מגנזיום דיאספורל-הבטחתי מידע

tiaa2

New member
הי שרי,אני שמחה שגם את אוהבת חיות

יש לי הרגשה שרבים מאיתנו מגדלים חיות מחמד. עכשיו השאלה היא אם יש קשר למחלות?? אולי אנחנו אנשים רגישים במיוחד ולכן גם המחלות "אוהבות אותנו" אני מחכה בשבת לקרוא את הסיפורים שלך...ביי בינתיים

mira ker

New member
טיה, גם אני קוראת את התיאורים

ומחייכת. ממש נחמד לקרוא אותך. החתולים הם מקור לא אכזב לדברים חמודים. ואת כותבת כל כך יפה ומצחיק. באמת תודה לך.

tiaa2

New member
|חיבוקבוקר טוב מירה, בוקר טוב לכולם

קודם כל תודה על המילים החמות....זה אי של שפיות לאור מלחמת הכוכבים בוואלה. היום אני עיפה מידי מלהכנס לשם, ונדמה לי שאין לי מה להגיד יותר. השימוש שלי בפורום הזה, הוא כבר ההוכחה שצריך שני פורומים...אחד להרגע...להרשות לעצמנו סיפוריחיות ועוגות..שני דברים שבהחלט מרגיעים אנשים חולים. האזרח שלי ממש חולה. לילה קשה עבר עליו...עד 3.30 היה ער , עד שהשיעול שלו נרגע קצת ויכול היה להרדם. אני ישנתי מעט ויצאתילעבודה היא כל חיינו...אין ברירה. הוא ממילא ישן עד עכשיו, ובבית היום עוזרת. אני חוששת מאד מדלקת ריאות....ומחכה להנחיות מהרופא. בינתיים אני לוקחת פסק זמן קצר מוואלה כי אני פקעת עצבים גם כך. תודה על ההקשבה ויום קל לכולם.

mira ker

New member
היי טיה חמודה, טוב שחזרת לעבודה

למרות החששות לגבי האזרח. אולי תוכלי לשכנע אותו לעשות אינהלציות של מי מלח ים. ביחס של כפית מלח לכוס מים בתוך סיר על האש. כשזה רותח לשים על ראשו מגבת ופניו מעל הסיר נושם את אדי המים עם המלח. זה מצוין גם לחצ'קונים. המשיכי לספר לנו סיפורים חמודים על חתוליך והאזרח ומה שביניהם, איכשהו לא מצליחה לזכור את שמם ומתבלבלת בינם ובין חתוליה של סייב. לא משנה אני מקווה העיקר הסיפור והכוונה. יום טוב ושיהיה האזרח בריא במהרה. מירה

tiaa2

New member
היי מירל'ה...הצחקתני....סיר?מי מלח

את יודעת מה יקרה...אני אצוף בתוך הסיר והאזרח יעמוד ויבחש עם כף עץ גדולה גדולה. מכירה את האיורים של הבדיחות האפריקאיות על אוכלי אדם???אז תדמייני לך אותי בתוך סיר כזה ואת האזרח בחוץ...אמנם שואף ומרחרח באדים שעולים מהסיר, וכל פעם מוסיף קצת מלח....הרבה פילפל .... ובכלל אם להתבשל...אז ברוטב ולא "מכובס".... צחקתי עכשיו עד דמעות מהתמונה שהצטירה לי- האזרח מעל סיר מים ומגבת על ראשו....תמונת השבוע...... ולחתולים....שמם : רוני -הפנסיונר שתום העין, גנב מזונות מדופלם... מיקה הג'ינג'ית המפוארת,שוקלת כמעט 7 ק"ג.... וסתיו הפרחחית, אפור לבן ,היפראקטיבי אריסטוקרטית... עוד סיפורים-בהמשך. בינתים רוצים תמונות+סיפורים על חיות המחמד שלך...

mira ker

New member
נפלתי מהכסא מרוב צחוק.../images/Emo151.gif

לדמיין את האזרח מבשל אותך בסיר עם מגבת על הראש ורוני סתיו ומיקה מרחרחות מסביב.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפריקה במיטבה. ברקע תופי טאם טאם. החתולים מיללים, רוצים את אמא. אבל את מרגיעה אותם שהכל בסדר. האזרח רק מכבס את אמא שלו במי מלח., עם מגבת על הראש. לילה טוב מירה.

sayv

New member
../images/Emo54.gifרוני סתיו ומיקה- של טיה

תולו בלוקי ופיצי- שלי. טיה דוגלת בשמות עבריים, ואני... חסרת מעוף בנושא זה כנראה- פיצי באמת היתה קטנטונת כשהגיעה- ועדיין, גם כחתולה בוגרת היא בערך שליש מתולו, בלוקי- שחורה, ותולו- פשוט חיכיתי שהשם יבוא אלי- בא תולי- והתפשרנו על תולו.

