנשים ששוים הרבה יותר ממך.

avipe

New member
נדפקת האא?

מי אתה שתגיד לו מה לעשות? אני בחיים לא ראיתי שהוא שיקר..הוא מאז ומתמיד אמר שהוא קטן... ואני בטוח שהוא לא 24 שעות ביממה בפורום...והדבר שבכלל לא הצלחתי להבין זה איך הגעת למסקנה שהוא יצטרך להשלים בגרויות?בגלל שהוא נכנס שלוש פעמים ביום לפורום אז הוא יכשל? אתה נדפקת לגמרי...

מי אתה בכלל?!

אדון איירון, אני לא ממש מכיר את הביוגרפיה שלך, אבל תרשה לי להציג את עצמי: אני חובש, חייל בשירות קבע (נגד). החלטתי לחתום קבע אך ורק על מנת להמשיך ולתרום, ולו בעצם הישארותי בשירות, לצבא ההגנה לישראל. האמת היא שהייתי די המום כשקראתי את מה שכתבת לקסוס. מה זאת ההתקפה שלוחת הרסן הזאת על צעיר חדור מוטיבציה, ציונות, ערכים וגם ללא כל ספק , מוכשר מאד?!?! באיזו זכות אתה מבקר אותו ועוד בצורה קטלנית שכזו? מי אתה בכלל? הרי הבחור הוא התגלמות של הציוני הנלהב, הבן אדם פשוט מייצג בעיניי את הציונות בצורה היפה ביותר שלה: לתרום למדינה ולשרת את העם היפה היושב בציון , וזאת בלא אפילו לצפות לתמורה כלשהי. כמו שכבר כתבתי לו בעצמי: הוריו עשו מלאכת קודש בחינוכו אם הצליחו לגדל בן אדם שכמותו. אם היה לי בן, הייתי רוצה אותו כבני. דרך אגב, אתה כבר חייל? כי אם כן אז אני בטוח שאתה אחד מהחיילים הנצנצנים האפסים האלו שאני מכיר טוב כל כך, אלו שרק חושבים על איך לקצר את שירותם או להקל עליו. ואם אתה לא חייל, אז בטוח שתהייה כזה בדיוק. ומה כל השטויות על בעיות בלימודים? נראה לי שאתה הוא האדם המסכן חסר החיים שהזכרת במאמרך. חבל עלייך. לנו.

Casus Belli

New member
תגובה ``רשמית`` :cool:

