מאיפה כל זה התחיל ?

למטבע הזה יש שני צדדים...

[וזה עוד בלי לדבר על הצד של עובי המטבע
]. מה שכן - התיאור שלך באמת נפלא
לפעמים מתחשק 'לאכול' אותם.

rozen2

New member
נשים שלא רוצים להביא ילדים

לדעתי זאת טעות > אולי אני אראה אגויסטי אך איזה חיים אלו ללא ילדים < ילדים זה אור בבית חוצ מיזה מי יבוא לבקר אותנו בגיל לפני המעבר לעולם הבא ו מיש יגיד שלא אכפט לו מה יקרא אז שיעשה חשבון נפש עם עצמו. אני רחוק מילהיות דתי פשוט אני רואה מה קורא מסביבי. ישנו פיתגם שאומר -אם אתה רוצה לאחל למישהו רע תאחל לו בדידות.

karnity

New member
שוב חוזר הניג'וס... הניגון....../images/Emo31.gif

איזה סיבה מעולה להביא ילדים: כדי שיהיה מי שיבקר ויפר את הבדידות.... נו, באמת.... האם אתה באמת חושב שילד אמור להיות "תעודת ביטוח" (אני גונבת את הביטוי למישהו - לא זוכרת למי...) לעתיד? האם האם יכול להיות בטוח שילדיך יטפלו בך לעת זקנה? אני באופן אישי מכירה זוג זקנים מקסימים ששתי בנותיהם לא שמות עליהם קצוץ ורק ממתינות לירושה השמנה... וגם... מי אמר שללא ילדים החיים בגיל הזהב יהיו בודדים??? בפעם הבאה שאתה מעמיד מישהו על טעותו - תברר את העובדות קצת יותר לעומק, מבלי להשליך קלישאות לכל עבר... - זו רק הצעה..

מיס קיי

New member
קרניטי...או מי שלא תהיה.

מכבדת אני את החלטתך.... כנראה שאתה עדיין מחפש משמעות לחיים... כי אםהיית מוצא כמו שאני מצאתי...היית מעניק חיים לאדם אחר... חיים יפים נכון הם לא מושלמים ולא אנחנו גם לא... אבל הם כן...הרכות שלהם..הריח.....הדאגה.... היופי...... תשמע בחור אני לא ילדה שמחפשת בעל ולהקים בית מחר.. אני פמיניסטית שרוצה משפחה חמה וללמוד הרבה בחיים.

karnity

New member
מיס קיי...

גם אני פמיניסטית (ולא "בחור"..)... נו אז מה? האם טענתי שאת לא? מאיפה זה בכלל מגיע? מרגיזה אותי ההעזה שלך לנתח אותי בסכין קהה ... "כנראה שאתה עדיין מחפש משמעות לחיים"... כמה שטחי! אני לא מחפשת משמעות - כי אני לא מאמינה שיש משמעות לחיים ובטח לא מאמינה שהבאת ילדים לעולם הם המשמעות של הקיום או הדבר שיתן משמעות לחיי... אז באמת מכל הלב אני מאחלת לך שתגדלי משפחה לתפארת ותהני מילדיך... רק מבקשת שתביני שלא כל אחד מתרגש ומתלהב מה"יופי...רכות...ריח.."

מיס קיי

New member
תרגעי..לא תקפתי אותך...

עצם העובדה שאת מתעצבנת מזה שאני אומרת לך מה אני רואה...מעיד הרבה מאוד על חוסר המשמעות בחיים שלך אבל אל תדאגי לאנשים כמוך אני בטוחה שנתרום כמה שקלים כשתמצאו את עצמכם בבית אבות ללא משפחה..... * ילדים זו שמחה...הכל עניין של זמן*

אן8

New member
דווקא נראה לי

שהם לא כל כך יזדקקו לתרומה, אחרי שיחסכו את ההון תועפות על ילדים כל החיים... אז אולי דווקא זה יהיה לכיוון ההפוך

