מברוק על הפורום החדש

דרדרית

New member
וואוו..."ביקורת" כזו כיףףף לקבל../images/Emo140.gif

אמרתי לך פעם שאת משהו?????
חגית

נֵנָה

New member
דרדריתוש, את הרי מכירה אותי ../images/Emo6.gif

כשאני מעריכה ואוהבת, אני עושה זאת מכל הלב וב-
גדול
אגב, מתי מתכננים איזה מפגש היכרות עם כל המצטרפים החדשים? אני בטוחה שזה יועיל ויתרום המון להרגשת הקרבה והחברותא

אני אשמח לעזור באירגון מפגש בחיפה

נראה לי שיש הרבה בנות מחיפה והסביבה אפשר לארגן מפגש במתנ"ס רתות ספיר המנהלת שם מאד נחמדה.

bimbo.

New member
גם לסקרנות וגם לביקורת ישנם צדדים

שונים. בצד הסקרנות החיובית והמפרה, קיימת הסקרנות שהיא למעשה חטטנות, באיצטלה של "סקרנות". כך גם הביקורת. ישנם כאלה (ולצערי - בעיקר נשים), שאומרות: "רק אמרתי", או "אני אומרת תמיד את האמת בפנים". זו גישה גסה ופוגעת, ומי שמשתמש/ת בביטויים האלה, מסתתר תחת כובע של צידקנות מרושעת. עם זאת, ביקורת עם כוונות טובות באמת, ונאמרת באופן הנכון וברגישות רבה, עשויה בהחלט לעזור למי שמקבל אותה. ולהיטיב עם זה שמקבל אותה.

נֵנָה

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif מה עוד אתן לך בימבו

יקרה. מסכימה עם כל מילה שלך, ממש מילים כדורבנות לכל מותחי הביקורת למיניהם ובעיקר ה- "אני אומרת תמיד את האמת בפנים..." וכו' וכו', לגבי כל מה שכתבת. א ה ב ת יייייי
זהו, זוהי הודעתי האחרונה להבקר, רצה להתלבש, שלא תעצרו אותי, משעתם, אני מאחרת לפגישה עם חברים מקסימים ביותר

בקשר לבקורת אוכל רק לאמר

בואו נלמד מרבי אלימלך מלעז'נסק שחי במאה ה-18 ואמר "תן בלבנו שנראה כל אחד מעלות חברינו ולא חסרונם" אני אימצתי את המשפט החכם הזה ובכל פעם שבא לי לעשות ביקורת בונה או הורסת אני ממלמלץ לעצמי: תן בלבנו...

נֵנָה

New member
יופי של מגזרת נייר ציפורה ../images/Emo6.gif

וגם האמרה ממש מרגשת. הלוואי שכולנו נדע לנהוג כפי שהציע אותו חכם...
לכל אחד מאתנו יש מעלות וחסרונות ואםנתמקד כל אחד במעלותיו של השני, העולם יראה הרבה יותר יפה ונעים לחיות בו...

תודה לך

אני מאד מחוברת למשפט הזה ובכל פעם שהכעס, חוסר הסוכלנות שאני קוראת להם המפךצות הירוקות, יוצאות צצחבואיחן אני ממלמלת לעצמי "תן בלבנו שנראה כל אחד מעלות חברנו ולא חסרונם" ממש כמו מנטרה

emmy5

New member
../images/Emo6.gifבימבו ,לפחות לין כתבה משהו ...

לא רוצים לדעת בדיוק את הגיל או מספר הנעליים ..אבל רוצים ,לפחות לדעת ..קצת על חברים שנכנסו לפורום ..משהו בסיגנון הזה ==================== חג שמח ============== אספר קצת על עצמי ..בת 20 , גרה בחיפה ..אוהבת אומנות ,מוזיקה ,טיוליים ,לוקחת את החיים בקלות .. סבתא לשישה נכדים ,שני נינים ,באינטרנת ,יותר משש שנים .. חברים בכל העולם .. עכשיו תורכם להמשיך את הסיפור שלי

emmy5

New member
שכחתי לספר , יודעת עיברית בקושי

עולה חדשה ,לא יודעת עיברית .. בדיות עם הסיפור "ירצו יוכלו " תרצו ,צאמינו לי .. לא תירצו ? חברים יקרים , מי שמעוניין לפורום נחמד כמו שלנו ..חייב להיות אמיתי ...

דרדרית

New member
איימי היקרה.... את באמת מאמינה לכל

מה שכתוב בכרטיס???? תראי מה אני אוספת..... נו באמת.... אגב- כתבתי פעם שאני אוספת מעטפות של "בזוקה" ותלמיד שלי שאמא שלו בפורום מורים- סיפרה לו על הניק שלי. למחרת רצה להביא לי את ....האוסף שלו... וכמובן שאני לא בדיוק בת שנה. נכון? <תינוקת אבל ...
>

emmy5

New member
דרדרית , אני באמת לא מאמינה

גם מה שאני כותבת לא תמיד נכון , נתתי רק דוגמה .. היה לי נח שהיכרתי את החברים .. אוסף ?שכחתי לכתוב . לא ,לא אוספת כלום ..

בת אל 7

New member
אני חושבת ../images/Emo140.gifשדרך הכתיבה

אפשר גם להכיר את האדם, בין השורות אפשר לגלות לפי התגובות , לפי השאלות, לפי סגנון הכתיבה לפי קו המחשבה . מה דעתכם?

ע ו מ ר 4

New member
כמעט....מכירה אתכם......

החושים עבדו שעות נוספות...... ובדרך כלל לא מטעים אותי.

דרדרית

New member
חידון קצרצר: מי אני ומה שמי??????

סתאאאאאאאאאאם אני ממש לא וירטואלית לחלק גדול מחברי הפורום הנפלאים. ולגבי החדשים- בטוח שעוד ניפגש רק לפני כן כמה פרטים עלי <ובימבו תשמח לאשר...> מכשפה עם אף נוראי כזה, שיער ג'ינג'י אדום אש ויש לי חטוטרת ענקית על הגב. גובה בקושי 120 אבל זה גם המשקל <אז קל לזכור> חוצמזה- רוכבת על מטאטא טורבו 5 הילוכים <משוכלל יותר משל הארי פוטר>

למעלה