תגובה לכל האגרסיבים למיניהם
קודם כל תרשו לי להתייחס לכמה מפגרים במיוחד שענו להודעה שלי. לכל הללו שדורשים את הכתובת שלי, למה מה תעשו??? אם אני רק הייתי רואה אחד ממכם במציאות ויודע שזה הוא הייתי מפרק לו את האמ-אמ-אמא שלו, כולכם בטח יצורים כחושים ומכוערים שבאצבע אחת אני קורע להם את כל העורקים בגוף - וזה לכל הלפלפים שדרשו את הכתובת - אם אתם באמת רוצים תנו אימייל וניפגש איפשהו - תביאו מי שאתם רוצים - ובסוף נראה מי יצא מזה חי, יא חתיכת עלוקות מתרפסות על ילד בן 15. בקשר ללהקה IRON MAIDEN, כל מי שטען פה שזאת להקה עלובה - חד וחלק, איננו מבין מהחיים שלו, ולבטח לא שמע 20 שניות מיצירותיהם של ברוס, אדריאן, ג`אניק, דייב, ניקו וסטיב, אז אנא ממכם.. תנו לי לומר לכם עוד משהו, מדובר בלהקת הווי מטאל.. כן, כן.. לא הפופ והאלטרנטיב וכל השלשולים שאתם שומעים... וכן.. אכן אין את זה בMTV, אולי בגלל זה אתם חושבים שזה מוזיקה גרועה (לא נורא, אלוהים ירחם עליכם). ושוב בקשר לקסוס אין מה להתווכח. אני הצגתי עובדות בצורה חריפה ובוטה - מודה ומתוודה - וזה מה שעורר את כעסכם, כמו גם ההגמוניה שהייתה לו שפגעתי בה - אז אנא.. אל תתייחסו לדרך שאולי הייתי אגרסיבית כי אם לתוכן הכל כך נכון שלו. סתם להגיד ``כסוס אתה גבר אני איתך`` לא עוזר בשום דבר, אלא רק מראה את העליבות של מי שאומר את זה. ובקשר לילדון עצמו שאומר לי שהסתכסכתי עכשיו עם כומתה אדומה וטל עדתו.. מה אני אגיד לך? דמעות פרצו מעיני ברגע שקראתי את זה. עם כל הכבוד ליצור שמפברק את כומתה אדומה ולזאתי זה ממש לא מזיז לי. למה מי הם? אני אפגוש אותם איפשהו? והלוואי שכן, כי אז נראה באמת מי יוצא עם ידו על העליונה כאן. אז אנא ממכם.. תחסכו ממני עוד מכתבים כאלה, כי להבא אני לא אגיב על כל מטר השטויות שאתם תזילו על הפורום הזה. ולקסוס - משהו אישי - תנסה לסתום קצת יותר את הפה שלך.. ואולי לנסות לצאת מהבית אתה יודע.. יש עוד דברים בעולם חוץ מפורום גיוס, ובלי סיפורים על חם לי-קר לי, כי בצבא שאתה כל כך מדבר עליו אין מזגן צמוד, עדיין לא.