"מבחינתי הם כולם אנשים חולים"

כמהאפשר

New member
את יודעת משהו? אחרי שקראתי את דולפינה.

אין להם את הלואוז.
אבל אין להם את ההייז.
&nbsp
קצת כמו בהפרעות אישיות גבולית, קצת כמו בBPD או מניה דפרסיה-
יש להם איזו משיכה. הנאה. אהבה. אבל זה על הסקאלה הרגילה הזאת..
בלי התהומות. אבל גם בלי הגבהים המטורפים, המטורפים של האושר שאתה מתפוצץ ממנו. שאין לך יכולת בכלל להכיל אותו..
של המשיכה המטורפת, הטורפת. המאושרת. החייתית מצד אחד והמאושרת מצד שני.
שאי אפשר להסביר אותה בכלל.
שממלאת אותך בכוח מטורף ומצד שני.. רגועה רגועה.
שהיא כמו סם, שאת רק רוצה ממנו עוד. והיא כזו שאת מרגישה שאת מתה.. מתעלפת אם תהיי בו עוד רגע נוסף.
זה אושר, פשוט אושר.
וזה פחד אלוהים.
&nbsp
אין להם את זה, את יודעת?

היי בנות.. אני עדיין

עדיין מחפשת את השליטה
כקשר זוגי לכל דבר, עם לב ואהבה והתמסרות ללא עוררין והערכה וכבוד וקשיחות ורוך.
גם אחרי שנפגעתי. גם אחרי שנתתי את כולי והשתמשו בזה.
לי, אישית, רק כך זה יכול להיות שלם. עם כל המורכבות יחד.
לא רוצה להתפשר על פחות ממה שאני רואה לנכון כקשר שליטה אמיתי.
&nbsp
&nbsp

כ"כ מתחברת!

כמהאפשר

New member
מבינה ומסכימה כל כך.

אבל..
למדתי גם להנות בדרך.
הרי למנוע מעצמי תענוגות ולהסגר/לחשוש "שמא.." גם זו סוג של פשרה:)
&nbsp
(לפחות עבורי)

Whip

New member
כל הכבוד

אל תתייאשי, דולפינית, וזה עוד ייקרה, אני בטוח!

ordol

New member
לדעתי רק כאלה

שבאמת רוצים ללמוד ולהבין יוכלו להבין את העולם הזה. מי שמקובע בדעותיו לא יוכל להיפתח לשונה ולאחר. אלא אם את באמת חשובה לו והוא יהיה חייב להבין שזה חלק ממך אחרת בלי ההבנה והקבלה של העניין הוא יאבד אותך. זאת מבלי לדעת כמובן מה טיב היחסים בניכם. ייתכן והוא סתם ידיד.

כמהאפשר

New member
גם אני מפרשת את זה כ"אני לא באמת חשובה לך".

מעבר לסתם טווח רגשי מצומצם.
&nbsp
טיב יחסים?
סקס.

ordol

New member
עם טיב יחסים שכזה

לא עדיף שתמצאי לך כבר מישהו עם נטיות בדסמיות?

כמהאפשר

New member
שאלה שאלתית שאלת..

כתבתי ומחקתי כמה פעמים.
&nbsp
תשובות יפות יותר ויפות פחות.
&nbsp
התשובה שתשמור על הכבוד שלו ביותר תהיה שאני משערת שבסופו של דבר אני לא באמת יודעת מה עובר לו בראש ובלב. אני לא יודעת מה היחס האמיתי שלו אליי.
אני סומכת על המילים שלו(שלא אמינות לי לחלוטין).
אני לא בטוחה שבאמת אכפת לי כי כרגע הוא מספק לי את מה שאני צריכה.
&nbsp
מישהו בדסמי... יש לי בעיה עם בדסמ כי יש לי בעיה עם סקס.
מעטים הגברים שהתקרבתי אליהם או ראיתי ברחוב שיכלתי לחשוב עליהם בלי רפלקס הקאה.

ordol

New member
את בטוחה שהוא מספק לך את מה שאת צריכה?

כי אם כן, אז מה הטענות? ועוד דבר, לעיתים החיבור, הכימיה, ההנאה בסקס לא קשורה כלל למראה של בן אדם(ברחוב למשל כמו שציינת). את יודעת מהו איבר הגירוי הגדול ביותר של בן אדם? המוח. שם המשיכה נמצאת. ברגע שיש חיבור מנטלי, זה הבסיס להכל. ואני לא בטוחה שיש לכם את זה לפי מה שאת רושמת.

