מאיפה כל זה התחיל ?

I s t a r

New member
הרבה פעמים ניסיתי לתת סיבות

עד שהבנתי שזה לא נחוץ. מגיל 5 בערך -הייתה ידיעה פנימית ברורה,צלולה ואמיתית של "לא לעשות ילדים"!!!! בגלל כל האשמה הכרוכה בידיעה כזו מבפנים עקב מסרי החברה מבחוץ,היה גם אצלי צורך עז לתרץ ולהסביר ולתת לעצמי ולאחרים סיבות. האמת היא שאין סיבות חיצוניות אצלי,ולא צריכות להיות. זו ידיעה פנימית עצומה,חזקה,מושרשת -בדיוק כמו הידיעה שכדי לחיות צריך לאכול,לישון,-עבורי זה עניין של הישרדות טבעית,ידיעה מבפנים מה נכון לי במאה אחוז ללא שום עוררין. הדבר היחידי שערער והפחיד היה תחושת האשמה ,המוסר,האיום החברתי והמסרים הדתיים/חברתיים בנושא. מעולם לא קונפליקט פנימי בנושא. מבפנים תמיד היתה ידיעה ברורה לגמרי. הלכתי לכמה שיוחת בנושא אצל פסיכולוגית מדהימה כדי לברר סופית ולעומק את תחושותיי. היא אכן אישרה לי אותם בבירור. אין כאן שום סימן שאלה,שום מטען ,שום דבר לא פתור. יש אנשים שמגיעים הנה לחוויה של גלגול של לידת עצמם. זה נפלא. רבות הנשמות שמגיעות לתיקונים משלהן ללא שום צורך או אפילו עניין בהורות/אימהות/אבהות- זה בכלל לא שייך לשק החויות הנדרשות עבורם,זה זר וזה הרסני עבורם. את נתינתם הם יחוו אחרת. העצוב שבזה הוא שאנשים אלה -כמו כל חלוצים בחברה מקובעת-נאלצים לקחת על עצמם להיות אחרים ושונים-על כל המשתמע מכך. אולי זה לא עצוב,אבל זה בטח היה קל יותר אילו החברה הייתה נאורה מספיק כדי להבין שאין 2 גיגולים זהים-לכל אחד התיקונים שלו-וכולם לגיטימיים. הצטדקות/הסברה/שכנוע/ התגוננות= סוחטי אנרגיה גדולים. עלינו לפעול לדעתי-בעיקר להשבת השלום והשלווה על כנם-בתוכינו-האנרגיה הזו צריכה להיות מופנית אך ורק לקבלה שלנו את עצמינו ללא פחד . בורות/אטימות של אחרים בנושא תשתנה ככל שהאנשים ה"שונים" שקוראים תיגר על מוסכמות ומקובעות ריגשית ושיכלית-יתנו לעצמם את הכוח והלגיטימציה להיות כמו שהם ללא פחד.ללא אשמה.ללא התגוננות. ברגע שנשנה בתוכינו את ה"הסכמה הקןלקטיבית " שיש רק דרך אחת לחיות- אנו משדרים זאת החוצה-והסכמות קולקטיביות כל הזמן משתנות. לאט,אבל משתנות. אלא מתוך ההבנה שהידיעה הפנימית הזו של "לא להיות הורה" טבעית לחלוטין, מסר פנימי שנועד -כמו כל מסר אחר -להגן עלינו ,ללמד אותנו מה נכון לנו. ותודה למי שעזר לי להקליד את כל זה.

nemasys

New member
אז נכנעתם לעולם ואתם לא רוצים לנסות

כמה קריר זה לנסות למצוא את הטוב והרע בעולם באמצעות משוואות מתמטיות כמה טיפשי זה לנסות לראות את החיים של התינוק שלך באמצעות חישובים שלא לוקחים יותר משתי שניות . . אז מה בדיוק הפחד פה לדעתי . . הפחד לנסות הפחד להיות יכול לגדל את הילד שלך בשלום ולהעניק לו ילדות יפה ואוהבת ויכולת להתמודד , אולי מכאן זה בא החוסר התמודדות שלנו נופלת על הילדים שלא נולדו לנו ואנחנו לא נותנים להם צ'אנס עם העולם כי אנחנו לא יכולים להתמודד איתו . . חלאס עם השטויות האלו של " העולם אכזרי " אני גם חושב ככה אני אולי חושב שתינוק בעולם הזה זו חתיכת משימה וצריך להתכונן אליה טוב כמו סכום התחלתי מסוים , דירה , חיי משפחה שאליו התינוק יקלט , אבל ראבק אנשים מה העניין עם להצדיק את העניין של לא להביא תינוק עם נוסחאות מתמטיות טיפשיות בא לך לא להביא תינוק אל תביא אל אל תזבל במוח עם שטויות כאלו . . מעבר לעובדה שאתה גזעני ושופט את כל בני האנוש אתה לא מסוגל כנראה לראות מעבר למשבצת שלך ולחוויות שלך אל תשכח שפרספקטיבה על העולם היא אישית ועצם העובדה שאדם אחר חושב אחרת ממך ושהעולם שונה ממה שאתה חושב כבר מודיעה לך שאתה טועה . . יש הרבה נקודות ראות על העולם אולי טיפול פסיכולוגי יכול לשנות את האות שלנו או לפחות להכנס לנקודת מוצא על הנקודת ראות שלנו ולהבין מאיפה היא באה כי תכלס העולם הזה מחורבן כן . . אבל מי פה בא לעשות אותו יפה ?!?! מי אם לא אנחנו ??! אז די להיות פתטיים ולהגיד אני מסכן ובגלל זה אני לא אביא תינוק לעולם . . אולי הגיע הזמו להלחם על הטוב שלנו ואם אני אשתמש בנוסחא של חצי טוב וחצי רע אז אם כל אדם יחליט להלחם על הטוב אולי העולם הזה יהפך להיות יותר טוב . . תכלס הכל בנו אז די עם השטויות כנסו להבנה שהכל אצלנו בראש והכל באיך שאנחנו בחרנו לחיות ולראות את החיים . . אם למישהו לא בא להביא תינוק שיתן קצת הסברים יותר מהותים ולא כמו העולם רע אז לא צריך להביא תינוק כי תכלס תרים תתחת שלך סע לארץ אחרת תהגר או תעבור למקום אחר ותחייה באידלייה , יש פתרונות אם רוצים הכל בנו . .

karnity

New member
nemasys ...

