"מבחינתי הם כולם אנשים חולים"
איך מסבירים לבן אדם את ההבדל בין BDSM להפרעה?
בין דום, שולט לסאדיסט?
איך מסבירים למישהו את המשהו הזה שלוונילים קשה מאוד להבין ולנו מרגיש כאילו חיפשנו כל החיים כאשר נתקלים בו?
שזה לא קללות, לא שפה בוטה, לא לנתק בפנים ולא יחס משפיל.
לא מדובר כאן על הנאה מהשפלה. או הנאה להיות מושפל(לפחות ב- BDS). גם לא מהנאה להתעלל או כאשר מתעללים בך.
איך מסבירים שזו תמיד הנאה?
שזה תמיד במודע. ותמיד, תמיד יש כאן שליטה. שיש העברת שליטה, מאוד מודעת. בהסכמה מלאה.
וכמה כוח יש בוויתור על שליטה, בלמסור אותה למישה אחר? מישהו שבוטחים בו בלב שלם? שסומכים עליו?
שיודעים שהוא בחיים, בחים ולעולם לא יעשה לך רע אלא רק יגרם לך להמריא מהנאה?
יביא אותך עד קצה גבול היכולת שלך וטיפה מעבר.. ולעולם לא ירע לך.
כאיל, תכלס..
ניסיתי להסביר לו. והוא אמר "אני יכול להעמיד פנים".אבל לא, מותק. איא פשר להעמיד פנים.
סאב לעולם לא יוכל לעבור בתור דום ודום ישתגע להיות סאב.
אפילו בתור סויצ'רית מטבעי, הזהויות שלי מתערבבות לפעמים. והן הכי אמיתיות שיש.
אבל כמה שניסיתי להסביר, לתאר הוא אמר בסוף "מבחינתי הם כולם אנשים חולים, הם סאדיסטים שנהנים להתעלל ולגרום לכאב".
איך מסבירים את הגבול בין זה לזה?
כן, יש סאדיסטים.
יש סוטי מין. יש דבילים. נתקלתי בלא מעט כאלו בשנותיי בקהילה.
ברור. גם כאן בפורום יש. בכל מקום יש.
אבל BDSM זו קהילה מדהימה, של אנשים שמודעים לגוף שלהם, מודעים למיניות שלהם, מודעים לרצונות שלהם ולא מתביישים,
לא מובכים ולא מתנצלים על זה.
איך מסבירים לבן אדם את ההבדל בין BDSM להפרעה?
בין דום, שולט לסאדיסט?
איך מסבירים למישהו את המשהו הזה שלוונילים קשה מאוד להבין ולנו מרגיש כאילו חיפשנו כל החיים כאשר נתקלים בו?
שזה לא קללות, לא שפה בוטה, לא לנתק בפנים ולא יחס משפיל.
לא מדובר כאן על הנאה מהשפלה. או הנאה להיות מושפל(לפחות ב- BDS). גם לא מהנאה להתעלל או כאשר מתעללים בך.
איך מסבירים שזו תמיד הנאה?
שזה תמיד במודע. ותמיד, תמיד יש כאן שליטה. שיש העברת שליטה, מאוד מודעת. בהסכמה מלאה.
וכמה כוח יש בוויתור על שליטה, בלמסור אותה למישה אחר? מישהו שבוטחים בו בלב שלם? שסומכים עליו?
שיודעים שהוא בחיים, בחים ולעולם לא יעשה לך רע אלא רק יגרם לך להמריא מהנאה?
יביא אותך עד קצה גבול היכולת שלך וטיפה מעבר.. ולעולם לא ירע לך.
כאיל, תכלס..
ניסיתי להסביר לו. והוא אמר "אני יכול להעמיד פנים".אבל לא, מותק. איא פשר להעמיד פנים.
סאב לעולם לא יוכל לעבור בתור דום ודום ישתגע להיות סאב.
אפילו בתור סויצ'רית מטבעי, הזהויות שלי מתערבבות לפעמים. והן הכי אמיתיות שיש.
אבל כמה שניסיתי להסביר, לתאר הוא אמר בסוף "מבחינתי הם כולם אנשים חולים, הם סאדיסטים שנהנים להתעלל ולגרום לכאב".
איך מסבירים את הגבול בין זה לזה?
כן, יש סאדיסטים.
יש סוטי מין. יש דבילים. נתקלתי בלא מעט כאלו בשנותיי בקהילה.
ברור. גם כאן בפורום יש. בכל מקום יש.
אבל BDSM זו קהילה מדהימה, של אנשים שמודעים לגוף שלהם, מודעים למיניות שלהם, מודעים לרצונות שלהם ולא מתביישים,
לא מובכים ולא מתנצלים על זה.