לCASUS

avipe

New member
משעמם לך בחיים?

אתה ממש אוהב לעצבן האא? אז א לידע כללי בגיל 15 אני כן הסתובבתי באינטרנט וחיפשתי חומר על הצבא אך לצערי בזמנו לא היה כמעט כלום בעברית על המסך...אז אני אישית דיברתי עם הרבה חיילים וכאלה...צריך להגיד רקת תודה שהיום זה הרבה יותר פשוט ונגיש... ומה הקשר לפופלריות ולזה שאתה סתם רוצה ללכלך ולריב... ואף אחד בפורום הזה לא קיצוני או פנאט בדעותיו(לפחות לפי מה שאני שמתי לב)...אז תביא לי את הסוציולוגים וההיסטוריונים שאומרים שאם אתה רוצה להגן על המדינה שלך זה דבר רע.... ומה הקשר הקטע הזה של השם...ככה זה באינטרנט וזה כול היופי והקסם של צ`אטים ופורומים...שבדוגרי אתה יכול לקרוא לך איך שאתה רוצה ....זה לא שאתה באנת חבר שלו ואם הוא רוצה לשמור על פרטיות זה זכותו... בקיצור דייי לעשות ריבים.. אבישי 17 יום לגיוס...

Casus Belli

New member
נראה לי שכרגע אבישי....

שלל את כל הטענות המגוחכות של איירון מיידן, מחרחר הריב. בהצלחה בגיוס (רק 17??? הלוואי עלי), Casus

Casus Belli

New member
אלוהים ישמור...

מזלט, הכנת כבר את הדברים??? ציוד??? משהו??? זה באמת כלום... אז אם לא נדבר עד אז - שיהיה בהצלחה בגיוס, ושירות נעים! ד``ש להנקינים, Casus

מזלט

New member
מה זאת אומרת לא נדבר?!

אני לא זז לשום מקום! אני פה עד היום האחרון, וגם בחמשוש הראשון. לא הכנתי כמעט כלום. קנו לי 24 זוגות גרביים מנקודות מדים (גיסי היה בקבע ולא השתמש בהן), יש לי כמה וכמה גופיות, קניתי מלא תחתונים ובוקסר וקיבלתי תיק מהעבודה של אבא שלי... זהו בעצם. מה שאני אצטרך אני אקנה אחרי הגיוס.

balcony

New member
לIron Maiden:

רק דבר אחד: ללא כל קשר לויכוח בנוגע לקסוס, אני חייבת לומר לך שבדבר אחד אני מסכימה איתך: בהחלט יש פה עודף ורעלות הגובל לעתים בקיצוניות:מרוב התייחסות לאמצעים, אנשים שוכחים את המטרה.

אני (כמובן) עם קסוס

סורי אחי שלא הבעתי תמיכה קודם, הייתי במסעות חיפושי עבודה... אם הייתי כוסית כבר בטוח הייתה לי עבודה אבל החיים קשים. מחר אני נוסע לעזריאלי לחפש שם.

Casus Belli

New member
אלעדדדדד

תודה! גם אני כנראה אקפוץ היום לעזריאלי במסעותי אחרי זוג נעליים נוסף (משום מה הם נהרסים מהר מדי!). יום טוב ובהצלחה בחיפוש, Casus

ערן ל.

New member
iron maiden אתהבחור טוב,

סתם אתה לא, רק רציתי שתיכנס לראות מה כתוב. בכל מקרה, אני חושב שאתה חתיכת קוף מפגר (סליחה שאני לא שומר על הרמה הגבוהה של קסוס) ואני משוכנע שאתה גם מכוער בצורה מזעזעת. לא ברור מה הקטע שלך פה בפורום, כי כל ההודעות שלך עד כה עסקו בנסיון לחשוף פה קונסיפרציות דביליות שסתם פידחו אותך. אה כן - לא נישכח כמובן את ההודעה המגוכחת לגבי הנייבי-סילס (פחחחחחחח טיפש נראה לך שתגיע? מי יסתכל בכלל על אחד כמוך?). אם אתה כ``כ מעוניין לחשוף פה זהויות של אנשים, ספר לנו קצת עליך: בן כמה אתה, איפה אתה גר (כתובת מדוייקת אם אפשר) ולאן אתה מתגייס (ההימור שלי- גבעתי או תותחנים) נ.ב. איירון מיידן חרא להקה ערן

amir18

New member
קזוס הגדוללללל

ככה אני קורא לך, אתה אחלה גבר. ואני מצטרף לחבריי שתקפו את הטמבל ההוא מלמעלה. אתה אחלה בחור תמשיך להיות מורעל ואל תדאג, אתה שומר על פרופורציות נכונות, ואם מישהו אומר לך אחרת. תגיד שמורעלים זקנים אמרו לך אחרת:) נ.ב. ערן בואנה איזה משפט פצצה המצאת אני ורפאל משתעשעים איתו בכל הזדמנות:)

barakas

New member
לא נכון דווקא אחלה להקה :)