"אם למישהו לא בא להביא תינוק שיתן קצת הסברים יותר מהותים ולא כמו העולם רע.." ובכן... אתה יכול לקבל או לא לקבל את הסיבות בגינן מישהו בוחר לא להביא ילדים... בין אם הסיבות הן "חיצוניות" או "פנימיות"... אם יש מישהו שבשבילו "עולם אכזר" זו סיבה מספקת, מהותית-דיה... למה אינך מקבל זאת?

QueenOfMagic

New member
לא חייבים לך הסברים

יש כאלה שפשוט לא רוצים ילדים ואין להם סיבה מוצדקת..

inbal76

New member
וואו כמה שיפוטיות

אתה אפילו לא רואה כמה שאתה סותר את עצמך. אני מצטטת אותך: "אל תשכח שפרספקטיבה על העולם היא אישית" אתה בטוח שלא אתה זה ששוכח את זה? Istar (זאת אישה, אגב) שטחה כאן את הפרספקטיבה האישית שלה, ואתה שולל אותה במחי יד, שופט אותה כ"קרירה" ו"טיפשית", ומכריז שהיא "שטויות" ומזבלת במוח. במילים אחרות, החלטת שהפרספקטיבה שלך היא היחידה שלגיטימית ונכונה, וכל מי שיש לו פרספקטיבה אחרת מזבל במוח. אם פרספקטיבה היא אישית, אז לגיטימי לכל אדם להחזיק בפרספקטיבה שונה, לא? אז מי כאן השיפוטי וחסר הסובלנות? ההסברים שלה הם ההסברים האישיים שלה , והם לא צריכים לספק אותך או להיראות לך. תלמד לקבל את זה שיש בני אדם שחושבים ומרגישים אחרת ממך, ומעל הכל תלמד לדבר בכבוד אל בני אדם. עד אז, אין לאף אחד סיבה להתייחס בכבוד לדברייך (הקשקשניים למדי).

marish

New member
ושכחת את הטיעון המנצח

"ועצם העובדה שאדם אחר חושב אחרת ממך ושהעולם שונה ממה שאתה חושב כבר מודיעה לך שאתה טועה". חזק.

QueenOfMagic

New member
וואו!!!!

אני אוהבת את הכתיבה שלך!!!!!!!!! הלוואי עליי צורה כזו של התבטאות!! את אדירה!!

inbal76

New member
../images/Emo9.gif אבל אל תגזימי!

בעצם תגזימי, מה אכפת לי אני...

I s t a r

New member
ענבל-לא נראה לי שאותי הוא שופט

אני לא הזכרתי אפילו במילה את ה"עולם הרשע" ובעצם לא הבאתי שום צידוק או טענה ל"למה"? הוא פשוט לא יודע לשרשר.

כדאי לך להיכנס...

אני בטח מלא שנים בגיל מתחתיך אבל אני רק רוצה להגיד לך משהו... קראתי את מה שכתבת ולדעתי אתה לא כל כך צודק כי עצם העובדה שאתה מונע להביא חיים חדשים לעולם שאולי החיים החדשים האלה ישנו את העולם שאנו חיים בו זאת היא דעתך שהילדים שלך והצאצים שלך לא צריכים לסבול ואולי הם לא נולדו לסבול? אתה לא יודע כמו שאף אחד מאיתנו לא יודע מה יהיה מחר אני חושבת שאחד מהתפקידים שלנו בעולם זה להביא ילדים לחנך אותם לגדל אותם באהבה מאהבה וליצור דור חדש וטוב יותר שהוא הוא שיעשה את העולם טוב

'התפקידים שלנו בעולם', אלו מילים...

הנושאות בחובן מטען רב. ראייתך בנושא שונה משלי וזה סבבא שיהיה לשנינו בהצלחה !

donidori

New member
חבל שההורים שלך לא הקדימו אותך...

היה טוב אילו הם היו חושבים על זה לפניך והיו מונעים אותנו מהסבל של הקיום שלך שהוביל לבלוג האינפנטילי הזה. תעשה ג'סטה ותתאבד.

מיס קיי

New member
רק לרגע תדמיינו לכם...

פחות ממטר.....עור חלק...נשמה טהורה ...עניים תמימות מלאות חשק לאהבה.. ....כזה קטן וחסר הגנה...רק ממבט אחד אני כבר נמסה... אני מסתכלת עליו...הרי בלידתו נוכחתי...ולא אמא אני אך הוא קורא לי "מאמא"...ילדים אני לא רציתי עד שאותו ראיתי.... עיניים שצועקות לחום הבנה ןהשקעה...לחיים שרוצות רק נשיקה... חיבוק חם לפניי שינה...החשק שלי לעצור אותו לפניי כל נפילה... לא יכולה להסתכל עליו עושה את הטעויות שאני עשיתי... עדיין..רק בת 17 וקצת..עוד תמימה ולא ממש חכמה... אבל דבר אחד אני יודעת שילד אני אעשה מאהבה גדולה... *גלוש אני אוהבת אותך מאוד* דודה

למעלה