מברוק על הפורום החדש

bimbo.

New member
דרדרית, שכחת את היבלת השעירה

שעל האף...
וכן, רציתי לברר: איפה את מתדלקת את המטאטא????

בת אל 7

New member
גם אותי לא עומר..ובכלל בחיים יש לי

יכולת טובה להכיר אנשים..כמעט ואני לא טועה. גם אותך חשתי.

מנורה

New member
אפשר להכיר לפי הכתיבה ובין השורות

אבל מתוך ניסיוני הרב עם אנשים הן בעבודתי והן מתוך הבקורת שמקבלת לספר השירים שכתבתי הרבה מאד פעמים אנשים מגיבים לפי האישיות שלהם ומיחסים זאת לכותב. כמה פעמים הופתעתם כשפגשתם את האדם האמיתי שיש לו כשרון אדיר בכתיבה ודעתן גדול אבל במציאות מופנם לא יודע להתבטא ולא יכולתם לתקשר איתו?

p a l o m a

New member
מנורה... א כ ן... צדקת... ;- ../images/Emo6.gif

הייתי עדה לכמה "נפילותתתתת... אוףףף , מדהים מדהים, איך אין קשר בין הרושם המתקבל ובין המציאות... בהרבה מקרים.......

מנורה

New member
לכן כבדהו וחשדהו וצריך להתיחס

לכתוב בלבד ולא לחפש את האדם בתוך הכתוב עד שלא מכירים אישית.

אפשר להכיר פחות או יותר, למי שיש

אינטואיציות חזקות, אז יותר, אבל לפעמים הבנת הנקרא משתבשת והצד הקורא מפרש אחרת את דברי הצד הכותב ואז זה פחות, לעולם הבלתי נדלה של האינטרנט יש גם מיגבלות, וחוץ מזה זאת המצאת המאה, ועולם שונה יותר ממה שהכרנו בטרם הגיע

אנימו

New member
הכרות ואנונימיות - אכן בעזרת

אינטואיציות אפשר להכיר מי כותב מולך אבל שפת הגוף ומנגינת הקול חסרה והיא תורמת הרבה להתרשמות. אני מקבלת כל אחד בזרועות פתוחות גם בחיי היומיום אבל ממשיכה לתהות על קנקנו....כמו שנאמר: הלנו הוא או לאוייבנו (שונאינו)?....בקרוב עוברת לעבוד במשרד חקירות....

ע ו מ ר 4

New member
אנימו.....

למרות שבדרך כלל לא טועה........בשיפוט... עדין יש כמה אנשים אצלי במעקב.... יכולה להיות פקידת מבצעים במשרד שלך?

אנימו

New member
עומר-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התקבלת!טובים השתיים

מן האחת!

ע ו מ ר 4

New member
המון תודה.....

חלום חיי להיות בלשית מיתגשם לעת בגרות..... ורעלות מכל הסוגים יש לי....אוכל להיות חסוייה......

p a l o m a

New member
איימי, אצלי בכרטיס הכל פתוח וגלוי:-

אם אני אוסיף כאן זה יהיה ממש משעמם.. אז בבקשה מוזמנים "להציץ".. וכל הכבוד ללין. אנחנו מעודדים את אלה שפוליטקלי קורקט...בתקווה שילמדו שהעקרון להתפתחות איזה שהוא יחס/קשר/הבנה לנכתב - הוא גם חשיפה מינימלית..

emmy5

New member
מה שלא ברור,איפה כולם היו עד עכשיו?

נרשמים באוקטובר 2005 איפה היו כולם עד עכשיעו ...משתמשים בכמה שמות? איך אפשר להיות בחברה ,יחד , כשלא מכירים בכלל את החבר.. איפה ההמלצות?כמו מקום עבודה חדש ,ותק ...גיל...מין..סתםםםםםםםםםםםםםםם

נֵנָה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif ממש נהנית לקרוא היום את

כל ההודעות. חבל שהתעוררתי כל כך מאוחר אין לי מספיק זמן לקרוא הכל ולהשתתף בדיון, כי עוד שעה אנחנו צריכים לצאת ועדיין איני מוכנה ליציאה
המשיכו כך חברים יקרים, שיהיה לי ממה להינות כשאחזור
פלומה יקרה, אהבתי במיוחד את המשפט האחרון על החשיפה המינימלית כתנאי להתפתחות קשר או יחס והבנה לנכתב...
נא ללחוץ על התמונה כדי להגדילה

מנורה

New member
כשהיתי קטנה והייתי שואלת המון../images/Emo35.gif

הייתי מה זה סקרנית אימי היתה אומרת אם תדעי הכל תיהיי מהר זקנה איך שהיא צדקה

bimbo.

New member
מנורה, גם לי אמרו את אותו דבר,

אבל נשארתי סקרנית נצחית...

נֵנָה

New member
אם לא תשאל, איך תדע??? ../images/Emo8.gif

כולכם בודאי מכירים את הסיפור הידוע, על הערבי שהלך עם בנו במדבר... מי שלא יודע יצטרך להתאפק עד אחה"צ. כשאחזור אספר למי שלא יודע... אם מישהו יסר אותו במקומי, יישר כח

אנימו

New member
לין-לין-לין!ברוכה הבאה!אהלן וסהלן!

מברוק עליק (?). אכן מקוה שתהני ותשתלבי על הצד הטוב שהרי את ברוכת כשרונות!

למעלה