כמהאפשר

New member
שאלתי שאלה מאוד פשוטה.

את זו שרואה טענות. אני שאלתי איך מסבירים לבן אדם וכו'.

את נמשכת למשהו אחד.
אחר נמשך למשהו אחר.

את לא צריכה קוביות.
אני צריכה משהו אחר.

אני צריכה את כל החבילה, כולל החבילה.

הוא מספק את מה שצריך לספק. הייתי מציעה לך לבדוק בעצמך, אבל אני רכושנית למדיי.

ordol

New member
היית מציעה לי לבדוק בעצמי?

לא נראה לי.
יש לי בעיה עם מקובעות.
וכמו שאמרת כנראה שמה שמתאים לך לא מתאים לאחר.
בכל אופן, מקווה שבאמת תצליחו למצוא את שביל הזהב ביניכם. בהצלחה

A לוןA

New member
"ודע מה שתשיב לאפיקורוס"

קודם כל, צריך לראות אם מי שמולך בכלל פתוח להקשיב- אחרת זה סתם בזבוז זמן
שנית- צריך להתאים את התשובה לשואל. יש כאלו שיותר ישכנע אותם נימוקים לוגיים או מחקריים או רגשיים:
- הנימוק המחקרי1: בכל המחקרים העדכניים שנערכו מאז שנות ה70 על אוכלוסיות בדסמיות נמצאו ממצאים שמראים דבר אחד פשוט- בדסמיים הם אנשים נורמטיביים לכל דבר ועניין, למעט העיסוק שלהם בבדסמ. הם לא סובלים יותר מהאוכלוסיה הכללית מתופעות פתולוגיות/פסיכיאטריות מאז'וריות (דיכאון, חרדות, אובססיות, וכו'), הם לא נשפטים או מורשעים יותר מהאוכלוסיה הכללית על מעשי פשע (כולל פשיעה אלימה או מינית), הם בד"כ מהמעמד הבינוני ומעלה והם מעט יותר משכילים ומשתכרים מהאוכלוסיה הכללית. הדבר היחיד שכן מבדיל אותם מהאוכלוסיה הכללית בצורה בולטת הוא שהם מדווחים בד"כ על רמת אושר גבוהה מהממוצע באוכלוסיה.
-הנימוק המחקרי2: מחקרים שהשוו בין סדיסטים פתולוגיים לבין בדסמיים מצאו 5 הבדלים עקרוניים בינהם (מתוך מחקר של הפסיכולוג הפלילי פרק אליוט דיץ, 1990):
  1. פסיכופתים מחפשים שותפים שלא מרצונם. בדסמיים משתמשים ב"מילת ביטחון" שהנשלט יכול לומר בכל זמן ולסיים סשן, כך שהנשלט נשאר בשליטה אמיתית לאורך המפגש
  2. פסיכופתים מכריחים את הקורבן למעשים ואינם מכוונים לריצוי ועינוג הנשלט, כפי שעושים אנשי הבדסמ. הסדיסטים הפסיכוטיים פועל בצורה שונה מאוד מהבדסמיים, ומעשיהם יכללו לעיתים קרובות: חדירה אנאלית כפויה, מין אוראלי בכפיה או חדירה ואגינאלית כפויה בעזרת מגוון עצמים זרים- ולא בעזרת הפין.
  3. התנהגות התוקפן הסאדיסטי היא בניגוד גמור לבדסמי- בדרך כלל הפסיכופת מנותק רגשית לאורך העינוי, בשעה שהשולט הבדסמי משיג תחושה של "היי" או שווה הערך המהנה שלה בזמן סשן.
  4. פושעים פסיכופתיים מענים את קורבנותיהם, תוך גרימת פציעות חמורות וקבועות, בניסיון לעורר פחד בקורבנותיהם. בדסמיים מנסים במיומנות לעורר את בני הזוג שלהם, בצייתם לכללים וגבולות שנקבעו לפני הסשן, ועל ידי כך יצירת אשליה בלבד שהנשלט אינו בשליטה.
  5. לפסיכופתים בדרך כלל עבר של תקיפות מיניות כגון אונס או גילוי עריות. בדסמיים הם לרוב אנשים ממוצעים, ללא עבר פלילי.
-הנימוק הלוגי: איפה עובר הגבול בין מין ונילי ו"נורמלי" למין בדסמי "מעוות"? אם מישהי רוצה ספנק במהלך סקס- זה תקין? ואם היא רוצה מין חזק- זה בסדר? ואם יש לה במגרה אזיקים שהיא נהנית מהם- תקין בעיניך? אז איפה עובר הגבול? (והתשובה- הגבול עובר בSSC)
מעבר לכך- צריך לדבר על ההבדלה (שמאוד קשה לוניליים לעשות אותה) בין כאב טוב לכאב רע, השפלה טובה והשפלה רעה. הפעולה יכולה להיות אותה פעולה- אבל כאב טוב "מטיס" אותך, וכאב רע הוא פוגעני ולעיתים אלים (נגיד- ספנק על הישבן- במיטה, ע"י פרטנר מוסכם- טוב. ברחוב ע"י זר- רע. הספנק אותו ספנק- ההשלכות והמשמעות- אחרים לחלוטין).
הנימוק הרגשי: בניגוד לדעה הסטראוטיפית הרווחת, שמבלבלת סאדיזם פסיכופתי עם בדסמ, הסאדיסט נהנה מגרימת כאב לשם הכאב, ואף נהנה לגרום נזק לקורבנותיו. מעבר לכך- הסדיסט, בניגוד לבדסמי, חש ניתוק רגשי בעוד הבדסמי חש חיבור לפרטנר שלו, שמלווה בדאגה ואחריות לשלומו ובריאותו. צריך רק להיכנס לפורום ולראות כמה פוסטים העוסקים ברגש ונפש יש כאן, בהשוואה למשל לפורומים האחרים למבוגרים באשכול המבוגרים של תפוז. הסאדיזם הפסיכופתי והבדסמ מגיעים משני מקומות שונים לחלוטין בנפש- וככאלה, מוליכים למקומות שונים לחלוטין.