קודם כל, לפני הכל, והכי חשוב מהכל - תודה רבה למזלט, טל עדתו, ינון, בלקוני, avipe ומשנה תורן. ולעניננו: אל תתן לזה להדאיג אותך- יש לי חיים מחוץ לפורום. יש לי חברים, אני משחק כדורגל\כדורסל כמו כל בן 15, אני הולך לבריכות\מסיבות ואפילו אני אוהב אתלטיקה. בנוסף, במרוצת השנים, התפתחה אצלי אהבה נוספת - האהבה למדינה ולצה``ל. אם לא הבנת את מה שאמרתי - אני לפני צו ראשון. אני טועה? לא ממש. זה אתה שצריך לקחת שעורים נוספים בהבנת הנקרא. ``עונה לכל מיני שאלות שלא קשורות לך ומשקר בלי עין הרע`` - תביא דוגמאות... עד אז כל טענותיך הן בגדר קשקוש מוחלט. וד``א - כל מי שמכיר אותי (מהפורום ומחוץ לו) יודע ששקרן היא התווית האחרונה שאפשר להדביק עלי. הסיבה שאני לא חושף את שמי היא פרטיות. כל מי שדיבר איתי דרך האי מייל (ערן, אמיר, רפאל) או שיחק איתי סנוקר ביאהו (ינון) קרוב לוודאי הבחין בשמי הפרטי. וכל מי שרוצה, אין לי בעיה לספר גם לו. זה לא מסווג, ולא פוגע בב``ש... :cool: זה שאתה לא יודע לא אומר שאחרים לא יודעים. בקשר להתנדבות - אם אתה ממש רוצה לדעת מתחילת שנה``ל הבאה עלינו (לרעה?) אני הולך להתנדב במד``א, כחלק מפרוייקט מחוייבות אישית. אולי (אם יתאפשר לי, ותאמין לי אני רוצה מאוד!) אפילו להתנדב למשמר האזרחי. הסיבה היחידה שלא התנדבתי עד כה היא מפאת גילי הצעיר. הדלתות סגורות לילדים כתה ט`. ``ולא מפסיק לעצבן פה אנשים עם אמרותייך המפגרות והילדותיות (שמנסות להישמע בוגרות, אך לשווא)`` - אולי עיצבנתי אותך, ואם כן אני מתנצל. את רוב האנשים בוודאי שלא עיצבנתי, אלא נהפוך הוא - אני מנסה לעזור. פה ושם יש ספק דיונים ספק וויכוחים (כמו עם barakas) אבל הכל ברוח טובה. דיון אינטלקטואלי, ללא קללות ועם שפה נקייה (ללא שום נימת סרקזם). ``לך תעשה מה ששאר הילדים בגילך עושים, או כל דבר אחר שבראש שלך, אבל תעזוב את הפורום הזה לשנתיים הקרובות כי זה באמת לא מיועד לאנשים שעד יום הגיוס שלהם יש עוד יותר מ-3 שנים, עם כל הכבוד`` - ביום שתהיה מנהל הפורום תוכל להכתיב לי מה שתרצה. עד אז (ותודה לאל) ועם כל הכבוד אין לך שום זכות להכניס\להוציא אנשים מקהילת הפורום. `` מה שיקרה בסוף זה שאתה תהיה כשל בלימודים, ואחרי שתסיים את הצבא, תאמין לי שזה לא נעים להיבחן להשלים 3 שנות לימוד בתיכון`` - :cool: נחמד... בינתיים אני נחשב כטוב (פחות או יותר) בכיתתי עם ממוצע ציונים גבוה (יחסית) ואני או הורי לא מודאגים. למה שאתה תהיה?! בטח לא מתוך דאגה אבהית... ``אך מה שלא תעשה - על-ידי שריצה בפורום הזה יום וליל אתה לא תועיל לאף אחד ובטח שלא לעצמך, אלא להיפך - אתה מצטייר כאדם מסכן וחסר חיים, וחבל`` - עקב שיעמום יתר בחופש הגדול אני ``שורץ`` (מאיפה הבאת את זה???) בפורום, אבל לא כמו שאתה הסברת... אם אתה באמת רוצה לדעת: לפני החופש (כחודש לפני) נכנסתי לפורום פעמיים ביום, לפעמים שלוש. כיום, בחופש, אני מרשה לעצמי להיכנס מספר רב של פעמים. למה? כדורגל לא מומלץ לשחק בצהריים (עקב לחות גבוהה באיזור המרכז), כדורגל גם לא מומלץ לשחק בלילה\ערב (מפני שהיכן שאני וחברי משחקים אין תאורה). בין לבין אני קופץ לביקור בפורום בגלל שנמאס לי מהטלויזיה. מה לעשות... אני חולה אינטרנט. אם מישהו חסר חיים זה אתה, אשר משום מה מנסה להכפיש את שמי. מה בדיוק עשיתי לך??? מאות הודעות בחודש האחרון?! אתה לא קצת מגזים? אני לא מצפה ממך שתשנה את דעתך כי למען האמת דעתך ממש לא מזיזה לי... לסיכום: אני מרגיש ממש לא נוח בכך שאני צריך להגן על עצמי. זה התחיל עם כומתה אדומה ולפתע עבר אלי (מאיזושהי סיבה). אתה לא מאמין לי שאני בן 15? אתה לא מאמין שאני מאיזור המרכז? אל תאמין. זה לא מזיז לי שורש שערה בגבה הימנית. תשאל את עצמך: איזה אינטרס יש לי לשקר? וכמו ש avipe הקדים ואמר: מי אתה שתגיד לי מה לעשות? ונסיים בציטוט: ``מי אתה בכלל?`` -משנה תורן, הודעה מעלי. תהיה בריא (אני לא, יש לי צינון קל) ותחפש לעצמך חיים. מי יתן ותמצא. שבוע טוב, Casus :)

קאסוס המלך!!!