כששמעתי על הפורום הזה לראשונה

הייתי בטוח שסוף סוף יהיה פורום ללא בני 15 ומטה... במילה אחת.... אכזבה רווק לא רוצה ילדים בשל חוסר חיבה לכוחניות לאגואיסטיות להתנשאות ולהרס איכות הסביבה של המין האנושי. הEמיר

inbal76

New member
אמיר

בני ה-15 התוקפנים שמנבלים כאן את הפה הם טרולים, שצצים כאן מידי פעם בפעם, בעיקר כאשר הודעה מהפורום מגיעה לשער תפוז, וכמותם גם אימהות מאויימות, מטיפנים דתיים, וכדומה. הם אינם משתתפי הפורום הקבועים והרציניים, ולצערנו מקלקלים את הרושם של מי שנכנס לכאן לראשונה. אם כתבת ברצינות את מה שכתבת על עצמך בסוף ההודעה, אני חושבת שיש סיכוי שתמצא מקום בפורום זה. אתה כמובן לא חייב להישאר, אבל אתה מוזמן לנסות
(אני אישית דווקא מזדהה עם מה שכתבת על המין האנושי בסוף)

יש בינהם גם דעתנים

בדרכם כמובן, אבל חפיף... כן הייתי רציני וקצר בסיום המסר הקודם.. אני חושב שלא במקרה אנחנו שותפים בעוד פורום...

nemasys

New member
אי יכולת לבנות משהו על ידי התמדה ?

הרס איכות הסביבה ?!?! פחחחח תמחזר חביבי . . . התנשאות כלפי מי ? אולי אתה לא חושב שיש לך את היכולת להעביר משהו למישה. . או שאין לך משהו להעביר ? מממ אגואיסטיות . . כן שמעתי את התירוץ הזה . . " אני לא רוצה להביא ילד לעולם רק כי אני רוצה , הוא יסבול בעולם שכזה " כן כן . . תמיד נוח לצאת האחד שלא רוצה לעשות דברים כדי לעשות טוב לאחרים . . .

בבקשה:

איכות סביבה: האדם מייצר פלסטיק שלא כולו ניתן למחזור, האדם פולט גזים רעילים מהרכב ומשימוש בחשמל וכו'. התנשאות: כלפי בעלי חיים שלא פוגעים באף אחד שלא למטרות השרדות, בשחור, באישה, בחלש וכ'ו אגואיסטיות: "המטרה שלי בחיים היא להנות" משפט שנשמע יותר ויותר במיוחד מהכוונים הקפיטליסטים. ומה העומק שלך? עומק התבנית אליה נוצקת? תיכון-צבא-לימודים-משפחה-קריירה-זקנה-עכשיו הילדים שלי יטפלו בי? לילה טוב, אני עובר קצת ל warcraft3

nemasys

New member
תגיד אתה נורמלי ? הנה תגובה אליך

אז תגדל את הילד שלך לשנות את העולם תראה לו אלטרנטיבות תעבור לחיות בקומונה או תעשה מסעות מסביב לעולם עם עמותות במנקות את העולם למה אתה עדיין פה יושב מול המחשב ? רוצה לשנות משהו קום ותעשה קום ותשנה אבל לא . . אתה חלש מידי אתה תשאר פה מול המחשב מקליד לי איזו הודעה מסכנה ובמקום להראות כמה אתה לא אגואיסטי אתה רק מראה את הצרות עין שלך לגבי העולם כמה המבט שלך אל העולם הוא קר ויותר מתנשא ממה שאתה רוצה לא להראות . . להביא לעולם ילד רק שיטפל בך . . ככה אתה חושב איזה עלוב נפש . . מה עם להעניק לו מה עם לטפל בו לגדל אותו מה עם כל זה ? מה עם לגדל מישהו לעולם הזה ולתת לו משהו שלך לא נתנו לרצות לשנות את החברה להביא מישהו לעולם לא מתוך אגואיסטיות אלא מתוך רצון להעניק ולשנות את העולם למשהו יותר טוב . . תתחיל לנות את המחשבה שלך כי זה הדבר היחיד שהורס אותך בן אדם . . אבל אני כנראה לא אגיע אליך כי הכל בפניפ שחוררררר . .

