מגנזיום דיאספורל-הבטחתי מידע

מאיונת

New member
../images/Emo184.gifשלום מיקה.

אני שמחה לשמוע דיעה הפוכה על המגנזיום. לא ייתכן שרופאי איכילוב לא ימליצו על משהו אם הוא טוב. בודאי יש לההם ידע שחסר לנו. כל כך מסוכן לקחת תרופות לפי המלצת חברות. זה קשור בבריאות זה לא חפץ שקונים. דודו שמחתי לראות אותך שוב. תיהיי בריאה.

dodo281

New member
הי מאיונת- רופאים ומגנזיום ו-../images/Emo35.gif

כמובן - איני רופא, כל שביכולתי הוא להביא בפניכם הידוע לי - ומי שמעוניין - שיברר עם רופאו - כתמיד. רופאים דווקא כן עושים שימוש במגנזיום - אפילו בהריון - ובשמירת הריון בר-סיכון. רופאים כן עושים שימוש במגנזיום - במרפאות כאב - בערויים - אך בדרך זו הם נותנים כמות מרוכזת גבוהה של מגנזיום. לכן - לדעתי - שימוש המגנזיום - בנטילה אוראלית - הרבה יותר עדין - אינו כופה על הפציינט כמויות מרוכזות בבת אחת, ומאפשר לו נטילה לפי הצורך. גם בין רופאי איכילוב - יש מי שנענה לבקשת פציינט - לנסות מגנזיום: אף כי אותו רטפא חשב - לפי הידוע לו - שהמגנזיום לא יועיל - מבחינה רפואיחת - הוא אישר לחולה את ההתנסות בנטילת המגנזיום - בבחינת : לא יזיק - ומי יודע - אולי כדברי החולה - יועיל. לדעתי - רופא זה דווקא גילה פתיחות רבה ושיתוף פעולה עם החולה - ובכך איפשר לחולה ליטול המגנזיום תחת השגחה רפואית, ולעצמו - אולי ללמוד על אמצעי סיוע נוסף - לא מסוכן, זמין, ויחסית זול - לקהלנו. כל הכבוד לו - ולרופאים אחרים הנוהגים כך: לדעתי - ובוודאי גם לדעתם
- זו הדרך הנכונה ללמוד עוד על התסמונות: שיתוף פעולה מלא בין חולה לרופא - תחת פיקוח רפואי. רוב חברינו שנוטלים מגנזיום עתה - התייעצו עם רופאיהם תחילה - ורק אח"כ החלו ליטול. כמובן - שלדעתי - : 1.טוב יעשו כולם - אם כך ינהגו, 2. מאחר וזו תרופה ללא מרשם - ניתן להתייעץ גם עם רוקח. ועכשיו
למאיונת : "מי את מאיונת " (או "מיץ פטל" אם תרצי
)???? כאן, או במייל - אשמח אם תמקמי אותי - אף אם את בבחינת אנונימוס בלפי הגדול, רק אמרי זאת ) - פשוט שלא אתבלבל בין מאיה אחת לרעותה
תודה

sayv

New member
את יודעת באילו כמויות הולעטה?

ולשם מה, והאם זה עזר לה בזמנו? והאם מצאו קשר ישיר בין כך לבין מצבה היום?

מיאה49

New member
תודה על ההזהרה. אני מתכוונת לצרוך

ממש מעט. וגם לא כל הזמן. רופאת המשפחה אמרה שזה בטוח, רק אמרה שצריך לקחת את זה עם סידן. כי המגנזיום מוריד את הסידן בגוף.

dodo281

New member
מיקה וכולם: מתכות/מגנזיום

אכן מתכות מסויימות הן רעילות - ואפילו מאוד - ראו - עופרת. יחד מכאן לאמר שכל המתכות הן מסוכנות ... ?!?!?! נסו לחיות בלי ברזל... !!! הכמות היומית המומלצת של מגנזיום - ע"י RDA1 היא 300 מ"ג. נכון לברר דברים, לחשוש - זהו מנגנון בריא - הגורם לנו לברר דברים. אך, לא ניתן להעזר ברפואה (קונבנציונלית ואלט´ כאחד) - באם פוחדים ממנה ממש -בין אם הדברים אמורים בסרוקסט, בין אם במגנזיום - וכל שיעלה בהמשך. הבחירה - בידינו !!! כל חיינו אנו עושים בחירות שונות - המיטיבות איתנו מחד- ומסכנות אותנו מאידך. בין אם זו בחירה בכביש - נתיב מסויים, עקיפה, וכד´, בין אם זו בחירה במסלול לימודים מסויים- ולא אחר (בעצם הבחירה - יש משום צמצום האפשרויות הפתוחות), בין אם זו בחירת הלב באהבה, בין אם זו בחירה האם ללדת/להוליד או לא ובין אם זו בחירה - להעזר בתרופה מסויימת שמועילה לרבים, אך יש גם כאלו שנפגעים ממנה (עניין הסרוקסט - כפי שעלה בפורומינו), הבחירה בתרופה - דומה בעייני לבחירה לחצות כביש - ולא להישאר לנצח על אותו מקטע מדרכה !!! ולמזלנו!!! - בתרופה - יש מי שינחה אותנו- ויודע הרבה יותר מאיתנו - הרופא המטפל !!! - הנסמך על כל הידע שנצבר במהלך אישור/שימוש בתרופה. ואחת הבחירות שלנו - לבחור רופא מטפל שאמין עלינו... ואז - ללכת איתו יד ביד - לדעתי

sayv

New member
../images/Emo101.gif נהג האמבולנס הפרטי שלי

מדווח כי באמבולנסים יש מגנזיום- נעשה בו שימוש כתרופה- עוזר כשצריך שוקים חשמליים, העברת סידן בכלי הדם ומי יודע מה עוד. (או מה בדיוק הוא אמר כי כשהוא מתחיל לדבר "רפואית" אני מתחילה לשמוע כמו שכלב שומע אנשים - וווואאאא גההה סגכככ... ) נטל אתמול כדור אחד לגבו התפוס ואמר שיתכן ועזר אך מעט מאוד- אולי יעזור לו מינון גבוה יותר, כאביו באמת איומים.

dodo281

New member
דורגד - ../images/Emo140.gif

ובמיוחד לך - שדיווחת לנו בקפדנות כה רבה על הנוני
(מקווה של ´תבלבלתי)

למעלה