מברוק על הפורום החדש

דרדרית

New member
לין היקרה מצטרפת לברכות ברוכה הבאה

מקווה שתשתלבי כאן ותבלי כמונו שעות על גבי שעות בבית הנפלא הזה יודעת מה הכי טוב בבית? שותים
או
אוכלים
ואפילו
ו....לא משמינים בכלל והכי חשוב- לא צריכים לפנות ת'כלים

emmy5

New member
אנימו יקרה , היתה לך מחליפה ,

בשעות הלילה , אחלפתי את הבגד וקבלתי את החברה הנחמדה ,לין 41 ... כנראה הכימיה מתחילה לעבוד בשעות מאוחרות ... בשקט ...לא דוחפים אותי ..בריכה הבאה לין ...אהבתי אפילו את הניק שלה ..מתנגן ..לין-לין-לין

shkedud

New member
הי לין../images/Emo140.gif, אני חושבת שרכילות זה

בסדר, כל עוד לא משמיצים/פוגעים... באובייקט המרוכל. הרי הוא לא שם והוא אפילו לא יכול לענות, ולומר משהו להגנתו... אבל מה לעשות? אנחנו אוהבים לרכל, גם בשביל הפיקנטריה, גם בשביל לספק את יצר הסקרנות. אני לא מרכלת הרבה, כי אני מאוד עסוקה בענייני, אבל אוהבת מדי פעם... לא חפה מזה. לגבי ביקורת, משהו יפה: יש ביקורת (על מישהו) , ויש הערכה (למישהו) במילה ביקורת יש קור. במילה הערכה - יש רך. אז מה עדיף?

emmy5

New member
לא מדובר על אלה ,שכתוב משהו

נכנסו כמה חברים , שהינו רוצים לדעת ,עם מי יש לנו הכבוד ...

אנימו

New member
חברים וחברות - לא חשוב מה כתוב

בכרטיסים. אם נשמור על רוח טובה , פרגון וכוונות טהורות - נדע אחד על השני במשך הזמן יותר ממה שכתוב בכרטיס ! אז מה איכפת עכשיו מה כתבו שם? בשובא ונחת ניוושע!

דרדרית

New member
...נועלת נעלי ספורט ורצה לכרטיס

האישי... אולי הפעם אהייה בלונדינית חטובה? עם יאכטה בים הכספי וכמה דונאמים של יער טבעי עם חיות בר חמודות ולא טורפות סביב לבית.... לגבי המקצוע.... רגע.... מה הייתי רוצה לעשות? אה- כן... להביא את השלום לעולם. מה אוהבת ביותר? אנשים שמחים ומאושרים סביבי ומה אעשה כשאהייה גדולה? כל היום בפורום הנפלא הזה <עם גיחות לפורומים אחרים- אני בטוחה שאנימו לא תעלב....>

נֵנָה

New member
די, די, חהחהחרררגת אותי לגמריא ../images/Emo6.gif

אני לא יכולה יותר. אני חייב להתכונן ליציאה ונמשכת לכאן כמו מגנט...
להתראוווווות

אנימו

New member
דרדרית- ההיפך! טיילי יקירתי בכל אשר

תרצי , אבל תמיד תמיד - חזרי אלינו! אנחנו כאן! ואם תמצאי בדרך משהו מעניין - שתפי אותנו!

לין41

New member
תודה על החתלתול המתוק ששלחת

אלי. עורר בי געגועים עזים לחתולה שהיתה לנו 17 שנה ונפטרה לפני שנתיים.

לין41

New member
איימי. תודות על החתלתול החמוד

ששלחת אלי. עורר בי געגועים עזים לחתולה שהיתה לנו 17 שנה ונפטרה לפני שנתיים

לין41

New member
תודות

נקבה אני לכן הרשי לי לתקנך-"מברוק עליכי(במקום עליק) אבל" הורי" על המאמץ לברך בערבית עלי והמשיכי בדרך זו כמאמר המשל בערבית"אידי בחזאמכ" כל" ידי בחגורתך=אני סומכת עליך שתבצעי הדבר

אנימו

New member
לין-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לקחתי ההערה לתשומת

לבי. משננת את השיעור ללא הרף! אני אגיע בסוף להישגים...את עוד תראי
ומנסה לדלות מיידיש בתור קונטרא איזו ברכה מובנת לכל דכפין: א ברוכע אוף דיין קופ! (יש כאן טעויות בכתיב. בטוח
) אבל הכוונה - ברכה תבוא על ראשך. מקוה שלא פישלתי יותר מדי. יש כאן יודעי אידיש מדופלמים. יעלו ויתקנו.

מנורה

New member
לין ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו החמים

קל להשתלב אנחנו פותחים לפני כל אחד את ה

ora11

New member
לכל החברים החדשים כאן ברוכים../images/Emo23.gif

הבאים
והחברים הוותיקים גם אתם תבורכו חג שמח לכולנו.

למעלה