מגנזיום דיאספורל-הבטחתי מידע

sayv

New member
ובעניין המינונים..

בדיספורל - בלכסניות מציצה של 100 מ"ג, באמת כ-97 מ"ג מגנזיום ציטראט, חבילה של 60 כמדומני, עולה כ-70 ש"ח. בסולגר- בקבוק של 100 כדורים, בהם 200 מ"ג מגנזיות ציטראט לכדור- עולים כשישים וחמש ש"ח. עם ההנחה זה יצא כ45 והיה יותר משתלם.

dodo281

New member
הי, עלות מגנזיום - תיקון - ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|4

לתשומת לבכן - תיקון קל למידע של סייב לעייל: 0.22 ש"ח ל-100 מ"ג מגנזיום ציטראט. מגנזיום דיאספורל - של פרוטינה: כל לכסנית מכילה 610 !!! מ"ג מגנזיום ציטראט השווים ל- 98.6 מ"ג מגנזיום. באריזה - 50 לכסניות = 30.500 מ"ג מגנזיום ציאראט= 70 ש"ח= 23 א"ג ל-100 מ"ג מגנזיום ציטראט. מגנזיום ציטראט של סולגאר - לפי הנתונים של סייב לעייל- כל לכסנית = 200 מ"ג מגנזיום ציטראט - באריזה - 100 = סה"כ 20,000 מ"ג = - מחיר אריזה 65 ש"ח= מחיר ל-100 מ"ג מגנזיום ציטראט = 32 א"ג ל100 מ"ג מגנזיום ציטראט. מתקבל - מהנתונים לעייל - סולגאר יקר בכ- 40 % !!! פרוטינה מציינים את שווה הערך של מגנזיום נקי= 98.6 בלכסנית. סייב - האם גם סולגאר מציינים זאת ?! אשמח לתשובה, שכן בסה"כ מטרתנו היא ספיגה של מגנזיום כשלעצמו.

sayv

New member
עד כמה שראיתי בבית מרקחת על

אריזת פרוטינה כתוב 98 מ"ג מגנזיום ציטראט. הלכסניות הנן של 100 מ"ג כל אחת (או 300 שלא בדקתי)- לכן לא ברורים לי דבריך. יתכן שאיני זוכרת טוב, אבדוק שוב. על סולגאר כתוב - כל טבלית 1500 מ"ג ובתוכה מגנזיום (ציטראט)- 200 מ"ג. משקל נקי: 90 גרם. לא יודעת, לא ברור לי. לא במצב שמאפשר חשיבה

dodo281

New member
סייב - עלות...

מה שכתבתי אודות המגנזיום של פרוטיה - הוא הישר מן האריזה - שבידי

sayv

New member
אני יודעת- אבל תוהה למה חשבתי

שסולגר יותר משתלם... כנראה שהסתכלתי רק על המגנזיום הנקי (שמשום מה זכור לי כציטראט) וראיתי 98,50 טבליות, ואילו בסולגר 200 ל-60. - כך ש45 ש"ח ניצחו את ה70. אבל בפירוש הרוקחת אמרה לי לכסניה של 100 מ"ג- כנראה זה בלבל אותי, ולא קראתי הלאה. אבדוק כדי להיות בטוחה ולפי הקצב שאני משתמש - ומחלקת ליקירי הדאובים- בקרוב אצטרך עוד...

sayv

New member
בסולגר יש גם מגנזיום סטארט

ו.. אין לי מושג מה זה אומר. את אומרת שהמגנזיום ציטראט הוא לא מה שנספג? אלא רק המגנזיום הנקי שבו? כי הרוקחת די הסכימה איתי שסולגר יוצא שווה יותר- בייחוד עם ההנחה- 46 ש"ח רוצה לחשב שוב? וגם את ההנחה שלי כדי שארגיש טוב? לא מצליחה להתחקות אחרי החישובים שלך כרגע...

dodo281

New member
שילוב בי 6 - אין לי מושג -

מי עוד שאל ? שריק ?! נטלתי בי 6 זמן רב. איני זוכרת הפרטים. ללא קשר למגנזיום - הבתקופה אחרת. מה שבטוח - בי 6 - מעורר תאבון נפלא ! טעם מבחיל ממש! - למעט (ככל שאני יודעת) - זה של סולגאר.

sayv

New member
רק 60 כדורים בסולגר 200 מ"ג...