עכשיו אחרי שהתייחסתי לנושא היחיד שאשכרה נגע לי :) אני אגיב על השאר... אני מסכים עם הטענה שלא צריך להסחף עם המשיכה לצבא (כבר דנו בנושא ואין צורך להרחיב) אבל חוץ מזה כל שאר הטענות נראו לי קצת קטנוניות ומגמתיות..זה טבעי בהחלט להתעניין ולפעול בתחומים שמעניינים אותך,אני אישית לא חשבתי על הצבא לפני הצו הראשון אבל בתחומים שכן עניינו אותי השקעתי זמן רב... אני האחרון שאטיף לאהבת המולדת וציונות ומיותר לציין שאני מתנגד באופן עקרוני לכל דבר שידידי לפורום קאזוס מסמל אבל אין לי ספק שמדובר באדם חיובי וחושב (אפילו אם הוא לא חושב כמוני :) ) נ.ב:אני חוזר ומדגיש שהלהקה כבודה במקומה מונח!

balcony

New member
חבל, כל כך חבל ערן.

עד כמה שאיני מסכימה עם טענותיו של Iron כלפי קסוס, איני יכולה שלא לסלוד מירידתך העלובה לרמה כזו נמוכה של דיבור לא נאות שאינו הולם את הויכוח, ואינו רלוונטי כלל וכלל.

Iron-Maiden

New member
תגובה לכל האגרסיבים למיניהם

קודם כל תרשו לי להתייחס לכמה מפגרים במיוחד שענו להודעה שלי. לכל הללו שדורשים את הכתובת שלי, למה מה תעשו??? אם אני רק הייתי רואה אחד ממכם במציאות ויודע שזה הוא הייתי מפרק לו את האמ-אמ-אמא שלו, כולכם בטח יצורים כחושים ומכוערים שבאצבע אחת אני קורע להם את כל העורקים בגוף - וזה לכל הלפלפים שדרשו את הכתובת - אם אתם באמת רוצים תנו אימייל וניפגש איפשהו - תביאו מי שאתם רוצים - ובסוף נראה מי יצא מזה חי, יא חתיכת עלוקות מתרפסות על ילד בן 15. בקשר ללהקה IRON MAIDEN, כל מי שטען פה שזאת להקה עלובה - חד וחלק, איננו מבין מהחיים שלו, ולבטח לא שמע 20 שניות מיצירותיהם של ברוס, אדריאן, ג`אניק, דייב, ניקו וסטיב, אז אנא ממכם.. תנו לי לומר לכם עוד משהו, מדובר בלהקת הווי מטאל.. כן, כן.. לא הפופ והאלטרנטיב וכל השלשולים שאתם שומעים... וכן.. אכן אין את זה בMTV, אולי בגלל זה אתם חושבים שזה מוזיקה גרועה (לא נורא, אלוהים ירחם עליכם). ושוב בקשר לקסוס אין מה להתווכח. אני הצגתי עובדות בצורה חריפה ובוטה - מודה ומתוודה - וזה מה שעורר את כעסכם, כמו גם ההגמוניה שהייתה לו שפגעתי בה - אז אנא.. אל תתייחסו לדרך שאולי הייתי אגרסיבית כי אם לתוכן הכל כך נכון שלו. סתם להגיד ``כסוס אתה גבר אני איתך`` לא עוזר בשום דבר, אלא רק מראה את העליבות של מי שאומר את זה. ובקשר לילדון עצמו שאומר לי שהסתכסכתי עכשיו עם כומתה אדומה וטל עדתו.. מה אני אגיד לך? דמעות פרצו מעיני ברגע שקראתי את זה. עם כל הכבוד ליצור שמפברק את כומתה אדומה ולזאתי זה ממש לא מזיז לי. למה מי הם? אני אפגוש אותם איפשהו? והלוואי שכן, כי אז נראה באמת מי יוצא עם ידו על העליונה כאן. אז אנא ממכם.. תחסכו ממני עוד מכתבים כאלה, כי להבא אני לא אגיב על כל מטר השטויות שאתם תזילו על הפורום הזה. ולקסוס - משהו אישי - תנסה לסתום קצת יותר את הפה שלך.. ואולי לנסות לצאת מהבית אתה יודע.. יש עוד דברים בעולם חוץ מפורום גיוס, ובלי סיפורים על חם לי-קר לי, כי בצבא שאתה כל כך מדבר עליו אין מזגן צמוד, עדיין לא.

Swoosh

New member
סוף סוף אני מגיב, איירון טמבל, תקרא

את זה. אם ככה אתה אוהב שכולם נגדך או נגד הדעות שלך, אז סבבה, הצלחת במשימה שלך. היית מת להיות דומה רק לכסוס, אם היית יודע איזה בן אדם הוא, ואתה לא, אז אין לך שום זכות להגיד משהו. וקשר לעניין של המכות- אתה באמת חושב שאתה משהו הא? בקשר ללהקה- להקה זבל, בכלל כל המטאל הזה הורס את החברה שלנו, רק סמים ושנאה הם תורמים לחברה. רפאל

למעלה