לCASUS

אמיר גל

New member
casus

הרמה הילדותית הזאת היא המשך לרמה הילדותית ש-swoosh עושה כאשר הוא אומר ל-iron meidan שהוא מוכן ללכת איתו מכות בכל מקום שיקבע. וזה לא רמה ילדותית ? אם swoosh רוצה להיות ילדותי שיבוא ויקבע עם iaron meidan אם הוא רוצה להיות בן אדם נורמלי שישב בשקט ולא יתחיל לאיים כי הוא לא מפחיד אף אחד עם האיומים שלו

Casus Belli

New member
אתה צודק...

סתם... אתה לא. מה קרה? כבר שכחנו את ההודעה של ``האנשים פה פושטקים אחד אחד``??? זיכרון קצר... עברו רק 15 שעות... כבר אמרתי מקודם - לויכוח הזה אין שום קשר לענייני צבא. הדיון, כבר ביומו הראשון היה צריך להימחק. אני מקווה שמנהל הפורום יפעל במהרה.

אמיר גל

New member
קסוס

אם הוא רוצה לקרוא למישהו פושטקים זכותו גם עם חברך swoosh יגיד דברים גאלו אין בעיה רק צריך להשאיר את זה לעימות מילולי בלבד ולא כמו swoosh שרוצה להיגרר לעימות פיזי כאשר הוא אומר ואני מצטט ``תרשום לי את האי מייל שלך, אני אתן לך את הכתובת ונארגן משהו...`` וגם `` אני מוכן להיפגש איתך פנים מול פנים ולהראות לך שאני לא עגלה`` אז אני לא מבין על מה אתה מנסה לחפות על swoosh שבמקום שיבוא וינסה לכבות את המדורה הוא בא ומנסה רק להבעיר אותה? קסוס בוא לא נשכח שבאו והתחילו לרדת עלייך שאין לך אופי ואתה קטין... אז אתה כמו שאה אומר שאתה אולי לא גדול בגיל אבל גדול בראש, תבוא ותרגיע את המצב הזה ותוכיח שמה שאמרו עלייך זה סתם אבל במקום זה אתה בא ומתחיל לרדת על אחרים. נכון אולי הם לא היו צריכים להגיד את זה אבל אתה לא צריך לרדת לרמה שלהם, ואל תיתן לאנשים פה בפורום לחמם אותך זה מראה שהאופי שלך מאוד חלש... אז תתחיל לאגור כוח ותרגיע פה את המצב לפני שיהיה באמת משהו פיזי בין החברים שלך ל iron meidan.

Iron-Maiden

New member
יצא מפורפורציות

כל העסק יצא מפורפורציות אני סך הכל דיברתי אל מר קסוס וניסיתי להמליץ לו כיצד הוא יוכל להיחלץ מאורך החיים הנוראי שהוא סיגל לעצמו (להתעורר, ללכת לפורום, לאכול, ללכת לפורום, לישון.. ללכת לפורום וכן הלאה). מר קסוס, אין צורך להיגרר לריבים מיותרים כשסך הכל אני מנסה לעזור לך, והחבר שלך SWOOSH רק מאשש את טענותיי על כך שהוא מחרחר ריבים - הוא דוחף את האף שלו לדברים שלא קשורים אליו כלל.

Casus Belli

New member
תודה לאל!

אני לא מבין למה פתחת את הדיון הזה מלכתחילה... היית מוזמן לשלוח לי דוא``ל עם המלצותיך ודאגותיך לעתידי, ובכך היית חוסך מהומה גדולה וזמן יקר של שאר חברי הפורום. אין לי מושג מה הייתה מטרת הדיון... אני מתערב שאפילו אתה לא יודע מה הייתה מטרתו. בכל אופן- כל הריב הזה מיותר ומגוחך. אני אשמח אם כולם יפסיקו להקפיץ את שרשרת ההודעות. מבחינתי הוויכוח הסתמי הזה תם, חתום וסגור. בקשר ל Swoosh - הוא הגיב אך ורק להעלבותיך והערותיך הנוגעות אליו (ויש הרבה כאלה). אם מגיעה התנצלות למישהו זה לא לי, אלא לחברי Swoosh. אני עדיין לא מעכל שכותב ההודעה הזאת וכותב ההודעות למעלה הם אותו הבנאדם. נשמע תמוהה בעיני... כל הכבוד שהגעת למסקנה שהויכוח יצא מכל פרופורציה. אני ורבים אחרים כבר הבנו זאת ממזמן. אם באמת מעניין אותך אורח החיים שלי אני מוכן להסביר לך כיצד אני מפרסם מספר רב של הודעות. הסיבה לכך היא פשוטה, ומיותר להרחיב על כך פה. אפילו אוכל לגלות לך את שמי (אם זה באמת כל-כך מעניין אותך). פיניטו. הבה ניתן לשרשרת ההודעות המפלצתית הזו להירקב בארכיון. כל טוב, Casus [email protected]

אמיר גל

New member
ל-casus

סוף סוף כולם מגיעים להבנה זה היה צריך להיגמר מהר יותר ואני מתנצל אם פגעתי בך זה לא היה מכוון אמיר

Casus Belli

New member
אמיר גל

זה בסדר... לא נפגעתי כלל ולכן אין צורך בהתנצלות. המשך יום נעים, Casus

one1

New member
אתה צודק במאה אחוז !!!

חוויתי על בשרי איך זה להיות בשר התותחים של חבורת הקניבלים הזאת. דיון ``הטובים לטיס``, מי שזוכר. הם חבורה של אנשים מורעלים, שזה לא דבר שלילי, אבל חבורה של אנשים שחיים בתוך מסגרות קבועות, דיעות מקובעות, ואי אפשר להזיז אותם. אין טעם בכלל להתווכח איתם. הם הפכו, בין היתר, את הפורום הזה למערת פריצים. דווקא הרעיון של פורום כזה הוא רעיון מבריק, אבל לאחר ה``אמבוש`` שעברתי פה, הסתלקתי, ומהר. עכשיו שראיתי את הזובור שעשו לך, אין לי מה להגיד אלא .. ברח גם אתה, ומהר...

למעלה