מאפייני השירה המודרנית

קסנדרה*

New member
זה חצי חצי ואני לא אגלה את הסוד

עד שתגיבו. כי זה לא יהיה פייר. אבל אם תפשפשו תמצאו את השילוב. אגב מר בד - אני חשפתי אתכם לססטינות והייקו וכל השאר מסיבה אחת והיא : כדי שתלמדו להכיר ולגעת ולשמוע את היופי, הצליל והאיכות של השירה שאינה בת זמננו ואז תחליטו מה הדרך העדיפה בעיניכם.

מר בד

New member
ושני הקצרשירים האחרונים של אריה

הם קלאסיים או מודרניים? נראה לי שמודרניים לא?

קסנדרה*

New member
נכון מאד מר בד החכם שלנו ../images/Emo13.gif

הצדק איתך
הוא "חוטא" לפעמים גם בשירה בת זמננו.

femme

New member
הדרך העדיפה ? האם אנו לא אמורים

ללמוד ולהתרגל לכתוב בסנון השירה העכשווית ? הרי מי יבין אם נכתוב התקופה קדומה ? נעשה צחוק מאיתנו .

מר בד

New member
אבל תרגילי הסגנונות הקלאסיים כאן

ממש יפים! לא חושב שעושים צחוק מעצמנו.

femme

New member
נכון מר בד, רק אל תשכח שזה נשאר

בבית. אינך מפרסם בחוץ.

femme

New member
מה בקשר ליוצר שמעוניין לפרסם בחוץ

את יצירותיו ? איך יבטיח לעצמו ביקוש ועיניין ליצירותיו ושהמבקרים לא יקטלו אותו ? (אל תדאגו לא מדובר בי
)

קסנדרה*

New member
פאם היה אצלנו מחרון איזיקסון בפורום

משורר מאד נחשב כותב בסגנון המשלב בין הקלאסיקה לבין בת זמננו בהצלחה מרובה. שומר על הכללים, המיצלול, המיקצב, המישקלים, התאורים הפיגורטיביים ועוד. בהזדמנות אביא על זה חומר.

femme

New member
שאלתי אותך שאלה לגבי הסעיפים

שאינם לעמך וטרם ענית לי. בבקשה.

קסנדרה*

New member
למה צחוק? האם מר בד

וסנדרלין עשו צחוק מעצמם כשכתבו ססטינות ? ומי שכותב היום סונטות וכליל סונטות נחשב מה ? נכון שזה פחות מבוקש אם אנחנו מדברים על שירה למכירה או להקראה בערבי שירה ולגלגל על הלשון - זה נכון. אבל צחוק סטח שלא. ואני מוצאת שהשילוב בים השניים הוא המוערך יותר בעיניי

פאם אני לא חושבת

השאלה היא לא מי יבין.... אלא איך אנו יוצרים את החדש על הישן הקלאסי... ומי שיקום עכשיו ויכתוב יצירה מוסיקלית גאונית כמו מוצארט את חושבת שמשהו יצחק ממנו ? לא נראה לי... דרך אגב... ראיתי את המופע של יאני, יוני אמריקאי מוסיקאי מדהים יש שם כנרית סולנית , חלילן סולן ואורקסטרה שלמה והמוסיקה קיצבית בטרוףףףף אני נשארתי המומה שילוב בין ישן לחדש מדהים!!!!

למעלה