QueenOfMagic

New member
טרול יקר

חשבתי שאין לך בעיה עם אנשים שלא רוצים להביא ילדים לעולם.. אז למה אתה פה עושה מהומות?? עד כדי כך משעמם לך? אין פורום אחר שבאמת מעניין אותך?? חוצמזה בעולם הזה יש גם ככה עודף אנשים...אז למה דווקא אנחנו צריכים לספק את צרכייך ולהגיד וואלה נביא דווקא איזה 3 ילדים לעולם כי אדון טרול חושב ככה. לגבי זה שאני ילדה בגוף של אישה..אני מכירה מלא נשים שהן ילדות אך יש להן משפחה עם ילדים. אין קשר.. ההיפך מי שמתנהג כמו מבוגר - הוא אדם משעמם ומיובש..כנראה כמוך..

nemasys

New member
מצחיקולה . . .( זנו שלא ) קצת עליי

אני לא אדם דתי אני לא מביע פה דברים רק על סמך אמונה . . אני דווקא חושב שלהביא לעולם מישהו על סמך אמונה זה טיפשי . . במיוחד שזה מעבר לשני ילדים שזה כבר מוכיח את עצמו על מגזרים שונים ששואפים להגיע לעוני רק בשל אמונה . . אני בן 22 יותר מידי עושה חיים וכן גם שכל יש פה ושם . . מה תגידי עוד חודשיים אני בהולנד ואז הודו , מבוגר עדיין לא . . מי שקראה לי פה אדון זו את אני לא " אדון טרול " אני " סחבק טרול " בשבילך . . לגבי ילדות שיש להן משפחה . . לא שולל , אבל את ילדה במהות שלך בהחלטות שאת מקבלת על סמך הרגשה חד פעמית רואים את זה לפי הכתיבה שלך אולי באמת תפרטי יותר מה הקטע עם השנאה שלך למשפחה שלך אולי נבין יותר למה את באמת לא רוצה להביא ילדים לעולם . .

אז ככה:

לא להביא לעולם ילדים זה טיפשי. להביא על סמך אמונה זה גם טפשי. אולי תכתוב לנו את ספר החוקים שלך, אותו ספר זהב שנכתב על סמך נסיונך ב 22(!) שנותיך הגדושות, על מנת שנוכל לציית ולא נעשה חלילה דברים טפשיים. תודה

QueenOfMagic

New member
הפורום זה לא..

נשים שיש להן בעיות ובגלל זה הן לא רוצות ילדים. זה נורא קשה להכליל פה את כולן כי אנחנו שונות והבחירה שלנו שונה אחת מהשניה. אני בת 21 ואני אומנם לא חיית מסיבות ולא מחפשת שומדבר בהודו (מעדיפה את ערוץ נשיונל ג'אוגרפיק שם לא מריחים את הודו לפחות). אם היית מכיר את המשפחה שלי היית אומר יא אללה מי שמתחתן עם המשפחה הזו מתאבד!! אנחנו אפילו לא ניתנים להגדרה של עדה..בילתי אפשרי.. אבל ת'כלס זה לא שינאה..זה פשוט מעדיפה לא להסתובב לידם. כי יש שם יותר מדי ילדים עם בעיות של חוסר רוגע.. תנסה לדמיין לעצמך משפחה שבו הילד צורח ללא הפסקה לפעמים שעתיים (את הילד עצמו אני ממש לא אוהבת) והאימא - "אני יודעת שאתה מתוסכל...+_ניאום שלם איך להירגע".. אי אפשר לשבת איתם...ויש את החצי המיזרחי והחצי האשכנזי...שאחד שונא את השני והפוליטיקה מפה ועד ההודעה החדשה..

nemasys

New member
שמעי אני יכול להבין על מה את מדברת

אין שום משפחה מושלמת ובטח ובטח המשפחות של כולנו קצת דפוקות . . אני לא יודע אם על סמך מה שראית במשפחה שלך את לא רוצה להביא ילדים אבל תכלס את לא הופכת להיות המשפחה שלך במה שאת עושה ? תראי אני לא רוצה להרביץ פה דיון של פסיכו בשקל אבל תנסי לראות אם את מנסה לעול לפי הדפוס התנהגות של המשפחה שלך או פוחדת להיות כמוהם כלומר לא להביא לעולם ילד בגלל שאת פוחדת שתעוללי לו את מה שהם מעוללים לך או לשא המשפחה שלך . . אולי את שהבנת שמה שהם עושים הוא לא נכון אולי תוכלי לשנות את זה הלאה אבל תכלס את צעירה בדיוק כמוני אנחנו דור המחר אנחנו נקבע איך יראה המחר ולא מי שהיה פה עד עכשיו . .

למעלה