מאיפה כל זה התחיל ?

QueenOfMagic

New member
אני מבינה

קלטתי מה אתה חושב. המשפחה שלי ממש לא שיקול פה. מה שכתבתי על המשפחה שלי זה משהו שונה לחלוטין. למעשה השיקול שלי זה בגלל שאני לא אוהבת ילדים. לא בגלל שאני לא מסוגלת לאהוב..יש לי חבר 3 וחצי שנים ואני מטורפת עליו. חלק מחוסר רצון בילדים פשוט נמצא שם...וחלקו הוא גם מפחד. אז נכון שמי שרוצה ילדים הפחד יהיה שולי. למעשה כל המחשבה של ילד משלי עושה לי בחילה...זה נחמד מאוד רק אם אתה מחזיר את הילד להוריו המקוריים. אני נגד התעללות בילדים ולא משנה לפעמים כמה בא לי להשטיח להם כאפה. (תלוי מי ההורה לפעמים גם להורה עצמו). אני לא מתכוונת להביא ילד לעולם ואחרי זה להגיד וואללה.. צדקתי. לא סובלת את יציר השטן הזה.. אבל אז זה מאוחר מדי..

nemasys

New member
קודם כל זה לא משחק . .

תראי זה מפחיד ילד משלך זה לא הרגע או הזמן להביא ילדים במיוחד בגיל הזה ובלי מוכנות . . חכי כמה שנים אל תתבייתי על הרגשה מסוימת אני כמעט בטוח שזה ישתנה הכל כל כך לא ידוע מראש לכי תדעי מה יהיה מחר . . מה את חושבת שאני רוצה ילד עכשיו ? חחחחחח אני אביא ילד לעולם הזה רק כשאני אהיה מספיק חזק כלכלית להעניק מספיק לעצמי ולו חיים טובים . . וכמו כן אני אדאג לעצמי להיות חזק נפשית לטפל בי ובו ובמערכת יחסים של מפשחה יש לי דרך ארוכה להתפתח עוד וגם לך . .

QueenOfMagic

New member
אוקיי

נגיד שעברו 20 שנה ולא השתנה שומדבר? מה אכפת לך? יש פה נשים בנות 30 ומעלה. לא כולן פה אותו הדבר. לי זה דיי ברור שלא יהיו לי ילדים משלי בכל אופן. מה שאומר שאם בעלי לעתיד יתעקש תהיה לו ברירה אחת...אימוץ..

ברוך הבא!

יאללה שלך אל תתאכזב
תחבב

למעלה