אתה פשוט ענק! ברגע זה הפכתי למעריץ מושבע שלך! ילד , אתה תותח! כל מלה מיותרת. עלה והצלח.

Casus Belli

New member
די נו...... אני מסמיק :cool:

אחי, תודה מקרב לב! מעריץ מושבע?!?! אתה הראשון :cool: ועכשיו ברצינות - באמת שאין מה להעריץ. להעריך - כן, להעריץ אין צורך. אני בסה``כ הולך בעקבות אבותי ואבות אבותי שהקריבו הכל למען הבית היחיד לעם היהודי. את ההערצה צריך להפנות למייסדים ולממשיכי דרכיהם... ותאמין לי, יש רבים! אנחנו לא קבוצה קטנה... 99% מחברי הפורום הם בדיוק כמוני. דעותיהם כמעט חופפים את שלי. תודה. יום טוב (לפחות מה שנשאר ממנו), Casus

Born to FLY

New member
קאסוס אתה באמת מלך!!!

אני לא מכיר את שניכם וקראתי מה איירון כתב ואני חושב שהבן אדם הזה פשוט מפגר זה שאתה בגיל כזה נכנס ומתעניין ורוצה לתרום זה רק לטובתך תמשיך כך!!!! אנחנו צריכים עוד הרבה כמוך!!!!!

KummAIR

New member
לCASUS

אחי אני מסכים איתך מאה אחוז ועם האחרים שמה שIRON אמר הם דברים אידיוטים ומפגרים.לפי מה שהוא כותב נראה שיש לו בעיות נפשיות רציניות אם הוא טורח לכתוב מכתב כזה באורך של ספר,וזאת רק כדי לכתוב כמה אתה ``פלצן`` ועל זה שאתה לא באמת 15. אבל יכול להיות שהוא פשוט חושב שבן 15 הוא עדיין ילד קטן שלא מבין אולי מה הוא אומר.אני חושב שמה שאתה אומר הם דברים מאוד בוגרים וחכמים. אבל אתה חייב לדעת להבליג על דברים כאלה שאומרים לך ולא לקחת ללב, כי אם אתה רוצה להיות חייל טוב אתה צריך לדעת להבליג ולקחת דברים בקלות. אם לי היו עושים דבר כזה הייתי מבין שמדובר בבן אדם מסכן,והוא הפלצן שנמצא בפורום כל הזמו: תראה כמה מכתבים הוא כתב וכמה ארוכים ונמרחים הם: בהצלחה אחי

Casus Belli

New member
KummAIR - אתה צודק, ולכן...

מעתה אני לא אתייחס להודעותיו של החכמולוג (מיידן) מפני שהנשק הכי טוב הוא השתיקה. שבוע טוב! Casus (שמעתה שומר על זכות השתיקה)

arie83

New member
**

שלום. אני חדש בפורום ונתקלתי בויכוח הזה ביניכם. לדעתי IRON MAIDEN אמר שטות גמורה ועדיף שהיה שותק. אבל לא היה עדיף להתעלם שההודעה שלו ולא לתקוף אותו קבוצתיתת. יחיד שלדעתי היה צריך לענות לו זה CASUS וזה משהוא עשה. נץב אני לא יוצא להגנתו אלא פשוט אומר את דעתי

