מדהים מדהים מדהים

אז עם כזה בנאדם לא ממשיכים לצאת

אבל עדין לפתוח את החשבון ולחשב ולחלק ווטאבר מה, מביך בעיני... גם עם חברים ולא רק עם בני זוג. כשיש סביבך אנשים נורמלים אז פעם אני פעם אתה יוצא מאוזן, פלוס מינוס.

elena20

New member
אני גם לא מבינה את זה, גם עם חברות

אין לי בעיה לחלוק חשבון פשוט לחצי בלי לחשבן מי אכלה יותר,
היה לי איזה אקס שהלכתי איתו לבית קפה ואני אכלתי משהו שעלה 5 שקלים יותר משלו, אז כשהגיע החשבון שאלתי אם הוא רוצה שפשוט נחלוק חצי וחצי
ואז הוא אמר "אבל את אכלת XXX, לא?" אז פשוט היה בא לי להקיא , שמתי יותר גם בחשבון וגם בטיפ ושכחתי את הקטע הכי טוב
שהוא אכל בערך חצי מהמנה. זוכרת שזה עשה לי תחושה ממש גועלית.

מיסטרמר

New member
מאותה סיבה שהדייט הראשון שלנו היה ספונטני

למרות שאני הכי לא כזה... קורה.. את יודעת. בטח לא מכוונות זדוניות או בגלל שזו המהות שלי כמו שהיא ניסתה לעשות רק כדי להצדיק את עצמה.

מצד שני אני אומר לעצמי: אם ה"טעות" שלי גרמה לי להבין מול מי אני עומד אז הרווחתי. כמו שאמרתי, אני רציתי להזמין אותה למסעדה אמיתית בגלל שבאופן כללי הדייט הרביעי היה לא נעים (גם, כי ככה יצא, קורה, בכלל לא קשור אלינו) אבל מזל שלא הייתה לה סובלנות מינימלית.

אני סקרנית לדעת מה קרה שם במסעדה

איזו טעות היתה בחשבון מי מכם טיפל בזה ואחך. כי יש סוג כזה של קטנוניות שיכול להיראות כמו פינקסנות כם כן, בוודאי טם הוא בא עם עוד רמזים כמו החלוקה הזאת חצי חצי.

סאטוריס

New member
לא הייתי פוסלת כל כך מהר

היא שיקפה לך משהו..
אני יכולה להבין אותה דווקא - אכן ניראה שאתה לא מספיק קשוב אליה - ו.. כן בחורות מצפות מגבר להיות רגיש ולברר - למה היא לא רוצה ללכת למסעדה הזו והזו - ולא לכפות עליה את רצונך.
(זה לא יקרה איתי אני חושבת שאני יותר אסרטיבית מהבחורה הזו )

וגם בחלק השני - אז מה אם זה דייט רביעי..
מצופה שתשלם. וגם על הסרט והכל.
(זה כן)

מיסטרמר

New member
מכיוון שלא כפיתי עליה שום דבר

מה שכתבת לא רלוונטי. ואם מבחינתך הגבר תמיד צריך לשלם אז לגיטימי, אבל לי זה לא מתאים. באיזהשהו שלב ההדדיות נכנסת לתמונה.

בדרך כלל בשלב שהדייטים הופכים לזוגיות

עד אז אני מעריכה יותר גבר שמתעקש לשלם.

יש לי חברים בנים, חברים של הבנזוג שלי, אפילו חבר'ה מהעבודה שתמיד באוטומט באים לשלם את כל החשבון כשאנחנו אוכלים או שותים משהו בחוץ.
יצאתי עם מישהו שבמשך חודשיים לא נתן לי לשלם על פחית קולה או לחזור הביתה במונית.

אני ממש לא חושבת שחייבים לשלם עליי, גם לא נראה לי שאתה קמצן
אבל גברים שנוהגים ברוחב לב קיצוני גורמים לך להיראות רע לעומתם.

איזו ילדה קטנה..

עד הדייט הרביעי היא לא היתה מסוגלת להגיד "אני רוצה ללכת לסרט הזה ולא לשני" או "אני לא רוצה ללכת למסעדה המסויימת הזו כי יש לי זכרון לא טוב ממנה"??

עזוב אותך מפרינססות שלא מסוגלות לשלם על עצמן ולא להגיד מה הן רוצות!

Hermineh

New member
כשגבר מזמין אישה לדייטהוא צריך לשלם

אם אין כסף אפשר ללכת למקומות שלא עולים כסף או עם מחירים נוחים יותר. חצי חצי זה הכי לא סקסי שיש, כשמתחילים לחשב בראש כמה היא וכמה אתה.
מקווה שבאמת למדת משהו על נשים.

כשבאופן קבוע גבר משלם על אישה

שלא תתפלא למה מתייחסים אליה כאל רכוש. הרי קונים אותה בכסף, לא?

יאללה, התקדמנו קצת.. דייט רביעי הייתי מצפה ממנה שהיא תזמין אותו!

Hermineh

New member
לפי מיטב הבנתי גם בדייט הראשון הוא לא שילם

נהפוך הוא ממה שטענת. גבר שמשלם על הדייט זה גבר מנומס שיודע להעריך אישה.

למעלה