לCASUS

Iron-Maiden

New member
חחחחח

בכלל שמעת אותם יא עגלה? ותאמין לי שעדיף סמים על הסם שלך וכל החברה שלך - הפורום הזה. הדבר היחיד שהורס את החברה שלנו זה אנשים מסכנים כמוך וכמו הקוסקוס שלך שרוצים מלחמות (אין צורך להרחיב במשמעות הביטוי קסוס בלי). ואם אתה חושב שהייתי מת להיות דומה לקסוס.. אז סבבה לך - אני לא אגזים אם אומר שאני מוכן למות בעינויים וייסורים מאשר להיכנס ליום אחד למוחו ולגופו של הילד האומלל וחסר החיים הזה. נ.ב. אתם ממש מספקים לי הנאה עם כל התגובות האלה, תודה - כבר ראיתי את הפרקים שיש עכשיו של טירונות, ואין דבר כיף יותר מלהיכנס לכאן ולראות איך אני מצליח לעצבן כל כך יפה את כל היצורים פה - אז שוב תודה לכם.

Swoosh

New member
אם היית תורם כמוני למדינה הייתי

מרשה לך לדבר, אבל כיוון שאתה לא תורם כלום, אז אתה אפס מבחינתי, פשוט מקום שהאויר עובר דרכו. רוצים מלחמות? אף אחד לא רוצה מלחמות, אבל במצב הקיים אני לא רואה דרך מילוט אחרת. אני עגלה? תאמין לי שהייתי מוכן להפגש פנים מול פנים ולהוכיח לך שאני לא עגלה, אבל אני באמת שלא ארד לרמה שלך... עכשיו, אם אתה רוצה להתנהג כמו אדם בוגר, תניח לזה, אל תדבר עם אף אחד ותישאר בכוך שלך בעולם שאתה חי בו. אה ואגב, נייבי סילס עלק!!! חחחחחחחחחחחחחח, אתה כ``כ חולם. רפאל

Iron-Maiden

New member
סיפורים לסבתא בבקשה

קודם כל ברור שאני אתרום, אבל עדיין לא התגייסתי, אז נכון, כרגע אני לא תורם - ועוד מספר חודשים כן - מה הקטע שלך? ואיך אתה, עגלון שלי, בדיוק תורם בכיתה י``א מלבד להביא ביד כל היום (אם אתה מחשיב את זה תרומה למדינה, אז סלח לי בבקשה)? אני בשמחה אפגש איתך ואוכיח לך אחת ולתמיד מה אתה שווה, נראה לי שהאגו שלך גדל למדי מרוב שיטוטים אינסופיים באינטרנט, חבל.. ובקשר לנייבי סילס, זה בא לראות את כמה אתם נאיביים, והתוצאה? 100 אחוזי הצלחה. מדהים, אין מילים באמת. חוץ מזה שאני לא הייתי יכול גם אם הכי הייתי רוצה, לאמיתו של דבר אני לא רוצה. אז יאללה לך חפש חיים (אולי תמצא יחד עם קסוס, יש לכם משהו במשותף...)

Swoosh

New member
אתה רוצה להפגש?

תכתוב לי אימייל, אני אכתוב לך את הכתובת, ונארגן משהו. ורק שתדע, הייתי מתנדב בעזרה סוציאלית לזקנים, אז אני חושב שכן תרמתי משהו עד עכשיו. ואני הולך לגדנ``ע צלילה, עוד משהו? רפאל

Casus Belli

New member
ר-פ-א-ל!!!!!!!!!!!!! :cool:

אחי, מה המצב?!?!?!?! טוב לראות שחזרת... ובגדול! תודה רבה!!! שבוע טוב, Casus

barakas

New member
הלו הלו!

תגיד לי מה זה השטויות האלה:רק סמים ושנאה תורמים לחברה??בדיוק מאיפה אתה שואב את המידע הזה,המשרד הכללי לסטטיסטיקה או שאתה מהחכמים שראו פריק מסטול אחד והשליכו על כל הסצנה או אולי אתה מהמתחכמים ששמעו שלוש להקות והשליכו על כל התעשיה...דרך אגב,זו מוזיקה מלאה זעם ולא שנאה ועוד משהו,שאל בעמותות שמטפלות בנרקומנים כמה מהמטופלים שלהם היו שומעים מטאל...אני בטוח שמתחת למסכת הזמר המזרחי זוהר ארגוב אכל חתולים עם גיימס האטפילד :)) עשה לי טובה,תזהר מסטריוטיפים...מוזיקה זה מוזיקה ועל טעם וריח אין להתווכח

ginzburg

New member
רק עכשיו יצא לי לקרוא את זה - תגובה

מה רע בזוהר ארגוב ובמוסיקה המזרחית?? לדעתי זוהר ארגוב היה וישאר תמיד המלך ומוסיקה מזרחית זאת המוסיקה הכי יפה שיש!

barakas

New member
נו באמת...

