מאפייני השירה המודרנית

קסנדרה*

New member
מונרו את זה אני כבר אקנה DVD כי

קניתי מערכת קולנוע ביתית מעולהההההה רק (20,000) ש"ח

femme

New member
קסי, ראי שאלה שלי ושמונרו ענתה

הייתי מעוניינת לשמוע דעתך.

מר בד

New member
קסנדרה, אני מסתכל על שיריו של אריה.

דווקא נראה לי שרובם מודרניים. "הם" "ארמון הזכוכית" "הר הנבואה." לא יודע להחליט לגבי "השומרים" ו"כוכב". זה מעניין לדעת קסנדרה כדי להבין מהו קלאסי ומה מודרני.

קסנדרה*

New member
מר בד אני אשתדל להסביר

זה לא שאריה במדבר כותב בסגנון הקלאסי של תקופת ימי הביניים או של המאה הקודמת ואפילו לא של תחילת המאה הזו וגם לא אני ולא סנדרלין והאחרים. אבל אנחנו משלבים בין הקלאסיקה לכתיבה בת זמננו ומשתדלים כן לשמור על מבנה, משקל, מצלולו, הבעה פיגורטיבית. כלומר שומרים על הכללים ככל שניתן במסגרת הכתיבה שתתאים לקורא בן זמננו. אם אתחיל לכתוב רונדולט באמת יקראו אותי אחד שניים ואולי שלוש.

מר בד

New member
טוב, אני אקרא קצת בהיסטוריה של

הפורום ואראה מה הם/אתם עושים שם.

מר בד

New member
בכל מקרה, הגיעה "השעה" להפוך לנקודה

עשרונית. חזרתי מאד מאד מאוחר מהעבודה. ישר לכאן. אפילו לא מקלחת... אז האם נכריז על "לילה" או שאתן נשארות עד השעות הקטנות?

לילה טוב אם אתה פורש מר בד לדעתי

אנחנו עוד קצת נקשקש נשים

קסנדרה יש לי שאלה

בפעם הקודמת נתת לנו תרגיל , לזרוק כמה שורות ככה סתם רעיון ראשוני ונתת דוגמה על יפו זוכרת ? אמרת שנביא את העיבודים לפעם הבאה אז אמממ יש לי עיבוד
מה לעשות איתו ? לשמור אותו לפעם הבאה או להעלות אותו כבר לפורום העניני? כמוצר מוגמר?

קסנדרה*

New member
סנדרלין את משהו יקר מפז

היום לא הגיעו בשעה היעודה רק אני פאם ופרח אז דחינו זאת לפעם הבאה. תשמרי על זה בטח שנעלה זאת בפעם הבאה.

מר בד

New member
../images/Emo1.gif אם כן (לשעה הקרובה)...

תודה, רבה על הקצר זמן שלי בסדנה. אקרא מה שהלך כאן מאוחר יותר.

קסנדרה*

New member
בנות אם אתן נשארות עוד קצת אז ??

אולי פאם תביא את השיר שכתבה היום בצהריים ויש שאלה לגבי הסיום ? מה אומרות ? נפתח שרשור חדש ?

למעלה