ואם כל זה לא עזר- תמיד אפשר לבוא לפורום לחיבוק מאנשים שמבינים עניין :)

למאמרי הפורום!

אני יודעת שאתה לא מטאגלן את עצמך, אבל די עם האצילות הזאת, באמת...
כי זה פשוט נפלא

לקוח מאיפשהו?

A לוןA

New member
המחקרים לקוחים מכמה מקומות

גם מחקרים שהביא פה בעבר דן_קאפ, גם מחקרים שקראתי ברשת, בעברית ובאנגלית, וגם מהאתר revise f65 שמכיל אוסף של מאמרים מדעיים בנושא.
היתר- פרי של ויכוחים, הסברים וניסיונות שונים (כולל עם ידידותינו המוכרות לך)
&nbsp
ותודה!

אחח, ידידותינו האהובות...

מה היינו עושים בלעדיהן?
מי או מה היה מחדד לנו את המחשבות כמו שהן עושות?

gaya36

New member
אלון, שאפו!

אני גם מרגישה הרבה פעמים שאנשים לא מבינים עד הסוף (גם כאלה שחושבים שהם מבינים בבדסמ) את המהות וכמה המקום הזה מעצב ומשפיע עלינו גם בפרטים הקטנים כגדולים ביום יום והדבר הראשון הנגיעה בנפש!

והארה לגבי הפתיחות של אנשים, גם אם אתה יכול להסביר בפתיחות על המקום הזה ,כל עוד אנשים לא נמצאים בזה או מרגישים קרבה לזה , בעיני, שום הסבר לא יועיל ומבחינתי זה סתם להוציא אנרגיות לשווא מעבר לעמדתי הידועה בנושא "האינטימיות בחדר" ששם זה מתחיל ונגמר .....

כמהאפשר

New member
אז שאלה אחרת קצת

למה ההבדל הקיצוני הזה בין השולטת, טורפת, פרדטורית שבי(ולא רק במיטה)
לבין הרצון ואפילו הצורך באישור ובקבלה?
&nbsp
how do i OWN this part in me?

A לוןA

New member
לכולנו יש צורך חברתי בקבלה

ביחוד אם זה שאנו חפצים בקבלה שלו חשוב לנו, או שהקבלה הזו מחזקת משהו שמעורער בנו.

למעלה