שריק 7

New member
סיון- איזה זכרון נהדר יש לך!../images/Emo70.gif

שתינו קראנו על חתוליה של טיה, אך לא הייתי זוכרת את 3 השמות. בזכות הזכרון הזה את מצליחה בלימודים "למרות" עיסוקייך האחרים. שרי

sayv

New member
את שוכחת שאני שומעת מעללים

כבר זמן רב... אבל ברצינות- זה בא והולך.. יש לי יכולת לזכור דברים מסויימים על פרטיהם, ואילו אחרים... נשכחים ממני כליל...

tiaa2

New member
|מיציאגב , ברצינות...גם לי יש בעיות

בזיכרון....למשל אני זוכרת דברים לא חשובים ומילה של יומיום בורחת לי.למשל דיברתי על משהו עם הבוסית שלי וזכרתי מס' טלפון של מחלקות ששנים כבר לא עבדתי בהן...והיא תיכף: נו א5ת רואה שיש לך זיכרון....אבל דברים אחרים אני שוכחת.... והכי מצחיק...לאחרונה אני מבלבלת בין השמות של האזרח י' והחתול רוני.... טוב הם שניהם ה"זכרים" שבבית. אחד מהם מקבל זאת בהבנה שקטה. השני מתרגז....תנחשו.... לילה טוב אגב הפשטידה יצאה מצויין. לילה במקרר והיא גם תתקשה קצת. את זו מהכרובית אנו לוקחים לחיפה. ממש בגופנו היינו צריכים להגן בפני רוני שהוא גנב ידוע. אני חושבת שהוא בכלל לא מודע לכך שהוא חתול....הוא אימץ כמה מההרגלים שלנו ומסבך אותנו בצרות. ואם צועקים עליו...הוא ממש נעלב. אני שוקלת, על סמך הנסיון איתו ועם האחרים לפתוח "קו חם" ליעןץ לבעלי חיות. מה דעתכם?...(בדיחה בדיחה)

mira ker

New member
דרושה פסיכולוגית ומאלפת חמה ../images/Emo54.gif

ואמפטית לחתולים/כלבים של חולי פיברו. לא מין הנמנע שהם מחקים את את הסביבה ומפתחים סימפטומים מטרידים. בעת הצורך דרוש גם טיפול בהשמנת היתר של החיות. לא יזיק ללמד חיות מחמד אי אילו פונקציות נוספות, כגון עשיית צרכים בשרותים, והורדת המים באסלה. להגמל מגניבות מזון. להגמל מתחושות עלבון מוצדקות. התמחות במסאז´ תאלנדי. שטיפת רצפות, ניגוב אבק. שבת שלום מירה

sayv

New member
אני חולמת על חתול שידע לעשות

בשירותים...! אפילו שלא יוריד המים! לסבים שלי היו חברים ולהם כזה חתול פלא! מסז' תאילנדי- גם לוקחת!

sayv

New member
תולו אוהב את העוגה יותר ממני...

כבר ליקק את כל הפירורים מהצלחת (הווטרינר אמר שמותר לכבד אותו בכמה פירורים..) ואני החלטתי - שאני מעדיפה עוגת תפוחים- פרופר, עם רסק, כמו הקודמת.

sayv

New member
מצטערת לשמוע ש-י לא מרגיש טוב עדיין

קיוויתי כבר שהנה הוא יצא מזה... מקווה שעבר עליך יום עבודה טוב ושלאזרח הוטב, אנא ספרי מה קורה.. ושוב.. ממש שמחתי כשהעוגה הצליחה.. :)