אין שום בעיה עם מוזיקה מזרחית...זה הכל עניין של טעם כמו שאמרתי הזכרתי אותו בהקשר אחר שלגמרי,שאתה לא צריך להיות מטאליסט כדי להשתמש בסמים

arie83

New member
נמאס

אני חושב שכולם הבהירו את דעתיהם ותקפו מספיק את IRON MAIDEN.למה צריך בפורום מהסוג הזה להתעסק בדברים כללו? לא עדיף לדבר על נושאים שהפורום הזה נועד להם? אז אנא עזבו את זהץ

Iron-Maiden

New member
באמת תודה

אבל אני ממש נהנה מזה, ואם לא זאת הייתה תקוותי לא הייתי כותב את ההודעה מלכתכילה, סך הכל לא מזיק להחיות את הפורום הגוסס הזה מכל הריר של היצורים שמסתובבים פה - תודה

*רן*

New member
אני לא מבין את הסיפור שלך...

למה אתה ממורמר כל כך? ההורים שלך הזניחו אותך. לא קיבלת מספיק תשומת לב בילדותך, היית הקורבן של הכיתה...(אני אובד עצות כבר) תעשה טובה תרשום באיזה אתר חיפוש את המילה פסיכולוגיה (אולי התקוה האחרונה) ואולי נתראה בשמחות, עם חיוך על הפנים ואושר בלב!!! שלך,רן(לא תאמין,אבל אופטימי)!!!!!!!!!!!

אמיר גל

New member
ל-iron maiden

רק שתדע שאני איתך בכל הקטע הזה באמת האנשים פה פושטקים אחד אחד...וזה כיף לראות איך האנשים פה מתרגזים בקלות... אני מאחוריך אחי!

amir18

New member
אם אנחנו פושטקים?! אז אולי

תזחלו למחילות שמהם הגעתם. ואל תראו את פרצופכם שוב פעם, כי אנחנו לא אוהבים תולעים. בתודה מראש הנהלת חדר אפטר!

אמיר גל

New member
אמיר 18

די... אחריי שאמרת את זה לא תראו אותי פה מה שאמרת זה היה פוגע חחחחחחחחחח הייתם רוצים זכותנו להיות פה כמה שאנחנו רוצים ולהגיד מה שבא לנו כמו שאתם אומרים ואם יש לכם בעיה עם זה תזחלו אתם לחורים שמהם באתם

warlockd

New member
מיידן אל תרד לרמה של ילדים!

בהמשך למייל שלי אליך, אני בא ואומר כי לדעתי זה לא לרמה שלך בכלל לענות לילדים האלו! אתה הרי לא בן 15, אז תתן להם לנבל ת`פה פה. ולכל מי שלא מסוגל לשמוע דעה (אשר לא צרכה תגובות בכלל) דמוקרטית כמו של איירון מיידן אז אין בו שום זכר של ציונות ופטריוטיות. ילדים! כן,כן אני מדבר אליכם! מי שלא מספיק בוגר בשביל להתמודד עם ביקורת, בלי להעליב את המבקר, אז לכולנו עדיף שיילך לטייל בקניון. נ.ב. ואגב מי שביקש את הכתובת של מיידן, מה אתם כבר מסוגלים לעשות? (לזרוק עליו ביצה ולברוח?!!?!!)

Swoosh

New member
אתה גם טיפוס הא?

לא לרדת לרמה של ילדים? סליחה? מי בכלל התחיל עם זה? הא? תתחיל להרגיע ולהוריד את האגו שלך, במיוחד אם אתה חושב שאתה יותר טוב ממישהו כאן... רפאל

Casus Belli

New member
warlockd

רפאל הסביר את הנקודה בצורה הכי טובה. אני לא רוצה לריב איתך או עם איירון מיידן. אני גם עדיין מנסה להבין מה הוא רוצה ממני... לדעת את שמי..? על זה הויכוח? בקיצור, מה שאני מציע הוא שתקרא את הודעתו של איירון מיידן ואת תגובתי. על-פי 2 הודעות אלו תקבע בעצמך מיהו הצד הילדותי (או מחרחר הריב), ומיהו הצד הבוגר (ובקשה לי אליך - אל נא תערב את גילי בנושא. זה שאני בן 15 לא אומר שכל מי שגדול ממני הוא בהכרח יותר בוגר ממני). תודה ויום טוב לך, Casus

אמיר גל

New member
ל-swoosh

תתחיל להרגיע את הפה שלך. מה אתה תופס גובה? נראה אותך אומר לנו את זה מול הפנים את כל בת ים נביא עלייך יאפס תתחיל לסתום את הפה ותדבר יותר יפה

Casus Belli

New member
(warlockd (2

לפניך דוגמא להודעה ילדותית. אתה מוזמן להשוות אותה להודעתי (המייצגת ``רמה של ילדים``).

למעלה