מברוק על הפורום החדש

לין41

New member
מברוק על הפורום החדש ../images/Emo23.gif

שלום, אני חדשה בפורום ובתפוז בכלל. נהניתי לקרוא את השרשורים, מקווה להשתלב.

odo13z

New member
מרחאבה לין. ../images/Emo13.gif

יהיה לנו לכבוד לקבלך ולך להמנות בין "המייסדים" של הפורום. להלן מבחן קבלה.: עלייך להופיע עם תלבושת טניס בשעה 4 בבקר ולהיות מוכנה למבחן כושר. כולם פה עברו את זה. גם אני. סתאאאאם. תביאי עוגה. מספיק.

bimbo.

New member
לין, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני מבטיחה לך שהשתלבת כבר. ספרי קצת על עצמך. אנחנו אוהבים לדעת עם מי אנחנו מדברים

ע ו מ ר 4

New member
אנחנו סקרניות.......

לא פחות מאשר הגברים. וזה.....לא מוגבל לאזור אחד בארץ. כולנו כאלה...וזה נהדר וקסום.

דרדרית

New member
רגע.... מה רע בלהיות סקרנית? זה

נפלא, מעורר את הדמיון, מפתח אותו כי בינתיים אנחנו מעלים השערות, מפתחים דיון <עם עצמנו או עם חברות> על מה ואיך כמה ולמה מדמיינים מצבים אחרים, שואלים שאלות, מציעים הצעות נכי חשוב... בודקים בסוף את ההשערות שלנו... ועל ה"רכילות" כבר כתבתי? היא מפתחת את העברת המידע בין בני האדם, מאמנת את הזיכרון לפרטים קטנים ומעודדת התמקדות ב"תפל" לעומת העיקר... והחשוב ביותר- מעוררת את ה....סקרנות

נֵנָה

New member
חג שמח כולם ../images/Emo6.gif ו-../images/Emo47.gif לדרדרית

ברכות ללין ולכל המצטרפים החדשים
יש לכם את הזכות להימנות על ראשוני המצטרפים לפורום החדש. שמחים לראותכם בינינו, בתקווה שנהנה כולנו ביחד בכיף

bimbo.

New member
אומרים שהסקרנות הרגה את החתול...

אבל את הנשים היא רק מעוררת

הסקרנות הביאה להמצאות הכי גדולות

בעולם. סקרנות מביאה ידע, ללא סקרנות לא היינו מגיעים עד הלום.

p a l o m a

New member
שאפו לרות.. מבקשת להוסיף

גם בקורת, בונה כמובן, לאן היינו מגיעים ללא בקורת?

דרדרית

New member
לא מאמינה בביקורת בונה... היא רק

תירוץ ל"ביקורת".. <דעתי כמובן...> מאמינה בשיחה, הבהרה, ותוך כדי שהאדם יגיע לבד <אם הוא רוצה/יכול/מסוגל והבין שטעה. כל דרך אחרת היא רק כואבת/מעצבנת/נותנת להרגיש לא נוח ונורא ביותר- כמעט ולא מביאה לשינוי... מאמינה כן שכשהאדם מבקש דעה על משהו- לתת לו. לא לנדב אם הוא לא ביקש במעטפת מתקתקה של ביקורת בונה.... <נו, טוב, זו דעתי בלבד..>

מנורה

New member
בקורת היא בקורת וכל אחד רגיש אליה

תלוי איך אתה מתיחס לבקורת. זה כמו אבן היא גם לבניה וליצירה וגם הרס וכאב תלוי במטרה.

בת אל 7

New member
../images/Emo24.gifבקר טוב לכולם אין בקרת בונה

חד וחלק...בקרת רק הורסת ..בונים, בונים סכה. בקשר לרכילות משהיא אמרה שמשמשת מפתח להעברת מידע הבעיה שבעת העברת המידע היא משתבשת ומועברת בעוד כמה תוספות והורדות. סקרנות תכונה טובה..עי" כך מעשירים את הידע אך לא להוסיף לה את החטטנות. חג שמח.

דרדרית

New member
בת אל היקרה. כמה שאת צודקת....

אני זו שכתבתי את "העברת המידע" וציינתי שהמידע שעובר הוא ה"תפל" ולא העיקר...

בת אל 7

New member
תוספת לבקורת מי החליט שהמבקר

אכן צודק? כל אחד וזוית ראיה שלו. אני לא פגשתי אדם..שאוהב בקרת. בעבודה היכן שעבדתי היתה אחת, שכל הזמן היתה רצה למנהל ומלשינה על עובדות אחרות. כאשר שאלתי אותה מדוע היא עושה זאת? ענתה שזאת בקרת בונה שלא יעשו יותר שגיאות. אני לא קבלתי זאת אם באמת רצתה שלא יעשו שגיעות היתה מראה להם ולא רצה למנהל. זו פשוט הלשנה..לא בקרת בונה וכו" וכו"

דרדרית

New member
בת אל- אם זו ביקורת אז אני../images/Emo118.gif

זוהי הלשנה לשמה עם מנה הגונה של התחסדות... איכססססס אבל גם כאלה יש בעולמנו.... מה לעשות? לאנשים כאלה אני מאחלת.."כורה שחת בה יפול וגולל אבן אליו תשוב" נדמה לי מתהילים

למעלה