אני מניחה שהמגזיום שלך ניצח.. אודיע לך סופית אחרי ביקור חוזר בבית המרקחת

שריק 7

New member
הי דודו- שמחה לפגוש אותך!../images/Emo6.gif

וואו- השוואת עלויות התוספים שעשית- ראיית חשבון. את כלכלנית? אני אקרא את ההסבר המפורט שלך בבוקר, כדי להבינו. אני מוצאת שהמגנזיום מיטיב איתי, ונדמה לי שזה לא רק בהפחתת הנוקשותיש בו גם אפקט שתורם להרגעה. ולפי הכתובים- אף עוזר באיזון לחץ הדם. מה חבל שרופאים מתעלמים מן האפשרויות הללו,ומתרכרזים רק בתרופות ה"רשמיות". אני הופתעתי ממה שכתבת על רופא שהיה בכנס האחרון וכו´. זו בדיוק הסיבה לחשיבות הדיונים והעברת הידע בינינו. לי יש מלאי גדול של מגנזיום + B6 מארה""ב, כך שאני נוטלת ממנו, כפי שכתבתי כבר כאן למטה. לילה טוב- שרי

שריק 7

New member
סייב- מההתחלה - בו. יש לתוסף הזה

עוד מטרות. בתי הצעירה קיבלה אותו- עם ה-B6 להקלה על תסמונת קדם-וסתית, וכאבי הוסת. והיא משתמשת בו בקביעות. שרי. אגב, בזמן שאת אפית את העוגה, בתי החיילת -שנשארה בבסיס- אפתה פאי תפוחים במסגרת מה שהם מכנים "ארוחת שבת". זו מסורת אצלם. תמיד יש הנשארים שבת- ב-2 סבבים - ואז בלילה הם מבשלים לעצמם ארוחה לתפארת ממיטב המצרכים שנקנו לצורך זה. קבוצה אינטימית ומגובשת. באמצע ההכנות התקשרה ליעוץ קטן.... בשל המסורת הם מחזיקים שם מדף מכובד של ספרי בישול,תבלינים מעניינים ומתכונים מבית אמא....
שרי

sayv

New member
ממש בזמן? כי אני אפיתי בין 1 ל5 AM

- היום לפנות בוקר.. השאלה, האם בלי ה-B6 הבדל בהטבה. אוף, אני צריכה רופא שיתן תשובות לכל זה.. :( ואולי תחזרי כבר לאייסיקיו...? מבטיחה שאשלח לך שיר, לראייה ראשונית..

שריק 7

New member
סייב- נדמה לי שלא אצליח ../images/Emo5.gif

היום(הלילה) לשחזר את האיי. סי. קיו. אני ממש מצטערת לאור ה"סוכריה" שאת מבטיחה לי. בכל אופן דעי שאני חוזרת מדי פעם לקריאה באתר ההוא.... לילה נעים לך- שרי

sayv

New member
אני בכל מקרה פורשת..

והכל תלוי בכך שאגיע להעביר מכתב יד למחשב... והעצלנות... נאמר בהומור כמובן- התכוונתי שאשמח אם תתחברי שוב. ובעקבות הביקורת החיובית, נכנסתי סוף סוף לאתר אחרי הרבה זמן והיה די נעים לקרוא ולהזכר. העדכון בקרוב...

שריק 7

New member
מגנזיום+B6 אני מרוצה...../images/Emo13.gif

אני משתמשת בתוסף זה של סולגאר. לדעתי הוא זול מאוד, יחסית. המגנזיום בו הוא מסוג ציטראט(גם..), ובתוספת מינון נמוך של בי-6. כל טבליה בת 400 מ"ג אך לעיתיחם אני שוברת אותן. שמתי לב כי כדור שלם מיד לאחר ארוחת הערב, מקל על יכולת השינה! לפי המטפלת שלי- ניתן ליטול 800 מ"ג ביום ללא כל חשש. אך אני לוקחת בבוקר ובצהריים כדור "שבור"- בערך חצי. את הכדורים רכשו עבורי בארה"ב. שם יש 250 טבליות בצנצנת- ואכן זול מאוד. בארץ יש רק מארז של 100 טבליות. וסביר שהעלות לכדור יותר יקרה. אך בכל אופן זה יותר זול מהמוצר של פרוטינה, לפי בדיקתי. דודו- מעניין לדעת מה חושב רופאך על המגנזיום בצירוף ה בי-6 ...... שבוע טוב-
שרי

מיקה51

New member
זהירות../images/Emo59.gif

מתכות בכלל ומגנזיום בפרט עלולים לגרום לנזק בלתי הפיך למערכת העצבים. מכירה מישהי שטופלה בעבר ע"י רופאה שודית שעבדה באיכילוב והלעיטה אותה בכמויות אדירות של מגנזיום. היום היא סובלת מתופעות עצבים קשות כמו רעד בלתי נשלט התקפי הזעה ללא כל הסבר ומתפתח אצלה פרקינסון. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם צורכים כמויות של מגנזיום.

למעלה