tiaa2

New member
היי , אחרי הלילה הקשה, האזרח משתפר

כעת הוא ספון בחדרו מתוך בחירה.....איך ששמע על התכניות של מירה- סיר....מי מלח....מגבת על הראש....הוא הפסיק לגנוח ולהשתעל.... אבל ברצינות-מסתמן שיפור במצבו...הרופא אמר שאם אין חום זה רק חלק מהשפעת...עדיין לא ממש מתעניין באוכל ושתיה ואני צריכה להכנס לנעליים של אימי המנוחה- "הנעליים הפולניות." מה אתן חושבות...אפשר , כדאי שנסע בשבת לחיפה וחזרה???מוכרחים לבקר את בני משפחתי- ונולד תינוק חדש לפני חדשיים...וגם שם כולם עברו מחלות...לצאת לדרך???אומרים שמזג האויר יהיה טוב.... העוגה עוד לא נגמרה...משתבחת מיום ליום....בפעם הבאה יצטרפו לתפוחי עץ גם פרוסות בננות מגולגלות בסוכר חום וקליפת לימון.....

mira ker

New member
טיה, לדעתי כדאי לנסוע, ../images/Emo24.gif

משפחה עושה מצב רוח טוב. ונסיעה גם. בדרך תשירו שירי מולדת, בשביל המורל והכייף. רק לא לשקוע במחלות וסימפטומים...... מה את עושה עם רוני סתיו ושכחתי את השלישית? הם מקבלים נשק לשמור על הבית כשאתם יוצאים? לילה טוב ושמח מירה

sayv

New member
../images/Emo94.gif אבל אדים זה טוב...

מחטא את דרכי הנשימה, מלחח (מלשון לחות, לא יודעת אם יש מילה כזאת נדמה לי שכן). אני משתמשת בסיר עם מים רותחים, כמה טיפות שמן אקליפטוס- ומגבת על הראש.. עושה נפלאות, פותח האף, מפחית השיעולים ותחושת הגירוי בסימפונות. אולי לא כדאי שיצא מן הבית בשבת? תלוי איך ירגיש? בכל מקרה מקווה לשיפור מהיר ומסחרר. אפשר לבקש ממירה עודהצעות שיצאו חן בעיניו וימריצו אותו להחלים... למשל.. אולי שמן דגים? :) קליפת לימון עושה נפלאות- זה מה שהיה חסר בעוגה שלי. אני הולכת לאפות עוגת תפוחים שוב מחר- אותו דבר- רק בתוספת לימון מגורר ודבש. איך יצאו התפוחים המגולגלים בסוכר? האם מרגישים בכך אחרי האפיה? אני לא יודעת בעניין הבננות- פעם היה לי איזה נסיון יומרני לאפות עם בננות- יצא תמוה מאוד. אולי עיסת בננות עם הרבה סוכר, מעורבבת בעיסת העוגה.. בכל אופן קניתי אבקת חרובים, כתחליף לקקאו.. אנסה בהזדמנות- אחרי ששגעון התפוחים יחלוף לי...

tiaa2

New member
../images/Emo32.gif פשטידה חלבית

פשטידת כרובית/ברקוקלי (כל אחד לחוד או ביחד, הכל טרי) מפרידים את הפלחים...משרים במי מלח 1/2 שעה כדי להפטר מאורחים לא רצויים..בינתיים... בדיר ממיסים קוביה של מרגרינה(בערך 40-50 גר') מוסיפים 3 כפות קמח רגיל ומערבבים במרץ, מוסיפים לאט לאט חלב תוך עירבוב עד שנהיה סמיך...כמות החלב- לפי העין. אפשר להחליף חלק מהחלב ביוגורט או שלי או שמנת... זה נקרא "רוטב לבן"-"בשמל" טוב כבסיס להרבה פשטידות של ירקות. אני מוסיפב כמוסן מלח, מעט פלפל לבן, וכפית-כף חרדל.מערבבים ומצננים. בקערה מערבבים : 2 ביצים, 1 קוטג' 1 סקי או שאריות גבינות רכות -מה שיש במקרר. מוסיפים מעט גבינה צהובה מגורדת (לא הכרחי) את הירקות כדאי לאדות על מסננת כמה דק' שיצאו הנוזלים. פורשים את הירקות על תבנית.... 2/3 מרוטב הבשמל מערבבים עם הגבענות+הביצים....והכל שופכים על הירקות.עד שמכוסים. ניתן בשלב זה לפזר עוד קצת ג. צהובה על הכל מפזרים את שארית הרוטב ועליו פרורי לחם מטובלים . לתנור. חום בינוני זמן-לפי העין כ1/2 שעה עד 3/4 שעה. בתאבון.

למעלה