Iron-Maiden

New member
כל כך צפוי עד כדי דמעות

התחברתי עכשיו לראות מה הספקתם לענות, אף על פי שזה היה ברור שתהיה התגודדות אגרסיבית כנגד העלאת הנושא הכה אקטואלי ונכון שטרחתי להעלות. אני חושב שחלה אי הבנה בקשר לזה שאמרתי שמר קסוס (שם בדוי כמובן) הוא שקרן. אני מצטט את אחת ההודעות שלו: ``גם אני לפני צו ראשון``, שנאמרה למישהי שהיא באמת לפני צו ראשון. ברור הוא שמבחינה מילולית/משפטית מר קסוס לא שיקר, אך מובן מאליו שהוא מנסה ליצור פה משחקי מילים כדי שיראה גדול יותר (לרגע לא חשבתי שאתה מעבר לגיל 15 אם זה מה שהבנת, זאת ממש לא הייתה הכוונה). מבחינה זאת אני לפני פנסיה וגם לפני שחרור מצה``ל. אל תספרו לי סיפורים בבקשה - כולנו יודעים למה הוא התכוון. ובאשר לכל השרצים האחרים שענו להודעה שלא הייתה מיועדת להם - אין לי מה לעשות אלא לרחם עליכם שאתם מנסים להגן על אדם שאתם אפילו לא מכירים, וזאת למרות כל ההוכחות ההגיוניות שהבאתי לכאן. צדיקים גמורים - יש לי שאלה אליכם - האם אחד ממכם, ורק אחד אפילו, הסתובב בפורומי גיוס בהיותו בגיל 15?? (ולמעט אלו שמעל גיל 19-20, הרשו לי להגיד לכם שהיו כאלה לפחות מאז 1996) - התשובה של כולכם תהיה ``לא``, אז די לנסות למכור לי לוקשים על הפטריוטיות והמורעלות שלכם. בנוסף לכך אני בא לגנות את כל העודף-פטריוטיות והמורעלות שכולכם (וקזוז בפרט) מראים פה. אני לא פצפיסט, אך תשאלו כל סוציולוג או היסטוריון, ותבינו שמכל הפטריוטיות והמורעלות הזאת מתעוררות תופעות שליליות כגון לאומנות וכיו``ב, ואני חושב שלא צריך להפליג יותר מדי שנים אחורה כדי להבין מה ההשלכות האפשריות שלהן. כמובן שאתם תמשיכו לגנות אותי בתור אחד ששבר פה טאבו (כן, זה ידוע שאסור לתקוף את האנשים ה``פופולריים`` בקבוצות דיון, צ`אטים או מה שזה לא יהיה - איזה באסה שאני לעולם לא יהיה כל כך פופולארי בקהילות הוירטואליות שלכם), אבל זה ממש לא מזיז לי. ולסיום, מר קזוז, אם אתה אכן מוכן לומר את שמך, ואם אכן יש אנשים שיודעים אותו כבר בפורום, אז אנא השב להודעה זאת ואמור את שמך. אם אנשים מוכנים לקרוא לעצמם בניק בשם המלא שלהם, תאמין לי ששום דבר לא יפגע אם תגיד בהודעה נידחת מה שמך. תודה

Casus Belli

New member
מר מיידן

משום מה אתה מחפש קונספירציות ומנסה להכפיש את שמי (שלא תדע לעולם). אני לא יודע מי אתה, למה אתה עושה את זה ומאיזו מחילה באת אבל דבר אחד לי אליך - אתה טועה. רוצה הוכחה? אני לא יכול להביא לך אחת. את ההבדל בין לאומיות ללאומנות כבר הסברתי בפורום. תאלץ לנבור בארכיון כדי למצוא את ההודעה. ובקשר לשם - מה יעזור לי אם אני אומר לך? מי שיודע כבר יודע, ומי שרוצה לדעת מוזמן לשאול אותי. לדוגמא: לטל עדתו אני מחוייב למסור את שמי, אבל את ``חפותי`` אינני צריך להוכיח לך. אני לא מכיר אותך, אתה לא מכיר אותי. סוף הסיפור. מה ההמולה?!?! מי אתה בכלל?!?! אם לא שמת לב כבר הצלחת לעצבן רבים בפורום וביניהם כומתה אדומה וטל עדתו. על שום מה הפרובוקציות? התוכל להסביר לי מה בדיוק עשיתי לך? ד``א - לא, לא שברת שום טאבו. זכותך לפקפק בזיהותי הוירטואלית (שבמקרה הזה גם אמיתית) וזכותי לא למסור לך את שמי. אבל אנא ממך, עשה זאת בטוב טעם. סרקסזם אינו נחוץ. לילה טוב, Casus

*רן*

New member
מטומטם......

הלואי והייתי יודע איפה אתה גר..... (נודניק,לך תגרבץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) בתקווה להודעות ברמה דומה בעתיד!!! רן..(רק תן לי כתובת)

למעלה